Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg próbáltam mindent, először azt a dokumentumot küldtem be, amit tavaly elfogadtak, idén csak átírtam a dátumot. Mondták, hogy nem jó, megfogalmaztam máshogy ami szerintük benne kellene, hogy legyen. Az se volt jó. Motoros Barátom által ( Tamás ), akinek nagy segítséget köszönhetek, az ügyvédjével meg iratta a dokumentumot és azt se fogadták sajnos el.
De ennek ellenére a KRESZ betartásával együtt megtartjuk a felvonulást, hogy megmutassuk, hogy segítség nélkül is összetartunk.
NEM FIZETÜNK ELÉG ADÓT MI MOTOROSOK....
SZÉGYEN EZ A MEGYE ÉS PÉCS!
Tavasszal megoldották Pécsen... Szegeden most megoldották a szezon zárót...
ERRŐL ENNYIT...
Városban való kört a piros vonallal jelöltem meg a térképen, remélem nem fog senki se eltévedni és FEMA parkolójában találkozunk!
Szezonzáró felvonulás!

Sajnálatos módon a harmadik kérelmünket is elutasította a rendőrség. Nem tudjuk, mi lehet az ok, ami miatt ez a felvonulás kulturális rendezvénynek számít és nem demonstrációnak, amivel a közlekedésben való figyelmet és a szabályok betartását kívántuk demonstrálni. Ettől függetlenül meg kívánjuk tartani a felvonulást. De szeretnék mindenkit határozottan megkérni arra, hogy : a KRESZ szabályait betartva, egyéni száguldások, egy kerekezések mellőztessenek, a közlekedésben más résztvevőkre még jobban figyeljetek!
Mutassuk meg, hogy ez a szezonzáró felvonulás akkor is működhet, ha a hatóságoktól nem kapunk támogatást, mert teljesen más nézőpontból közelítik meg a rendezvény céljait.
Menet közben 1 sávot foglaljunk csak el és zipzár alakzatban vonuljunk!

A további programot az események között megtaláljátok.
Kérem hozzon mindenki magával láthatósági mellényt!
állitólag a matrica leolvasó rendszer is annyira jól van kiépítve, hogy néha napokig nem elérhető mi is belefutottunk már párszor de csekk még nem jött, szerintem megnyugodhatsz
Na meg ha szemből futsz bele akkor nincs gáz csak ne forduljanak utánad :)
Kösz szépen, már eggyel jobban alszok!
Hali. Az nézi a kamionok rendszámát és ellenőrzi hogy fizetve van e arra a szakaszra az útdíj. elvileg tudnak mérni sebességet is de még nincs beélesítve a rendszer.
Hellosztok! Olyan kérdésem lenne, nem tudja-e valaki hogy mecseknádasd felé a szerpentinen mi az az autó ami kint szokott állni jellemzően két kanyar közt, illetve mit csinál a szerkentyű ami ki van téve mellé. Elsőre trafira gondoltam, de belementem már elég régen bőven gyorsabban mint kellene, és nem kaptam még csekket. Azon kívül belementem legutóbbi hétvégén is megintcsak gyorsan, és érdekelne, hogy számítsak-e valami jó kövér csekkekre mostanában...
Helló!
Pellérden a Jókai utcában keresd Hartyányi Csabát (Guszti) ha kell tudok tel.számot.
Keresd Pufi bácsit az Endúró motorosboltban Pécsen.
Sziasztok !

Költségmentes ,törésmentes Hayabusám eladnám ill. cserélném sportmotorra ,ha vkit érdekelne :

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Sziasztok!

Unokatesó 350-es Jawa-ja beadta a kulcsot,valószínű a váltónál ment gallyra a csapágy.Tudtok Pécsen,vagy környékén egy szakit,aki foglalkozik régi motorokkal?(Lehetőleg ne túl drágán :D )
Előre is köszönöm
Mi is jót motoroztunk:)
Mentünk egy laza karikát Abaliget, Orfű és vissza a tavat megkerülve Pécs.
Majd legközelebb összehozzuk!
András bocsi de a telefonom térereje elszállt tegnap délután és ma reggel vettem észre , újra kellett indítani és utána jött csak meg az sms-ed
Na szóval mi enyhe csúszással három negyed 7 fele értünk pécsre, simontornyát is kihagytuk mert akkor még jóval később értünk volna haza. Kb 3x kapott el minket az eső 1-2 percre de meg is száradtunk utána, összességébe jót motoroztunk.
Ha még valaki eltud készülni gyorsan akkor fél 3kor indulunk a zsolnay dombon az OMW -kútról útvonal lent.
sajnos nem, majd legközelebb.. esetleg holnap?
20 perc elég a készülődéshez? :)
akkor erröl már lemaradtam
Párommal indulunk, OMV kút zsolnay domb
Honnan indultok? Mennyien?
Hát negyed óra múlva indulunk kb.
Pécs - Bátaszék - Baja - Kalocsa (Kalocsai Érseki Kastély) - Simontornya (Simontornyai Vár Simontornya) - Orfű - Pécs
3/4 4 körül leszünk SImontornyán
és Sztem 5 fél 6 körül leszünk Orfűn
Szia! Mikor mész? És merre?
No, küldtem levelet.