Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Hátha valaki tud segíteni. MV Brutale 920. Az egykarú lengővillában a kerékagy melegedése normális jelenség? 60-70 kilométer országút/autópálya után nagyjából 50 egynéhány fokosra (Celsius skálán ) melegszik fel a lengőkar csapágyháza. A kerék akadálytalanul forog, nincs csapágy hang, csak melegszik egy kicsit. Normális jelenség ez?
Üdv!Sport kipufogót tud esetleg valaki brutale 750 s motorra?
állítható lábtartóm van de régebbi típusé. Fékpedál is rajta.
Üdv! Tud valaki olyan web helyet ahonnan 2014 dragsterhez tudnék alkatrészt rendelni!? Pl. Váltó rúd, jobb oldali lábtartó+fékpedál! Sajnos a magyar oldalakon nem találni alkatrészeket!
Mit nem adtam volna régebben egy jó blokkért.
f4 1000, motorblokk, váz, és futómű olcsón eladó.
Szia! Megvan a PC lll. Hívj fel tudok segíteni is, +36302071311
Szia! Tudom régi már a hirdetésed, de megvan még a Pow.Comm. ? Esetleg tudunk beszélni, érdekelne a véleményed a témával kapcsolatban. Köszi
Nem. Csak egyben.
Rendszer van csak dob érdekelne!A dob külön eladó?
Szia,

van egy ilyenem, amitől szívesen megválnék:
https://www.ebay.de/itm/AUSPUF...

komplett rendszer, hiánytalan és sérülésmentes. 250-ért viheted.

üdv:

R.
Sportkipufogót keresek brutale 750-hez
Sziasztok!
Brutale 910-hez keresek bal oldali visszapillantó tükröt...esetleg valakinek?
Üdv Agusta tulajok.
Segítségeteket szeretném kérni. Nagyon tetszenek az Agusták tervezem ,hogy veszek egy ilyen dögöt. Arra kérnék bárkit aki használt aktívan ilyen motort segítsen abban miket nézzek át vásárlás előtt mik a gyenge pontjai. 2013 utáni Brutale800 a kiszemelt példány de más hasonló évjáratú Agusta tulajok tapasztalatai is érdekelnek.
Fékbetétet honnan tudok venni?(brutale 750 s)
mv brutale gazmarkolat uj gyári eladó!
Egy kis kedvcsináló... nem egy mai videó de a vizuális és hangélmény kárpótol...
https://photos.google.com/sear...
Hali Urak, esetleg ha valakit erdekelne ez az alkatresz:
UJ F3 önindito szabadonfuto 2012-2017 ig
és egy üres hasznalt 6000 km futott F3 hengerfej 2012-2017 ig
Egyetlen problema, hogy Jan 7. en utazom vissza.
Erdeklödni szacsano@gmail.com
Sziasztok. Mik a főbb különbségek a Rivale és Brutale között? Nem ismerem még annyira az MV Agustat, de nagyon tetszik és a jövőben lehet váltanék.
Szia! A 8 liter teljesen igaz, sőt inkább 9-10 liter ha kicsit bátrabban húzod. Alkatrész: Fék betét, szűrő, egy-két általános dolog van mindenhol, a többi viszont nehézkes. Van itthon is képviselet, de nem gyors, vagy irány a net és rendelsz magadnak (én pl. hollandiai web áruházból szoktam). Túrázás: Nem kényelmes motor hosszú távon, az ülést sokan át szivacsolják, az egy kicsit javithat. Nem baj, én "szenvedek" még rajta! Csomagokat sem tudsz rakni, nincs (vagyis én nem találtam hozzá épkézláb konzolt) rögzítési pont a táskához.. Egyedül a tank táska adaptere stimmel az R6 Yamahával, legalább ebbe tudsz pakolni.
Üdv
A 910 nél a hátsó kerék az erőhöz alulcsapágyazott.
Sziasztok!
Nem vagyok járatos az MV-kel, és igazából adatokat sem nagyon találtam róluk, nekem mondtak egy olyat, hogy átlagos használatnál 8l-t fogyaszt. Nyílván a fogyasztás csuklótól függ, de a 8l átlagnak elég soknak tűnik. Más kérdés: 2004-es Brutale-hoz lehet alkatrészeket kapni ha kell? Mennyire túrázható motorok, pl egy horvátországi strandolás kibírható, vagy erősen 0-300 km / segg ami bírható? :)
szia! MELYIK CSATLAKOZÓ KELLENE,VAN AMI A TANKBA VAN BETEKERVE,VAN A 90 FOKOS VAGY AMI AZ INJEKTORRA MEGY,NEKEM VAN BRUTALROL MEGMARADT,MERT KICSERÉLTEM FÉMRE.
Sziasztok:
Érdeklődnék, cpc 3/8-os üzemanyag gyorscsatlakozót keresek.
Úgy tudom több mv modell is ezzel van szerelve. Esetleg bontottban valakinek?