Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

Gyári Pannonia karburátor helyett felrakható egyéb kifinomultabb/megbízható ?

Üdv,

Medve
Eladó vagy elcserélhető
Üdv! Van egy P10 blokk öntvényem, főtengelyem ma veszem meg bele a csapágyakat szimeringeket. Kérdésem lenne hogy a T1 váltója belemenne-e a P10-blokkba valamint a T1 léptetővillái és váltómechanizmusa? Előre is köszi.
Helló! egyik jó barátom csinálja az üzletet, nagyon megbizható csak ajánlani tudom.Én is szoktam rendelni töle(igaz a szomszéd faluban lakik) de nem Pannónia alkatrészt mert az van nekem dögivel. :)
Sziasztok nem tudja valaki,hogy a P10 es pancsinak mekkora a karbija? mert nekem van egy 28 as karbim és kiszeretném cserélni egy pancsi karbira,hátha többet adna neki,jobban menne,meg lenne alapjárat is stb.
TLF nem jó? Nagy fékdobos, alul van az üres fokozat, nincs átalakítva. 120,000Ft irányáron eladó. Felújításra szorul, motorja működik.
70/624-8808
Kétütemű hengerek tuningolása, fúrása(extra méretekben is), átalakítása.
Megtervezett vezérlés módosítása, nyílások átalakítása, polírozása, pótfelömlők, segédkipufogók kialakítása pontos igényes munkával.
Hengerfej korszerű tuning égéstér alakítása terv alapján, sűrítési arány növelés.

50-100% teljesítmény növekedés egyes hengereknél!

Főként: Pannonia (T1,T5,P10,P20-21), Mz, Etz, Jawa (mustang,Cz-k), Csepel, Danuvia, Simson, Romet, Babetta, Riga, Balkán, Komár, Izs, Tatran, Trabant, stb...

k.zoltan_1983@freemail.hu

06-70-530-5174
Köszi szépen,de ilyen állapotú van nekem is.Még egyszer köszi.
email címem racskaikoni@gmail.com
helló!
nekem van kettő darab pannónia kipufogóm, nem teljesen tökéletesek, de kis munkával szépek lesznek, hiányzik róluk a felfogató bilincs, és a bal kipufogóból hiányzik a furulya!
van kettő darab pannónia kipufogóm, úgy tudom hogy T5-re való, de nem biztos, közepes állatpotban vannak, 20.000FT a kettő, egyenként is eladó!
Sziasztok,

Jó állapotú Pancsi karbit vennék. Főként sima úszó lenyomós szivatóval ellátott érdekelne. Van egy karbim csak nem tudom pótolni a gumibetétet a szivatóba. Vagy ha erre van ötlet azt is szívesen fogadom.

Üdv,

CRM
köszi.... jelentkezni fogok.
Üdv a kipufogók krómozva vannak, jó állapotnak mondanám, egyetlen hibája van ami nem látszik a felszerelés után a belső felén van egy téglalap alaku behegesztett lyuk. blokköntvényem pedig szinte minden mennyiségben van. továbbiakat e-mailen tudok mondani da.matta@hotmail.com
Üdv, milyen állapotú a kipufogó? Ha hibátlan,és mondanál egy emberi árat engem érdekelne. Valamint blokk öntvényt is keresek T1 hez de csak minden tekintetben épp állapotú jöhet szóba.
ismeri valaki ezt a céget?
mármint rendelt már innen valaki?

Pannonia alkatrészek
Jó estét!

Engem egy szivató "hébli" érdekelne.

Köszi és üdv,

CRM
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem. Lehetséges az, hogy egy 62-es T1-en AMAL karbi van? (gyárilag?)
Köszi és üdv,

CRM
Sziasztok Ha esetleg alkatrészre lenne szükségetek, T1 T5 P10 alkatrészeim, nagyon sok van. Blokkok, karburátorok, lengéscsillapítók,
kipufogók felnik. Krómozott T1-es kipufogók. da.matta@hotmail.com
a képen látható polo 96. 1.4 benz.bontom szét az én kombimhoz viszont nem mind alk. jó az enyémbe,amik megmaradnak ha kell valami eladók vagy pannonia t5 alk. cserélném!
megvan! 28-47-10
mire jutottál?
vagy 28*47*10
30*40*7
de felelősséget nem vállalok