Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!Érdekelne a feszítő! Mi lenne az ára?
Sziasztok.
Eladó lett a kis Etz-m,ha valaki ilyet keresne.

http://www.kepesmotor.hu/mz-ut...
Eladó! rozsdamentes!
eladó!
Sziasztok! eladó full rozsdamentes láncfeszítő!
Sziasztok! Etz 150-hez van füzött első felni 17-es meg hátsó lánckerék eladó!
Szia! Én itt csináltattam a tank belső felújjítását: http://limitless.hu/kapcsolat-2/
Profik!
Szia, köszi az infókat!
Hali!
Tankba egy üveg evipass vagy hasonló rozsdamaró meg néhány csavar. Rázni kell fél napig vagy betonkeverőbe kötözni. Utána gyönyörű tiszta. Alkatrész nehezebb eredeti már alig van. Utángyártott rengeteg nagyja kacat. Mofaker-esekkel meg vagyok elégedve meg a futár motorosbolttal. Ha tényleg minőséget akarsz akkor csakis gyűjtők vagy börze.
Üdv!
Sziasztok! A télen szeretnék felújítani egy ES150/1-est. Érdeklődnék hogy milyen boltokat ajánlotok alkatrészek beszerzésére. Természetesen inkább jobb minőségűre gondolok, vagy gyári vagy jobb. Pl. ha van kormány index ami nem csak műanyag hanem krómozott annak nagyon örülnék. A motor kb. 25 éve nem mozdult, természetesen motor full generál kopó alkatrészek csere. Viszont a tankot nem tudom mivel szokták kezelni beül hogy eltűnjön a rozsda. Ötlet? Előre is köszi.
Iván Árpád 06203420977. Bp. 1097 Gubacsi út 6/c
Üdv!
Esetleg Bambihoz valamiféle elérhetőséget, például e-mail cím vagy bármit tudnál adni? Sajnos őt még nem ismerem.
Szia!
Nem sok választásod van, ebben a méretben csak a Heidenau RSW komponensű K65-öse jöhet szóba. Van még azt hiszem az Avonnak egy mintája, amit használt egy-két veterános 18-asban, de az méregdrága. Más nincs, a többi mind túra-sportos. Bambinál érdemes érdeklődni, hátha van nála még elfekvőben ilyen gumi, esetleg a Mofakernél is kaphatsz ilyet.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, milyen gumi vált be 18-as felnire, ami pályázáshoz jó és elérhető áron van? Esetleg valaki tud konkrét helyet ahonnan beszerezhető? Köszönöm előre is!
Sziasztok. Eladó Mz250 est keresnék "a legjobb olyan lenne ami Mz kupára fel van készítve" Nagyon köszönöm.
Sziasztok!
Kis etz-ről hogy tudom levenni a legegyszerűbben a hengerfejet?
Meglazítottam mindent de a váz csatlakozásnál sehogy se fér ki.
Csak nem kell meglazítani a blokkot és előre dönteni.
Köszi!
Nem kell hozzá semmi különös. Aksi negatívja a testre a pozitív a gyújtótrafó 1 -es pontjára. A gytrafó 15-ös pontja a megszakítóra. Ennyi. :)
Üdv, valakit ha megkérek, segítene? Adott egy mz ts 125 blokk simán váz nélkül. Szeretném beindítani. Benne van a dinamó is, DF D+ D- jelek vannak rajta van egy új trafóm, van akksim is, fesz szabályzóm nincs, fesz szabályzó nélkül szeretném magát a gyújtást életre kelteni, mit tegyek, mit hová kössek?
Sziasztok! Motorszerelőt keresek, aki ETZ 250-nel foglalkozik (és ért is hozzá), esetleg le is műszakiztatná. Létezik ilyen? Győr, Pannonhalma környékén.
Sziasztok!
Motorépítésben vagyok és egy kis információra lenne szükségem. A 250-es, tárcsafékes ETZ első villájában, az alsó villaszárak közötti távolság hány mm?
Előre is köszi a segítséget! :)
Tudja valaki hogy ki gyárt főfúvókákat ? Kellene jó pár darab. Köszönöm
szia tudom hogy régi a hirdetés de megvan még a 250 ets?
Köszönöm szépen a választ!
Már megoldódott a probléma.
Az volt a gond, hogy a főfúvóka nagyon nagy méretű volt.
Mivel budapesti vagy, én a további küszködések elkerülése érdekében azt ajánlom, hogy vidd el Bambihoz (Iván Árpád) a géped. Nála hozzáértőbb embert nem találsz kerek e kis hazánkban, az hótziher ! Nekem is Ő csinált két blokkot is, mint a doxa, úgy ketyegnek ma is, pedig az elsőt 9 éve csinálta . Privátba küldök elérhetőséget, ha kell, de szokta figyelni a fórumot is .
sziasztok! Trophy tank és lámpa olcsón eladó: 3000Ft.