Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nánási Gábor 06 30 6981726
Sziasztok!
Egy hete sikerült kifognom egy nagyon jó állapotú Kawasaki zzr250-et.
Átnézéséhez, karbantartásához keresek megbízható, jól dolgozó szerelőt Nyíregyházán, vagy környékén.
Tudtok valakit ajánlani?
Úgy látom a szonos képekből, hogy a szokásos történet...
Vén buzi (kalapos) skodás vs motoros.
Remélem,mert pont vasárnapra esik :)
Ahogy ismerem,szombaton letudja kocsival a házaknál,vasárnap meg vasparipára ül! csak legyen száraz út és a sok segédjével és krampuszlánnyal nekiindul a szokott körútjára!
December.6 Mikulás felvonulás akkor tuti jó idö lesz Papó
Mikor lesz még jó idő,száraz Út?
Probléma megoldva!Egy kedves ismerősöm is hasonlóan járt és kedvező áron átadta nekem az övét.Jó,hogy ilyen a motoros segítség nyújtás!
Á csak kilencvennel és nagy szembeszél fújt es az tudod összeadodik!
Most lebuktattad magad 120fölé mentél
Üdv,Urak!
Tegnap sikeresen elhagytam kedvenc kütyümet.Nekem bevált 800m-1 kilóméterig tényleg használható 2 motoros között.
Nekem csak a intercom kellene a többi része mikrofon, hangszóró,töltő stb. az nem .Ha valakinek van elfekvőbe óccsón átvenném.
Ha már véradás: 2015 szeptember 13. Sóstó motoros véradás.
Sziasztok!

Talán hallottatok róla valamelyik helyi rádióban, hogy egy 17 éves lányra holnap komoly műtét vár, melynek során "A" RH negatív vérre lesz szüksége. Aki tud és szeretne segíteni az a Nyíregyházi Jósa András kórház véradóállomásán megteheti 9-15 óra között.
Sziasztok!
Csütörtök pénteken egy laza túrára készülünk páran Nyíregyháza-Kassa-Poprád útvonalon, majd pénteken haza, a 67-es úton Dobsina felé.
Ha van aki csatlakozna, jelezze! Pacsi
Sziasztok!Csokifesztiváli gurulás Szerencsen...akinek van kedve jöjjön!
https://www.facebook.com/photo...
Sziasztok kedves tagok!
Vállalok enyhén sérült, karcos, horpadt, rozsdás jármű alkatrészek autók, motorok, felnik, biciklik teljes körű felújitását a cserétől és az egyedi üvegszálas átalakitástól (szélesités, beömlőkstb) az igényes fényezésig ! Immár több mint 10 éves múlttal komoly külföldi tapasztalattal állok rendelkezésetekre! Minden munkámra garanciát vállalok! Rövid határidővel, megbizhatóan! Nálam számít a presztizs és ha csak kozmetikáról, lámpa-karosszéria polirozásrol van szó akkor is szívesen segitek! Helyileg Nyiregyházán dolgozom de kisebb elemek (motoridomok stb.) fényezését postai uton való lebonyolitása is megoldható mivel rugalmas vagyok! Ha kérdésed van kérlek privát üzenetbe tedd fel pontosan, ha lehet képpel együtt ,hogy mit hogyan milyenre akarsz és amit tudok válaszolok! Szép napot mindenkinek! legyetek szivesek e-mailt irni erre a cimre: mv-agusta@gmail.hu http://www.sportmotor.hu/motor...
Ki merre vasárnap?
ELADÓAK!
GSR600 25 KW 2010 es 1.300 ez
TRIUMPH R 2013 2090 km 2.249 ezer
GSX600R 990 ezer 2006 os DE K5 ös
Triumph 675 fekete 1.31 ezer névre irva
kawargo9@gmail.com 70 5252657
sziasztok
nem tudja-e valaki, hogy vásárosnaményban csinálnak e motorra műszakit? ha igen hol?
Hali! Motor eladása miatt (sajna) eladó kb. 7-8 alkalommal viselt Mugen Race 2 részes bőrruhám 58-as méretben. Szuper jól szellőzik, kényelmes, s szerintem jól is néz ki. Ára: 83 EFt. Én 182 cm és 94 kg. vagyok, nekem pont jó volt. Képet még tudok küldeni, ha valaki igényli (olyat is, amin rajtam van a ruha).