Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!!!!!!!!
Ostyfiasszonyfán (ha jól írtam) van a P.ring.
Itt van hozzá egy webcím:

www.phoenixracing.hu/?mode=bem...

Ha jól tudom 3 csoport van, és bármekkora géppel mehetsz a ringen. De a srácok többet tudnak segíteni, mint én
Hello!!

Felvilágosítanátok egy picit?Nem tudom, hogy hol van a Pannónia-Ring és, hogy hány ccm-esek mehetnek rajta.. Meg, hogy mennyit kell fizetni érte?Miez a Phoenix nap??Légyszi válaszoljatok!
2:10 alattiak elég kevesen vannak a 2:20 fölöttiekhez képest. Szerintem jó a mostani beosztás. Most kerülök már talán át a 2:20 alattiba. Remélem.
Szia Turo hat ha en a 2:12 mell nem a gyors kozott kene mennem akkor hat szerinted hol ? De nem ertitek a problema lenyeget nem azt mondom hogy legyen 5 csoport hanem legyen 3 csoport egyszer 2:10 ig a gyorsak 2:10 es 2:20 kozot a haladok es a folot a lassu csoport !! szerintem !!?? De nem ahogy most van mert ez igy nem jo !
Hi all. Persze legyen 5 csoport ... és mindenki 1 órát fog motorozni egész nap. Az úgy pont jó lesz :) Gondolkodni kellene emberek. Vastagon elegendő két csoport, vagy ha annyi a jelentkező akkor három. Számoljátok ki, hogy mennyit motorozhattok a pénzetekért. A gyorsabbak úgyis kikerülnek, azzal meg sajnos számolni kell, hogy kiüthetik alólad a gépet :( Senkinek sem kötelező a pályamotorozás.
megkérdezném, hogy milyen csoprtba kellene mennie?
vagy nem lehet hogy neked kellene más csoportban?

nem csinálhatsz -10 másodpercenként csoportokat... te ugyanígy mész el egy olyan ember melett aki 2:20-at megy... az meg aki 2:28-at az meg aki 2:40-et....
s akkor legyen 5 csoport?
szóval szerintem max 3 csoport, s a 8 -10 sec az belefér inkább, mint 5 -6 csoport.
IGEN A FACTORIKON VAN KORMÁNY GÁTLÓ . DE AZT BESZÉLTÉK OT A PÁLYÁN HOGY VERSENY GUMIKAL MEGY ÉS AZMIAT SZITÁL BE A MOTORJA MIVEL SOKKAL MAGASAB A GUMI MINT AZ UTCAIÉKÉ ÉS BEKELL ÁLITANI A FUTOMÜVET HOZZÁ !!!
Te jó ég...milyen Mille lehet az?? Azokon gyári kormánygátló van minden sztem.
NEM LASSU ÉS NEM IS KEREKEZVE MEGY HANEM BESZITÁL A GÉP A CÉLEGYENESBE !!!
Ezt nem igazán vágom, miért csúnyán? Lassú a Mille vagy mi a csöcs? Kerekezve megy?
HÁT VALOSZINÜ IGAZAD VAN DE Ö ÁLLITOLAG IDÉN KEZDET PÁLYÁZNI ! HOGY A PICSÁBA TUD IGY MENNI
Sokan a 12-nek is örülnénk.
ja tényleg arra emlékszek jár a motor mint állat de az utolsó két ring napon már nagyon szépen ment a célegyenesbe . De azért gyerekek 2:03 menni azért az nem gyenge
nagyon "csúnyán".....

LX
És milyen faxául jár a moci a célegyenesben.
igen. bocs. Tényleg Nándi de a Szabót eltaláltam

LX
Szabó Nándi a neve !!!
Szia,

ha jól emléxem Szabó Árpinak hívják, és a Meklaunál tanult.......

LX
Sziasztok nagyon jó a phoenix nap csak tényleg oda kéne figyelni arra hogy mindenki a saját csoportjába menjen mert ez igy nagyon rossz . Én 2:12 tudok menni de amikor a fehér APRILIÁS elmegy melletem majd össze szarom magam ugy bevág a kanyarokba mint ha otse lennék ilyenkor elmegy az élet kedvem a motorozástol . szerintem nekik külön csoport kéne mert valoszinü nekik se jó hogy a sok bénát kerülgessék .Különben valaki tudja ki ez a srác kurvára megy én nem is gondoltam volna hogy egy Apriliával igy lehet menni !!!!
Hello!

Szeretnék egy illetékest megkérdezni, mivel még nem voltam nálatok, hogy mit takar a "megfelelő" védőruha? Sisak? Ruha? Csizma?

Köszönöm
Csaó
Most kivételes alkalom volt, hogy a kevés résztvevő szám miatt nem csináltunk csoportokat. Megfogadjuk a tanácsot és természetesen a jövőben fokozottan fogunk figyelni erre! Köszi!
Üdv.
A.
András!
Jó volt a tegnapi nap! -Köszönjük.
Egy kis kérés viszont, ami nagy probléma: Nem lehetne két csoport legalább? A gyorsak szenvednek, a lassuak reszketnek. -Ez így életveszély. Kb.10-12szer kerültem balesetveszélybe 3x6kör alatt.
Tegyetek valamit, míg tragédia nem lesz.
Köszönjük, sok sikert!
Hi mindenki. Ronin: ESSO-n szoktunk összefutni egy iceteára
Csak nem te is?
Ismerős a sisakod és a motorod is:-)