Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No vénségemre nálam is elgurult a gyogyszer. Ha már ennyi mindent fel tudtok rakni, akkor roadbookot tanktáska nélkül hogy rögzítsem? Lehetőleg, hogy ne ragaszgassam tele a motort.
Lacikám ne háborogj, egy csomó hasznos (vagy haszontalan) dolog hangzott el, nincs ezzel semmi baj most értünk rá
Engem nem érdekel a gumis kínja ha a Pádison leereszt a gumi... egyébként vittem ilyen gumit javíttatni, mondtam mire kell számítani sőt vittem egy marék rongyot és segítettem eltörölgetni a felnit is belül, egy rossz szót nem szólt. Nem is mentem volna többet!
Hát de nem?
Iszol te rendesen?
Facebookon volt nemreg egy videó, egy gumis srác szidta azt aki belenyomta ezt a sprayt, mert egy órán keresztül kell tisztogatni utána a felnit. Elég csúnyán szidta a sprayt meg azt is aki belenyomta, majd közölte hogy 10ezer a gumicsere... én ezert sem hordom a sprayt, a kulac a legjobb szerintem.
A postán, ott dolgozott a feleségem, a munkahelyváltoztatás óta is kapcsolatban van a postával így csak egy telefon és bármikor elintézi nekem. Ez így kényelmes, azt viszont nem tudom melyik a jobb, mi évek óta ezt kötjük.
Na jó megint sikerült össze keverni a szezont a faszommal. Mi a franc köze van az eddig két oldalon felsoroltaknak ahhoz hogy bogyó baxxa ki a gecibe az ülés alól a hú egyszermajdjolesz pumpát még csak nem is végleg hanem mondjuk tank táskába stb hogy elferjen az olajzo az ülés alatt?
Erre figyelek, sőt nem is mindegy hogy hol tartod, régebben a faridomban hordtam, aztán egy szép nyári napon elfosta magát. A biztosító pöcök megvolt, nem volt semmi ami benyomja a szelepet, nem is szúrta ki semmi! Egyszerűen eldurrant és telefújta a faridomot, majd megtalálta a réseket és egy óriási hablabdát képezett a motor hátulján... úgy néztek az autósok mintha UFO-t látnának
Szerintem vagy a hő, vagy gyári hiba lehetett az oka, ez nem a winn's volt, ezt már élesben is próbáltam egyik ismerősöm motorján, jó cucc csak nem elég a hajtógáz ahhoz hogy felfújja a megfelelő nyomásra a gumit.
Laci! Ti melyik biztosítónál szoktatok online utasbiztosítást kötni? Én eddig a MapFree-nál, van jobb?
Nálam meg van vízálló váltókesztyű (a Lidl-es 5000 forintos). Ha elkezd esni, akkor csere... ....a csizmám meg teljesen vízálló szerencsére.
Nekem pont emiatt alapfelszerelés egy uti változat,ráhúzom a kesztyűt és félóramulva száraz.
A defektspray-nek nagy megdöbbenésemre van lejárati ideje.Szóval két évig egy haszontalan francot cipeltem.ki is baxtam.Nézz rá néha.És volt akinek elindult az ülés alatt.Ezért se vettem ujra.
De nem ekkorát !
Nyilván nem akkora ez se mint amivel a festők dolgoznak
A habbal együtt elfér egy erre rendszeresített 20X15cm-es kis vászon tasakban, ennyi hely még az ülés alatt is lenne, de ott a szerszámokat, csavaros bovdenvégeket és egyéb okosságokat tartok. A nők meg odapakolnának mindent, nálunk a 3 dobozból csak egy az enyém, pedig nem divatbáb a feleségem.
ha szálláson alszunk én is viszek hajszárítót, igaz egy elég kicsi kivitelt
nagyon gyorsan megszárítja a ruhákat, a csizma is elviselhetőre szárad kb 2 óra alatt
bár a csizmáknak csináltam egy csizmaszárítót de az is hajszárítóval működik, de azt csak autós szállítású akcióknál viszem
Jó, akkor itthon hagyom a kompresszort, és majd koncentrálok, hogy a benzinkúton kapjak defektet.....
Viszont a kompresszort nem.

Na de volt olyan is, hogy a lány hozta magával a hajszárítót, de nem egy kicsit, hanem azt aminek forog a vége meg olyan tüskéi vannak... a sminkkészletről nem is beszélve. Az a pár felkelt, elkezdett öszepakolni, amikor már minden bent volt a táskákban akkor kezdtünk mi felkeni és így is rájuk kellett várni
Totál aláírom hogy hasznos a két plusz kar az ülés alatt, pláne ha lemegy az ember az aszfaltról
Egyébként a túraendurós cimborám erre is felkészült, de az a kar még csak nem is hasonlított... a magyar ember viszont híres a problémamegoldó képességéról, nagyon gány, nagyon szégyellem de hazahozott 300km-ről. Ja és 45 perc múlva folytattuk az utat!
Szerintem jól mutatna a klasszikus vonalakkal de mindenképpen jó gondolat!
Kézvédőő ! :D persze az sem100% de sokat javít a helyzeten :D
A biztosítás nálam is alap, főleg hogy egy métert se kell menni érte. Haragudni én se szoktam ha valakin segíteni kell, ha viszont én szórakozok más idejével azt nehezen viselem. Mint legutóbb amikor egy elbénázott forduló miatt tőből letörtem a kuplung kart... hátra volt még 300km, késő is volt és vasárnap este, ráadásul messze a határtól... azóta tartalék kart is hordozok
Furdogatya.
Jah ebben van hosszú nadrág,cipő,papucs,fürdőváros,rövidnadrág,szerszám készlet,halom goprocucc meg a szokásos váltás fehérnemű,esoruha stb.