Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jófogáson 13-ért láttam.
Ja és még egy dolog: Márkaszerviz kérdés.....állitólag a MotoRosso megkapta a jogot, kb. 3 hete beszéltem velük és mondták minden oké, elsejétől inditani akarják az MV-t is. Egyébként egy másik Brutale-s srácról tudom, hogy már évek óta oda hordja a vasat és meg van velük elégedve, talán van ott egy szerelő is aki képben van az MV-et illetően...
Sziasztok! Egy új és boldog (remélem sokáig) MV tulaj a klubban (910s). Üdv Mindenkinek! Ha valaki tudna egy hátsó motoremelőt (használt is jó)hozzá olcsóbban mint amit eddig találtam a neten (39E), arra vevő lennék. Köszi
2012-es 990R érdekel valakit? Külföldi forgalmis 1,5Mft. 10,000km
Kicsit vissza olvasol, akkor valahol ajánlott valaki valakit. Én sajnos nem találtam rendes MV-hez értő szerelőt.
Vki legyen szives egy komoly szerelőt ajánlani aki érti az mv-t!Köszi előre is!
Nektek milyen hiba jott elo?az amit en is leirtam az elozo oldalon v vmi mas?
Koszi
Sziasztok!
910-es Brutale-hoz keresek hátsó ülést. A kárpit nem baj, ha szakadt, a lényeg, hogy a szerkezet egyben legyen.
Köszi előre is.
Eleg durva, hogy Magyarorszag az MV agusta dealer network terkepen egy feher folt... mindenhol mashol van nem is egy MV kepviselet es szerviz.
Ebben teljesen igazad van ott a pont.
Koszonom a segitseget, igazabol ugye ha uj motort veszek akkor a garancia vegett is fontos hogy szakszerviz szervizelje. Meg alkatreszek tekinteteben is fontosak a gyariak. Esetleg a folyamatos informaciok a gyartol stb ...
De hogy teljesen világos legyen a dolog Magyarországon nincs hivatalos márka szervize az MV-nek legközelebb Szlovákiában illetve Ausztriában van. Nézd számomra kezd kínos lenni ez a magyarázkodás, ha már ilyen szerviz fóbiád van talán próbálkozhatnál valamilyen japán márkával azoknak van szép számmal márkaszervize. Mindent összefoglalva én csak segíteni próbáltam.
Nagyon egyszerű a dolog nem kérdeztem meg hogy kiirhatom e a telefonszámát és a tudta nélkül nem is fogom . Egyébként nem titkos a számát én is innen kaptam , a neve Májer Józsi .
Miert titkos az mv agusta szerviz, hogy nem lehet ide kiirni?
Nos én nem sufni mestereket akartam ajánlani én sem bíznám a motoromat szakikra. Sok sikert az új motorhoz . Üdv.
Kicsit szkeptikus vagy Jozsi bacsival aki sok regi augustat szerel, vannak e eredeti alkatreszei, van e aktualis szamitogepe szoftvere a motorokhoz stb, mert jo motorszerelo ismerosom nekem is van, de egy sok millios uj motort nem biztos hogy valami sufniba akarok szervizelni.
Szia!
Látom nem igazán halmoztak el jó tanácsokkal :-( Ez csak azért lehet mert igen kevesen vagyunk MV-sek. No de se baj, én szivesen megosztom veled néhány gondolatomat. Nekem Brutale 910 van és biztosan állíthatom nem egy túra motor , utast is vittem vele és eléggé kényelmetlen volt a hölgynek. Pakolni nincs hová, az ülés kemény nekem 1 / 2 óra után már nagyon kényelmetlen muszáj megállni vele no de addig.... hihetetlen élmény motor és a megjelenése az valami csoda. Szóval mindent egybe vetve ezzel a motorral nem a hosszú túrákat utassal, csomagokkal, fogja megcélozni az ember mert nem erre lett kitalálva. Inkább a néhány órás csodálatos öröm motorozásra, kicsit lehet vele rosszalkodni is mert erő az van benne brutális mennyiségben igazi kanyarvadász gyors erős és feltűnő motor. Egyébként az MV nemrég bővítette a palettát, a Turismo Veloce illetve a Stradale jobban megfelelhet az elvárásaidnak. Hát röviden ennyi lenne remélem hasznos volt.
Üdv
Szia!
Írjál az emai címemre (lentebb megtalálod) és megadom neked a szerelő telefonszámát akihez én hordom.Neki is MV-je van korrektek és értenek hozzá.
Üdv
Sziasztok,

Keresgelek a neten, hogy van e Magyarorszagon Mv-agusta szakszerviz. Beleszerelmesedtem egy brutale dragsterbe, van egy jo aron a hasznaltauton, egy kereskedest talaltam http://www.mv-agusta.hu de ok szervizzel nem foglalkoznak. Van valakinek tippje ha valami gondom lesz vele, tekintve hogy uj modell mondjuk szamitogeppel is rendelkezo Magyarorszagi szerviz elerhetose?
nem látok címet. írj ide: balazs.rosenberg(kukac)gmail.com

üdv.
Most néztem meg az adatlapomat nem látni a e,mail címem ide írj légyszi davidzskukacvipmailponthu
Köszönöm a választ!
Az adatlapomon van e.mail cím küld már el a telefonszámodat és megbeszéljük a részleteket.
Üdv
Szia,

megvan még.

üdv.
Szia!
Ha esetleg valamilyen csoda folytán meg van meg a kipu engem érdekelne . Kérlek jelezz vissza köszönöm.
Üdv.