Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves ductor600,mint említettem,a fejidomon semmilyen torzulás nem látszik,akárhogy nézem.A képet nem teljesen szemből csináltam,csak nagyjából tettem oda a plexit,hogy érzékelhető legyen a "jelenség".
Mérd már le oly kedves a saját motorodon a képemen megjelölt juktávolságot az idomon belül,vagy a plexi külső részén jukközéptől,jukközépig,és mondj egy számot...
Addig nem tudok elfogadni semmit,amig nem bizonyitasz,mert én is mondom a magamét,és te is.
Persze ettől függetlenül mindenkit szívesen meghalgatok!
99-09 ig ugyanolyan a fejidom. A képen amit csatoltal eléggé betegnek néz ki a cucc. Párhuzamosan kellene lennie. A plexi jó!
A motor egy barátomnál van, Zsámbék környékén.
Zsia Zoli,érdeklődnék,hogy merrefelé lakol,mert én már semmit sem bíznék a véletlenre,elvinném a fejidomot,és rápróbálnám a plexit....
Persze ha nem vagyok túl pofátlan...
Kb 42 cm.
Más hát. Nézd meg a fényképeimen milyen a jó.
De mindjárt mondom a méretet is.
Szerintem itt a plexivel lesz a gond. Én úgy emlékszem nem ilyen formája van.
közben lemértem,plexi 360-365mm,fejidom 440-445mm,bakker...
Bocs,azt hittem a 912-es nekem szólt,még egyszer bocs...
Igen,ezt én is tudom,de nekem azt kell megtudnom,hogy az idom vajon melyik modellé,mert akárhogy néztem is,nem vetemedett meg az üvegszál,ez nem magyar kókány,ez géppel préselt,érzésre kemény,alig hajlik,ugyanakkor tömör,könnyű...(volt már Dúzs féle idomom,tudom a különbséget)
Nálam az idomon a lyuk távolság olyan 44,5-45 cm...nálatok mennyi?
próbáltam mindenhogy ezért kérdezem h létezhet olyan h nem tudja.....irja a könyve is azt amit te mondasz....
Igen, próbáltam,sőt ráztam is hozzá,meg rugdostam is,fenyegettem hogy megeszem,hátha megijed és a helyére ugrik,de hiába,no,csak nem akart...
NLB: a plexid OK, a fejidom nemOK. utangyartott idomoknal elofordul. amikor gyogyult az uvegszal akkor megvetemedett. a ket legfelso csavar tavolsagat te is le tudod merni: pontosan akkora amekkora tavolsagra van a plexin a legfelso ket csavar.
probald meg jaro motorral felhajtott oldalsztenderrel;)
Sziasztok!
Volna egy nagyobb problémám..
A múltkorában rendeltem idomokat(elvileg mindegyikre jó) a ricambi weistől.Megjöttek,szépen fel is faragtam őket,most rendeltem plexit(elvileg 2004-é),de nem tudom felrakni,mert a plexi a pilóta felé keskenyebb mint az idom része,oldalanként van vagy 5-5 cm a plexi és az idom között..
Most írtam nekik erről,viszont kérnék olyan szívességet,hogy akinek van rá pár perce,mérje már le a fejidom pilóta felé eső végén a legutolsó plexirögzítő csavarok távolságát a jobb és a bal oldal között,és írja már le ide,meg hogy ez melyik évjáraton mérte.Nagyon megköszönném!Mert addig sajna áll a projektem..
létezik olyan h 750-es brutale-nak a műszerfalán nem lehet váltogatni az infokat (idő,napi km,össz km)?sehogy sem tudom.....
Ami meg maradt az Mv-mből.
Ha esetleg vkit érdekel..egyben szeretném eladni...
itt van rola egy reszletesebb leiras+tobb kep:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mv_agusta/mv_agusta_f4-5482668
Ugy alakult, hogy kulfoldre kell koltozzek ezert eladova valt az F4-em. Ha erdekel hivj:30-733691hat, Misi
kitoltam a gepet egy telen esedekes beroffentesre meg hogy egy kicsit felrazzam a szomszedokat
http://youtu.be/OiAnfIuptTQ
Visszapillantod esetleg van?jobbos és egy balos érdekelne.
Hát nekem lesz egy. De most van éppen felújítás alatt a blokkja. szerintem 1 hónap legalább amíg készen lesz. Viszont van hozzá jópár +cuccom.
helo helo, úgy dönöttem kategóriát váltok 125 ös ről, és az f4 es lessz az amit szeretnék, ha valakinek van vagy tud eladót szoljon, számom: +36 30 65 26 250, vagy itt is jo, köszi előre is!