Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi nem törik össze? És miért?
legalább nem törik össze az árokba :D White Power :D
Igen, mi voltunk azok
Voltunk Selyén, motorülés ügyben(akkor hívtalak). Onnan elmentünk Bólyra, kicsit körbenéztünk, azután Mohács, azután Szekszárd meki, és most értem haza. Szóval jól telt a nap, csak kár, hogy elkerültük egymást. Na majd talán legközelebb.
Őt láttad, meg Engem is
Tibcsi!
Téged láttalak Bóly felé délután? Kozármislenyt hagytátok el, 3-an voltatok és mi is.

Hogy telt amúgy a mai napotok? Mi 3 kor indultunk Pécsről, fél6 körül értünk.
Értem.
Ha gondoljátok, akár lehet úgyis, ha csatlakoztok mondjuk, hogy Bólynál kijöttök a főútra, lejöttök Mohácsra, beszélgetünk, aztán együtt vissza Pécsre. Én utána nagy valószínűséggel le kell mennem Orfű felé a Rácz tanyára.
Mi délelőtt indulunk, Bólyon megállunk, és valamikor megyünk tovább Pécs felé. Mst este fogok egyeztetni én is, hogy egyáltalán ki jön, és merre megyünk.
Igen én csak 3-tól vagyok elérhető, illetve egyik haverommal beszéltem aki Bólyi, jön velem és majd kijön a Bólyi elágazóhoz. Ha gondoljátok csatlakozzatok be, nem tudom ti mikor hogyan mentek... ha gondoljátok, akkor 3 kor itt a kúton találkozhatunk, akár csak 1 rövid beszélgetés erejéig!
a bokorugró biztos jobb...
a yamahán ja.. showa.. ASD:
Ok, viszont a TV torony felé olyan az út hogy 10-el mész és lerázza a veseköved...
Spórolj a benyával holnapra!
Szia Motoman!
Mi holnap nyilván elnézünk Bólyra, ott lesz valami progi. Megnézzük, aztán tiplizünk Pécs felé. Ott még nem tudjuk mit csinálunk. Lehet elnézünk Orfü felé, vagy pl tv torony....
Te azért indulsz csak du. 3-kor, mert onnantól vagy szabad?
A köcsög, lekell sz@rni az ilyent...

Én ma mennék valamerre motorozni ...
Az állatja... elkezdte tolni Siklósi úton felfelé Aldi előtt. Aztán ott hagytam mint a szart, pedig nem egy erőgépem van ( Sv ). Aztán Baumaxnál voltunk, Fema felé mentünk fel, mivel piros volt lelassítottam, sárga zöld aztán mentem, buzija pedig úgy hagyott le mert én nem húztam neki, hogy autójával épp hogy mellettem ment el és tolt le, aztán elkezdtem neki nyelezni, kinyílt az elektromos hátsó szárnya is de nem segített neki, ott hagytam volna simán, de elkezdett előttem kacsázni a két sávba, nehogy megtudjam előzni, aztán hagytam, hogy elmenjen de azért még beintettem neki, hogy baszná meg, utána meg a körforgalomba azt hitte, hogy megyek utána, aztán majdnem nekiment a kikanyarodó autósnak.

Holnap akkor jönne valaki egy laza gurulásra?
Baumaxnál 3-kor találkozunk. Mohácsra lemegyünk, aztán vissza, ott beszélgetünk, iszunk, fagyizunk.
dógozzáá A kinyomócsapágynak kiengedett kuplungnál van hangja. akkor nincs rajta terhelés. ha behuzod akkor kussol
Lusta vagyok mint a föld nekiallni megbontani :D de a kinyomocsapagynak nem pont akkor kéne hangja legyen amikor oldom a kuplungot, akkor van terhelesen.

Na mindegy ha kicsit túl.sok szabadidom lesz nekiallok, amúgy is szelephezagot kell allitani, nem is tudom minek vagyok mamis ha semmi kedvem a szereleshez
Mint csináld az állatja? Megskalpoljuk ?
ha nem felejtem el megkérdem. Mi a számod? Emailben told el ide : gabor.gsf@gmail.com
Jaa és HitMan!
Janitól kérdezd meg holnap létszives, hogy a Krisztián hozott-e nekem gumit vagy sem, ha igen akkor csörögjön már rám... hét elejére ígérte Krisz, aztán Janival beszéltem kedden, azt mondta akkor van Pesten Krisz...

Köszi előre is!
Basszák meg a porsche-sok... aki ismer 1 Porsche szürke turbo s, lef-470-es rendszámú autót, szóljon, vagy ha látja, akkor... inkább nem is mondom, mit kéne csinálni a paraszttal! Szóval ha találkoztok vele, vigyázzatok!

Más:
Szombaton délután lemegyek Mohácsra, megnézni a Duna vízállását és fagyizni egyet, délután 3-kor (15:00) indulok a Baumaxnál lévő OMW benzinkúttól, aki szeretne jönni azzal ott találkozzunk!

Jóccakát!
A zakatolás általában kinyomó csapágy szokott lenni. Elég sok motoron hallani , némelyiken jobban némelyiken kevésbé..
Egyébként egyszerű a képlet. Le veszed a deknit, ha a tömítés el szakad akkor oda kell vágatnod egy újat.
Ezekután le szereled a kuplungot alkatrészről alkatrészre haladva, és mindegyiket ellenőrzöd. Végül megsasolod a primer tengelyt hogy lóg-e.
Hornet 600, behuzom a kuplungot gyönyörűen jár de ha kiengedem kezd zakatolni, morgo hangja vas rezolan az egész motor. kosár csapagya szolhat benne? Mi a véleményed ? Valahogy nem akarom elhinni hogy a kuplungkosar csapagya szólna
Köszi Hitman!
Majd jelentkezem mi történt!