Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rábízzam a Sony kameramat?
Készítettem egy pár képet a sajátomról, csak úgy tájékozódásképp!
A Motrax-os kameraállvány nagy előnye, hogy milliméter pontosan beállíthatod a kamera magasságát/szögét.
Azért lekötözni kell szerintem a biztonság kedvéért, bár a tappancsok elég erősek.
Nos kedves on-board felvétel készítő motorosok! Úgy néz ki, hogy tudok szerzni minikamrát, amit lehet csatlakoztatni digitkamerához külső optikaként. Egyenlőre próbálok beszerezni leírást a cuccról, de ami infót most tudok, az az következő: 640X480, mono hang, kb. gyufásdoboznyi méret, számla nélkül 30 pénz! Elvileg 2-3 nap alatt megjön. Reklamáció, visszavétel nincs, csak ha nem működik a cucc. Bővebb infó amint megkapom. Addig ha érekel valakit írjon, hátha tudok válaszolni a felmerülő kérdésekre! Én készítettem iylennel felvételt. Szerintem használható a minősége!
Hello!

Én elméletileg ma megyek haverommal,motorozni és kamerázni,mi csak egy hungarocel darabra tesszük majd rá a kamerát (panasonic NV-GS17). Majd leírom,hogy sikerült a hungarocelles megoldás.
Hello Tomiboy
nekem is kellene ilyen szivacs!!! cseréljünk címet emilen! siofok@acura.hu
szia
az egész csomag amit lehet kapni mindent tartalmaz?
13 ropi az egéz? vagy vmit még venni kell hozzá.?
a képminőség olyan 100 as temponál milyen?
ya és mekkor a a kamera mérete bukon nagyon zavaró?
bocs a sok kérdésé csak én is szeretnék felvenni.
Nekem igen
Én a kamerát pl egy szünetmentes táp csomagolásánál használt, nem hungarocel, inkább kemény talá habszivacsba teszem bele! Az érdekessége, hogy pont olyan a formája, hogy körbeöleli a digit kamerát! Az laja lapos és elég magasra emeli, hogy jó legyen a kép!
Firewire-vel szedem le a gépre, és Adobe Premier Pro progival vágom! Aztán mehet DVD-re vagy tömörítve netre!
Ha ez segít valakinek!
MIlyen kábellel próbálkoztok?
Fire Wire nélkül nem fog működni a samsung ... mert ők már csak ilyenek A panaskodik-ok olyanok, hogy arról USB-vel is le lehet szedni...igaz nem olyan minőségben, mint a Fire Wire-rel..Ha egyéb más kérdésed van írj emailt
Én LD45 megnevezésű habszivacsot tettem a kami alá. Jól kikellett emelni, mert különben csak a műszerfal látszik, így kb 65mm volt alatta. Ez egy viszonylag kemény habszivacs. Semmi rezgés nem volt észrevehető, és meglepően jó felvételt csináltam elsőre. Ha valakinek kell ilyen szivacs szivesen adok mert van belőle bőven.
Aha, így belegondolva a szivacs az igazi megoldás! Én ezt is hallottam, mert mint mondtam, MÉG nem próbáltam.
Az nem az igazi
Hangszigetelő szivacs a kamera alá. Olyan, aminek a formája, mint a tojástartó.
Az a tuti, ja és persze ki van próbálva
Lehet, hogy hülyeséget írok, de a kamerában keletkezett rezgést állítólag jól lehet csillapítani, ha egy zacskó porcukrot teszel a tank és a kamera közé és úgy szigszalagozod rá. Én még nem próbáltam, csak olvastam valahol. Remélem nem gond, hogy terjesztem ezt az infót...
Hy mindenkinek! Valaki irna nekem egy pár olyan kamera márkát, amely kezel kölső optikát?? Lahatőleg olcsóbb kategóriából.
ÜDV!
Sikerült megoldani a problémát
Üdv!

Eggyik cimborám most vett kamerát samsung vp-d352 eset.

olyan kérdésem vam hogy arrol hogy tudom a gépre tenni a cuccot vannak hozá valami progik szenvetünk vele de nem jutottunk egyröl a kettöre.
Értem. Írtam egy mailt a forgalmazónak,h tud -e valamit a dologról,azt megvárom és eldöntöm,hogy mi legyen.

De tényleg kösz mégegyszer a segítséget.
Amit említesz az nagyon jó megoldás felfogatás szerint, de mint említettem, sajna átveszi a motor rezgését és nem lesz valami szép a felvétel, akkor viszont le kell koppintani a berendezést és házilag megcsinálni.
Köszi a segítséget.
Sztem olyan tartót nem fogok venni,mert a hungarocell meg a ragasztószalag jól megfogja...
Bocsi de mostanában ritkán vagyok gépközelben, szóval ha nincs a kamerádon in bemenet akkor SAS pajtinak igaza van nem tudsz külső optikát csatlakoztatni hozzá, nekem egy dcr sony-m van azon van in bemenet. Ha nem tudod megcsinálni akkor aszem SAS linkelt be egy kameratartó berendezést és azzal meg tudod oldani. Ha tudok valami megoldást a problémádra azonnal megírom neked.
kamera kiskönyvébe tuti benne van, hogy video-in van-é a kamerádon, de nekem gyanús hogy nincs, úgyhogy továbbra is azt mondom, hogy ehhez a kamérához nem lehet külső optikát csatolni
Valaki segítsen már ha tud
Mármint a dugója..... ez kimaradt.
CSak az érdekes,hogy van a kamrenának madzagos távirányítója és azt is ide dugom,az pedig IN.

USB-be nem lehet az optikát bedugni?
Neked milyen az optika? Úgy értem ilyen ami a képen van?