Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Egy ilyen gépet mint a képen, mennyibe tudnám eladni, esetleg valakit nem-e érdekelne, annyi hogy egyedi színre fújnám vagy gyárira, azt majd eldöntenék , okmányai nincsenek, csak alkatésznek vagy hobbiként lenne!
Sziasztok az etz m 300 as és a kompressziója 8.6bar...azt hogy kellene kiszámolni hogy mi a sűrítési arány? Jó a 125psi akkor?üdv Tomi
Sziasztok! Vannak eladó mz alkatrészek akinek kell írjon!
Sziasztok! Eladóvá vált pár mz alkatrész, tank dekni-től kezdve minden! Sőt ez a blokk is ha valakit érdekel van belőle egy jó pár! Gyújtással karbival egyben!
Siasztok ! mit lehet tudni a Bambi3 féle kipufogóról? érdemes ilyet beszerizni vagy nem? vélemény tapasztalat esetleg? köszönöm
Sziasztok!

Érd és környéki kollégát keresek, főleg aki rendelkezik egy + első lámpa foncsorral.

Előre is köszönöm:

Zsandár
Eladó egy hegnerszett! MZ,ETZ-re átalakításokkal rárakható!

KTM henger MZ ETZ-re!

06706574245
Etz150 megmaradt cucc egybe is eldó.Sziasztok
Sziasztok!A megmaradt ETZ alkatrészek egybe eladóak!Képet teszek fel ami van óracsoport hátsófogaskerék ETZ150,és fűzőt első felnim.A szélesége olyan,mint a hátsóé és 17 gumi megy rá.Árat kép után irok.
Sziasztok!
Kérésem lenne hozzátok!
Ha valakinek esetleg ismerős lenne ez a rendszám vagy esetleg az övé lenne az keresem meg ha nem nagy kérés!
UGS-263 fehér színű 125 mz motor.
Segítségetek előre is köszönöm.
Tisztelettel Herke Gábor
Az elképzelésem a következő. Lesz egy felépítmény trágyahordásra, fahordásra, széna szalma hordásra,stb... A váz már megvan már csak egy motor kellene bele. Én 250es etz blokkra gondoltam 300as trabi dugóval.
Na igen az mind szép és jó csak kellene egy kis forgatónyomaték alacsony fordulaton. Az áttételezés a következő: elölre teszek egy 10es körüli lánckereket-hátra meg egy 50es körülit. Lehet hogy elég lenne ez is de nem szeretném 7-8000 ig forgatni ezért szeretném nyomatékosítani a blokkot. Ha bárki bármi megoldást tud vagy van valami ötlete az kérem írjon.
Sziasztok!
Van egy eléggé kiült ETZ ülésem,és szeretném megcsináltatni. Pár helyen viszont írták,hogy kárpitos ugyan vág bele szivacsot,de az nem elég kemény,és így 1 óra után kényelmetlen már az ülés. Van valakinek tapasztalata / tippje ilyesmivel kapcsolatban?
Sziasztok!Etz 250-re keresek hátsókerékhez jó állapotú fékkulcsot, itt Dabason lehet kapni újat de már alapból mérethibás, tud valaki segíteni?
sziasztok etz 125 ösömet fogom felfuratatni 150re plussz 4 felömlö meg henger fej vaditás menniyt fog enni kb a gép ?vegyek minjá benzin kútat is?
Bocsi, TS 250/1 a motor !
Sziasztok, így téli időszakban édesapám motorját csinálgatom. Egy nagy hibája van , a töltés. Világít az a visszajelző egyfolytában. Volt itthon másik fesszab, rákötöttem és ugyanez. Megépítettem az elektromos változatát és ugyanez.
Lentről mennyi áramnak kellene feljönnie ?
Nem tölti az akkumulátort, de világítás nélkül napokig lehet vele motorozni. Akkor valamennyit csak tölt?
6V rendszer.
Köszi előre is :)
Sziasztok!

Szeretnék a 250-es ETZ-re vásárolni 18-as utcai, ha úgy tetszik akár vágott slick gumit, olcsón és emiatt leginkább használtan. Ha valaki tudna ebben segíteni, akkor azt megköszönném.
helló sziasztok!még új vagyok itt nekem is van egy 125 ös tz-m..azt a tavasz elött szeretném tuningolgatni kipofozni h ne iylen öreges legyen!valaki tudd segiteni ötleteket adni..elfogadom
állom motor!volt egy pár motorom de az etznél nem találtam jobbat 125ösbe ami 2ütemű
Elbaxtam UFG-484!
Szevasztok.
Nincs itt véletlen a mostani tulaja az Etz-nek?
Régen az enyém volt! UHT-680
Szia! Érdekelne az egész kormány, úgy kompletten, és egy kérdésem lenne hogy a karbi az 125-é? erre az e-mail címre írj vissza, köszi előre is: brothersin00@gmail.com
sziasztok.
segítséget szeretnék kérni mz etz 125 blokk módosításában. milyen gyújtást szoktatok rakni rá ami kis reakció idejű és forgós? van olyan szaki aki normális minőségi henger módosítást vállal? vagy tudtok ajánlani valami eladó 150 reszelt hengert? köszi
gyula5@hotmail.com
Sziasztok!
Van egy ilyenem:http://olx.hu/hirdetes/polski-...

Cserélném 250 MZ re papírokkal
Helló Emzések!

Van egy szőrös heidenau 4,10/18" gumim eladó 15 pénzért
Valamint néhány ritka apróságom trophy-hoz.