Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Petróleumnak is jó a kúszó képessége (lásd csavarlazító) viszont annak van kenő hatása, a benzin meg csak higítja a kenőanyagot.
Plusz a tömítések sem minden esetben szeretik. Ugye ez a tömítés anyagától függ, de benzincsap tömítést is mindig teszteltük MZ-n, mert beledobtad a benyába és jó részük bedagadt, tönkre ment.
Normális nitrilgumi az bírja.
(lemaradt a vége) ronggyal áttörlöm néha.
Ezeket a ragadós spray-ket nem szeretem, mert a koszt is összeszedi, jobban mint a sima olaj.
A benzin beszivárog de a petróleum nem ?
A benzin beszivárog de a petróleum nem ?
Á M E N !
Normális spray, és évente háromszor petróleum....
Így van ez örök téma marad. Az a vízbázisú brigó nagy kárt vagyis semmilyent nem tesz a láncba én maradok ennél a puccen formánál nekem megfelelő úgy látom.
Kicsit olyan érzésem van hogy túllihegik páran ezt a lánc dolgot.
Normális olaj és kenés mellet legfeljebb rong
És a leszarom módszer?
Az igazság odaát van.
rongy..........
nem ecsetelni áztatni lefújni stb
rongy és törölni
Benzin nem! Az képes beszivárogni az O-gyűrűk alá, és kimosni a bent lévő kenőanyagot.
rongy + benzin
ettől olcsóbb a világon nincs
did rk regina láncok o-gyűrűit áztattam benzinbe hetekig mérhető elváltozás nem volt, szóval tuti nem fogja károsítani
de mindenki abban hisz amiben akar.........
Hétszáz körül....
az pont jó!!! de inkább vegyél petroleumot. pár100ft egy liter.
Lefújás után várok vele 15 percet dogozik a kémia utána finoman leöblítem slagozva majd még 2x ismétlem megtörlöm ronggyal rá a friss olaj ha száraz azt Afrika!
Egy láncspray-t lehet beszerzek túrázáshoz, mert az egyébként nekem nagyon bevált MOL-osat sajnos már csak a bazinagy 400ml-es flakonban árulják, azt meg nem szeretem cipelni. Régen bezzeg volt belőle 100-as is....
Nem is kell erősebb hozzá!
a brigéciol2000 egy rakat fos
az kb annyit ér mint a konyhai mosogatószer
Az a gyengébbik a piros az erősebb a sárgát használom én is lánctakarításra tökéletesen megfelel.
Évek óta petróval leáztatom a koszt, brigivel befújom és lemosom nem magasnyomással, soha semmi bajom nem lett belőle, egyik motoron sem. Volt ami nálam ment 20ezret így, és amikor hozzám került sem volt új.
Brigóval ne pucolj láncot. Petróleumos rongy, ecset, tepsit alá.
Hello. Lánc tisztításhoz melyik fajta brigéciol a jó? Csak mert lidlben akciós lesz a sárga kupakos brigéciol 2000 termék. Meg lesz saját márkás lánckenő spray is 500ft-ért
Próbáloztam a szétkapott gyári fejbe bele tuszkolni egy tollbetétet lévén hajlíthatom bárhová, aztán elindultunk a TKB talira Sárospatakra, na félúton nézem megvan e még a cső- persze elvitte a rézfaszú bagoly, úgyhogy volt nálam egy gyári új fej azt raktam be, most is az van benne nem is bántom mint írtam oljajoz rendesen, remélem ott fog megrohadni 100 év múlva, de még a tollbetétes kombót nem adom fel csak vhogy jobban be kellene tudni cinezni a gyári fejbe a műanyag cső helyére. Ha annyira érdekelne már megcsináltam volna de jó ez a gyári ecsetes is rájöttem nem kell a hülye ecset állásával foglalkozni nekem felcsapta a huzat a villa tengelyéhez azt hello, így is ken hogy a láncág felett baxxa az anyját 2,5 centivel..