Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig tavaly még ránézésre semmi baja nem volt, csak mesélte hogy már több időpont is ki volt tűzve amikor a dokik szerint meg kellett volna haljon...
Láttam a videót,nagyon ügyes a csaj! Komolyan mondom,ha belegondolok hogy nem mertünk felmenni,most meg amiket csinálunk,elkap a röhögőgörcs! Mert azért egy kicsit fejlődtünk ám mi is! Az öreg nagyon nagyon beteg,de olyan kitartás és akarat van benne,hogy ha nem tudnám biztosan hogy anya szülte,azt hinném hogy valami földönkívüli! Majd elmesélem ha találkozunk,komolyan mondom hogy ledöbbentek azokonn amiket csinált és csinál most is!
Csak gyere!
Nézd meg a videok között hogy amit csak néztztek azon a csajom elsőre felment/ugy ahogy/
Szóval ilyen nehéz.
Meg állítolag nyáron itt lessz extrém enduro.Indulni kéne.

Tényleg mi van az öreg drz.sel?
Mostanába nem ír emileket
Minden szándékom tavasszal elmenni arra felétek.Na meg ha idén is rendeznek KTM-es találkozót,akkor azt se hagyom ki. Tavaly sajna nem tudtam elmenni. Na valahogy így vagyok vele én is. Meg nem állok,csak atomvillanás esetén! Az alma tényleg okos,csak nem olyan nagyon!
Igen csak belőlünk sosem lessz annyi pénzük mint a vadászokból!
Éppen ezért lessz mindig igazuk a vadászoknak és ezért reménytelen ez a vita.
Sajnos.
Szeva!
Hát azt már mondod egy ideje hogy jössz.De hát messze vagyunk.
Tudod ha néha akar látni a csajom akkor muszály neki is mocizni.
Az Alma meg egy okos gyünölcs,nem mond zöldségeket.
Baszni kell mindenre és húzni neki
Ezzel a "ha van pénze" című dologgal csak az a baj,hogy erre felénk hiába van pénz,lehetőséget nem adnak. Mi is beszéltünk olyan emberrel akinek 600-700 Ha földje van,de el nem adna belőle semmi pénzért.
..ha van pénzünk megvenni a milliós motorokat,akkor legyen arra is hogy ha a bakonyba akarunk menni akkor fizessünk..

Bár itt tartanánk már, nekem ez pl. kimondottan tetszene.
Nyilván a Ringre sem ingyen mész fel, és az ebédet sem ingyen kapod (max. Anyutól otthon, de ő is vette valahol) - ez egy ilyen világ.
ASSSSZTAAAAA! Hát már alig élek néha! Mi a helyzet felétek?Remélem idén eljutok hozzátok. Látom az asszonyt is megfertőzted! Valahogy én is így vagyok ezzel. Nekem van rendszámom,de csak addig volt fent idén amíg eltoltam műkakira,aztán hazaérve mindjárt le is csavaroztam. Az Alma egyszer azt mondta,ha integetnek nem kell megállni,azt kész! Azóta,ha nekem integetnek,barátságosan visszaintegetek,aztán kövér gázon el valamerre!
A miniszter urak szarnak az én hobbimra én is szarok az övékre.
Volt itt sok egyeztetés de a lényeg az volt hogyha van pénzünk megvenni a milliós motorokat,akkor legyen arra is hogy ha a bakonyba akarunk menni akkor fizessünk.
Érdekes ha fizetünk akkor nem zavarjuk a vadakat.
Sajnos itt nem lessz egyesség.Ezért nyomják csak a büntetést és nem az eggyességet.

Szeva JIMMY te még élsz?
Nemsokára a kölykeik olyan korba lépnek, de ez sem segít rajtunk hisz van már saját erdő-pálya és minden más amire csak szükségük van. Pár éve fletót megkérdezte egy alkalmazottja, hogy mit tenne ha annyit keresne mint a beosztottjai.......a válasz: ööööööö nekünk mások az igényeink!
névre szolo rendszám hogy könnyebb legyen célozni,,
Amíg nem kerül Orbán-Dávid-Gy...le se írom névre egy-két quad, sztem nem lesz lóf@sz se a rendszámozából itthon...

