Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a sisak tetejen van. Van a csomagban olyan nagyon eros ontapados talp ami koveti a sisak gorbuletet. Amikor a sisak oldalan van akkor szeles latoszognel tul sok latszik a sisakbol.
Sziasztok. Gitup Git2-vel valakinek tapasztalat? Ebben van képstabilizátor is, mennyire hatékonyan dolgozik? Esetleg 30-40 ezres keret körül tudnátok ajánlani ilyen paraméterekkel mint ez a kamea mást is? Nem használnám olyan sokszor szerintem, hogy megérje beruháznom ez Gopro-ra.
Sziasztok! Hamarosan megérkezik a GoPro 5 kamerák. Ez az első kamerám, krosszozashoz szeretném használni. A kérdésem az lenne, h véleményetek szerint a sisakon hová érdemes felszerelni. Fontos a véleményetek mivel nekem meg soha nem volt akciokameram. Igazából a felrogzites módját sem tudom, de gondolom a csomagban benne lesz. Szóval több rögzítési formát láttam már, talán a sisak tetején adta a legjobb képet és esesnel is itt a legkisebb az esélye a kamera toresenek. Köszi a segítséget előre is.
Kösziköszi
Ej huligán betyár... megmondlak mutternak! Faj szösszenet volt!
Hali!

Én GoPro Hero4 Session-el és Sony Vegas-al "dolgozom"

http://youtu.be/cVhY8cldpso

Erre a szezonra még több mount-al és egy 3 tengelyes giroszkópos tartóval készülök, bízom benne lesz sok lehetőséget nyúzni és jó kis videókat összedobni.
Faja ez az összehasonlító teszt enyém az a sencor lesz.
A Lamax X2 meglepően jó kis kamera. Tavaly nyáron a Tcom-ban sózták rám, gondoltam, jó lesz a gyereknek. Aztán dobozban maradt vagy félévig.
Januárban előkaptam, megdöbbentem a tudásán, meg a mellékelt kiegészítők mennyiségén, amúgy pici erőltetéssel gopro kompatibilis (erőltetni csak a pontatlanabb kidolgozás miatt kell néha). Maga a kamera és a tok elsőrangú kivitel, a képe is meglepően jó, pedig esti, szürkületes fényben készült a felvétel vele.
Úgyhogy a gyerek nem kapta meg végül...
Na úgy kinéz a csájnából rendelt kemera nem jön meg, még ki is b@szták az oldalról az eladot. (ebay) Na mondom akkor rendelek kici-óccót itthon legalább lesz rá 24hó gari is. Ő lett a kiszemelt, remélem nem lesz nagyon gagyi.
http://www.techaddikt.hu/teszt...

http://youtu.be/DjOrAmmCziQ
Most azon gondolkodtam, hogy Ausztriában csináltam-e már onboard videót, de az igazság az, hogy csak a Grossglockner útra lett felszerelve a fizetőkapunál.
Bár timelapse felvételt már csináltam autóból Bp-Hintertux útvonalon, de senki sem szólt miatta...
Szerintem inkább a nagykövetségen érdeklődj, ott biztodan hiteles infót kapsz. Az osztrák rendőr sem fog elengedni, merafórumonaszontáklehetkamerázni alapon.

http://budimpesta.veleposlanis...
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg,hogy szlovéniában mennyire harapnak a sisak+gopro használatért? Nemsokára megyünk 4 napra és érdekelne,hogy lesz-e lehetőségem végig kamerázni a túrát!Előre is köszönöm!
el kell olvasni a torrent hozzászólásokat, ha van 50 ember akinek sikerült jó esélyel menni fog
de ha 10ből 3-4 kínlódik akkor átlag ember meg se próbálja mert csak az ideget nyeli...ahol már 10-12 lépésből áll az okosítás gyorsan el lehet rontani
érdemesebb régebbi (akár 1-2 éves) progikat leszedni ott lényegesebben több ember tesztelte
túl bonyolultat tényleg nem nagyon érdemes használni hobbi célra mert csak mindig elfelejti az ember a kezelését a "holtszezonban"
Igazából mindegy, a Vegas és a Premier is túl jó egy átlagos onboard movie készítéséhez. A legtöbbször a Windows MovieMaker is bőséggel elegendő lenne, ráadásul ingyen, de persze, ha lehet, dolgozz valami jobb progival (én munkámból adódóan az AVID-et használom saját célra is).
Sajna a programok többsége fizetős, ráadásul nem is az olcsóbb fajta, némelyik licence több 100ezres tétel is lehet.
Ezért javasolják a torrentboltos beszerzést, de sajna az utóbbi időben elég sok rosszul crackelt verzióba futottam bele, úgyhogy nagyon meg kell nézni, hogy mit töltesz le.

A youtube-on találsz bőven oktatófilmeket Premierhez és Vegashoz is, magyarul is, ha lehet, olyat keress, ahol lépésről lépésre lehet haladni, mert egy videóvágó program megtanulása nem félórás móka.
Vagy a youtube.
Azzal nincs is baj hogy mit találok a neten de mind fizetős. Kipróbálni meg hogy. Nem mindig van próba verzió. Meg időm sincs próbálgatni. Ezért kérdeztem hogy melyiket szeretitek és akkor arra állok rá. Bízom bennetek. Szal most a Vegas vagy amit ini írt. Megnezem hogy azt hogy érem el.
Youtube a barátod :)
az adobe premier(pro) sokkal egyszerűbb mint a sony vegas, a gyerek szerit a vegas kicsit gépigényesebb is
én régen a pinnacle studio-t szerettem a legjobban, de már nem szerkesztek vagy 10 éve
Koszi megtalaltam a carpathians-on. Ugy nez ki mukodik. Kezdhetem tanulni.
Megprobalom letolteni. Köszi.
Sony vegas vagy adobe premier, mindketto fent van nCore-on, ergo ingyen van.
Segitsetek mar valami jo video szerkesztovel. Semmit nem talalok a neten ill amit talalok az horribilis osszegert Ill nem is az a baj hogy draga hanem hogy esetleg amit megveszek nem lesz jo nekem. Volt itt szo holliwood studio meg gopro studiorol is. A gopro pl nem megy a gepemen hianyoznak funkciok es tele a tokom vele.
Szal ki tudna nekem ajanlani valami jo szoftvert.
http://youtu.be/Xo5idzPf3T4

Na ha megjön majd az 4K SJ8000 kiderül milyen...
1óra 29-től 2:43ig terjedt eddig az enyémnek a felvett anyaga. Erősen függ a wifitől, meg a hőmérséklettől. 1.gen Session