Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezennel ünnepélyesen ideirom az 50. hozzászólást.de hogy célja is legyen kérdeznék 2-t.:mennyire b***szogatnak a rendőrök ha a1-gyel 150es mz-m lenne(tudom rendőrfüggő)és mennyit megy a 250es mözö?amgy fájter sokáig vagy suliba...
Sziasztok!
Ha valakinek van egy jó áron eladó ETZ 250-ese, amelyiknek már nincs vizsgája, vagy forgalomból kivont, az toljon egy mailt! Külcsín Sem számít, a lényeg, hogy a váz ne legyen megcsapva, tárcsás legyen, a blokk sem nagyon érdekel, persze ha beindul az nem árt.
multifunken@yahoo.com
csobaikaresz!szép elképzelés,én még meg is csinálnám csakhát annyit nem akarok szabálytalankodni h 251es legyen.mégcsak mos lesz a1.meg elég kötözködő a rendőr itt...amgy szívesen utánakötném a szimó-t! bár én azt is megbecsülöm.amgy a fuvar se lenne gond mer apám teherautosofőr...meg télleg szívesen vennék 250est is.csak akkor lécci intézd el a cöveket.bár most korházba fexik nem csak én akarom eltenni lábalol
akkor ha ingyen adod megveszem!ugy nekem is jo lesz!meg neked is mer megszabadulsz tőle
Hát most suliban vagyok de ha hazamegyek akkor dobok róla képet. Amúgy ingyen kaptam mert a régi tulaj nem foglalkozott vele. Én meg felújítottam de be se járattam még. Csak úgy van.
Tavasszal elmotorozol kisvárdára a simsonnal, megveszed az Én 251-es ETZ-met, felkötöd hátra a simsont és hazamotorozol. Jó kis 814km-es túra oda - vissza.
Vedd meg az enyémet! ELADÓ
ne evezzé sehol gyere msnre
Én a Külker Evezős Klubban evezek ( www.kulkerek.hu/ ) Jó,hogy ennyi korom beli evezős van!
Hát lehet!!! Serdülő voltam már jővőre ifi leszek!!!!!!!!!!
hát nem éppen ts-t akartam de nem lehetetlen.igazábol akarok 1et barmolni+1 igényeset ami viszont mindenképp etz legyen.tsről dobsz 1 képet+pár adatot +h mire használtad(őszintén )?
Amúgy van egy 125-ös TS-em eladó. Érdekel a dolog?
Már reggel is motoroztam 7 kor. Csak néha hazaugrok és netezek 1 kicsit nehogy kihajtsam az összes benzint.
Minő meglepetés! végre egy mz topic!
ÉNIS EVEZEK MÉGHOZZÁ A VVSI-BEN!!!!!!! Ti milyen korcsoportosok vagytok?Hol eveztek?
fighter!nem szégyenled magad h 10:39kor amikor az egész országban 15fok van és süt a nap te ide írsz? vagy csak már nagyon felhevült a zemzé amgy nem adsz el 1et?láttam h van több is.és én épp mzvásárlás előtt állok
én itt vagyok!
jah!ugyh vissza a témához!mért van ilyen kevés mz-s
mmint a fórumon!mz-sek ide!
Deeeeeeehogy veszünk össze! Ilyen piti dologért legalábbis én veszekszem,de mostmár az MZ topic lehetne MZ topic,nem kajak vs. evezős topic!
1ébként nem akartam a kérdésemmel fórumháborut.csak 1 kérdés amibe se a kajakosokat se az evezesőkről nem szolok semmi rosszat!egyszerű kérdése vt.nehogy miattam vesszetek össze
bocsi
kalev de mind1
Karlev kérdezte a kajakosokat!
Ember! Olvassál már egy picit vissza! ÉN EGYSZER SEM KÉRDEZTEM A KAJAKOSOKAT,szerintem te most összetévesztessz valakivel!
Aha nem birod a kajakosokat akkor miért kérdezted na jó akkor további jó edzegetést csá