( vagyis azt is el tudom képzelni, hogy az övéken lenne rendszám, csak a többin nem )
lehetne még sorolni dögivel,,.
az INOTAI aluminium koho pedig Meggyesi Péter ex miniszter elnőké,
az also bakony vadásztársaság három tulajdonosa közűl az eggyik dr. Bárándy György sztárügyvéd, ex igazságűgy miniszter,,,,,
Hát igen! Valahogy nálunk semmi nem akar működni! Vagyis van ami működik,pl a Kóka miniszter úr megtud venni több ezer(!) Ha. területet a Bakonyba,hogy vadászgasson.
pedig például a LENGYELEK milyen minőségi versenyeket rendeznek, és ez a terepmotorozosdi is mennyire kulturált irányba ment el náluk,,,,,
Volt a Rába-ringen 6órás enduro verseny,KTM fesztivál,de sajnos nem engednek megrendezni már semmit. Van egy nagyonfasza rész,amit csak katlannak hívunk,elég húzós kis hely.Azért a tulaj már 200 ezret akart kérni hogy a versenyen mehessenek rajta!
A videón fekete-sárga AXO kabátba meg kék bukóba én huzkodom a dagonyából a jónépet! Jobban elfáradtam ott az egész napos huzkodásba,mintha motoroztam volna egyfolytában két napig!
pedig a györi EC az eggyik legjobb helyszinek közé tartozott,,,
GYŐR EC 2007.
Akartak kijelölni útvonalat Győrtől is asszem Zircig,vagy Veszprémvarsányig,de aztán valakinek nem tetszett az ötlet. Ha jól emlékszem az erdőgazdaság még bele is ment a dologba,de a vadászok verték a nyálukat.
na igen az a bakonyi utvonal meg kész kabaré, az elvtársak kijelöltek az inotai erőművel szembeni védőerdöben ahová 25 éven keresztűl hordták ki az aluminium gyártás során keletkező salak anyagot hatalmas dombokba leborigatva, az anyag erősen ártalmas mindenélö szervezetre, plussz A MAI NAPIG, ÉS MÉG EGY PÁR SZÁZ ÉVIG SUGÁRZO ANYAGOT TARTALMAZ,,,,,

kedves emberek, na motorozzál ,és lélegezd be azt a port amit ott felkavarnak,,,,
azt mondta a csaj,hogy már bejárták motorosokkal a területet,és már talán ki is jelölték...
annyira nem figyeltem
Van aki próbál egyezkedni a vadászokkal,parasztokkal,föld terület tulajokkal,hogy kijelöljenek egy enduro útvonalat. Aszem valami 2-3 éve szenved a gyerek nulla eredménnyel! Ha jól tudom volt valami egyesületük is,ő volt benne az elnök,csak aztán lemondott amikor látta hogy mennyire szarik rájuk mindenki. Győrben próbáltak egyezkedni a természetvédőkkel,hogy hol is lehetne egy olyan helyet találni,ami mindkét félnek megfelel. Találtak is egy kb 80 Ha. területet,a város szélén,amire rábólintottak a zöldek. Nade aztán jöttek a vadászok,és azt harsogták hogy itt aztán semmiféle pálya nem lehet,mert elriasztják a motorozással a vadakat. Hozzáteszem,hogy ez a terület egy nagy forgalmú út mellett van. Győrben sokan próbálkoztak már azzal hogy enduro vagy cross pályát csináljanak,de sajnos eddig teljesen sikertelenül. Ezért nem volt már tavaly sem enduro vagy endurocross verseny Győrben.
hát,ezt mondták...
meg hogy a quad rendszámozás,mindent megold...
de hogy mit...azt nemtom...ugyse teszik fel majd a "cross" quadra...ha netán le is viszgátatják
Beszélni beszéltek már erről sok helyen, többek között a Bakonyba is terveztek ilyet.
De amíg csak terv marad, addig mi nem nagyon tudunk motorozni rajta...