Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! Kérném a segítségeteket Nrg mc4 kijelzővel kapcsolatban. Hűtővíz elfolyt a kijelző jelezte a hibát. Hibát orvosoltuk, de a kijelzőn továbbra is villog a hőfokjelző hiba. Hogyan tudom törölni a hibát a kijelzőről ?
Illetve elég lehet ha az akkut kikötöm egy időre és visszaáll eredeti állásba ?köszi előre is!
Ha van rajta szivargyújtó akkor azon keresztül adjál neki áramot.
Piaggio nrg mc2 motorról lenne szó.
Karburátor miért nem vákumol, mi lehet az oka?
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy elengedett kormánynál mi okozhatja a balra húzást? 500 as beverly. Gumik újak, keréknyomás rendben. Első futómű felújitva, kormány csapágy beállitva. Blokknál a görbe rúd végén lévő szilent jó állapotú. Blokkon a 2 csapágy új. Itt fogytam ki az ötletekből. Másnak is elhúz vagy csak nekem?
Sajnos,úgy látom,hogy ittcsak kèrdések vannak,de válasz semmi.
Sziasztok. Zip 50 4T-n van kormányzár? Funkció rajta van a zárburkolaton de mi reteszelhet? El lehet fordítani a kulcsot csak nem zár.
Üdv. Az esetleges vàlaszokat a kérdésemre,hol tudom elolvasni?
Bocsi. Kiegeszitem: Piaggio Medley 125 ABS
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy Piaggio Liberty 50 4T iGet robogóról tudna valaki véleményt mondani? Köszönöm a segítséget.
Sziasztok. Piaggio 125 ABS robogómnál,az alapjárat hullámzik. Mikor bemelegszik,már nincs gond. Nem volt mèg,injektoros motorom,így tanácstalan vagyok. Mi lehet a gond?
Üdv mindenkine! Van typhoonom 2T 3napja, indul szèpen de gàzadàsra hörög fullad segitene valaki ? Nem ismerem a tipust sosem volt,köszi ha valaki segitene! Üdv
Sziasztok! Van egy MP3 500 motorom. Lemerült az aksi viszont így nem tudom fenyitni a csomag teret hogy kivegyem. Hiába van nálam a kulcs hiába dugom a műszer falba. Segítséget kérnék.
Sziasztok.van egy eladó injektorom x9 500 as hoz.teljesen jól müködik áron alul 40 ezerért eladó.a számom 06306289965
Akksit most cseréltem bent.
Sziasztok, kérdésem lenne Beverly 500 as sárga visszajelzője világít egész úton, milyen hiba lehetí,Elindításnál elalszik, de mikor elindulok vele kigyullad és nem alszik el.
Köszönettel...
Nem gyenge az aksi? Nem pörgeti meg rendesen.
Szia!
Nekem van szervizkönyvem X9 500-hoz, de abban nincs erre vonatkozó adat!
Ha a "mester" nem tudja beállítani, kérj meg egy másikat!
Ha nem olyan magas, hogy a szembe jövőt zavarja (vakít) akkor szerintem nem kell állítani!
Üdv.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az alarm lámpa milyen hiba miatt világít ? Indítás után csak világít, menet közben el kezd sipólni is..de nem mindíg..néha eltünik, majd vissza jön..Merre keressem a hibát?
Ha valaki tudna segíteni megköszönném..

Piaggio X9 500 ie 2003.
Üdv:Lajos
Sziasztok
Engem érdekelne hogy van e valakinek infója a Piaggio Medley 125 fényszórójának a beállításával kapcsolatban?Adat értékek kellenének hogy a mester elő tudja készíteni a műszaki vizsgára...
Esetleg valakinek van hozzá használati útmutatója?
Előre is köszönöm
Sziasztok

Piaggion NRG MC2 vízcsövet szeretnék cserélni. Tudja valaki milyen átmérővel keressek vízcsövet?

Előre is köszi
M
Sziasztok! piaggio x9 üzemnyag pumpa csatlakozót lehúztam,majd mikor összeraktam világít az alarm lámpa és nem indul.Az alarm jezést hogyan tudnám kivenni?
Köszi!
Sziasztok piaggio x9 500 bol mi a sorrend ha törölni akarom a szerviz lámpát előre is köszönöm a választ
Van egy liberty 50 4t és hidegen csak berugással indul, utána már önindítóval is.
Kinek van ötlete rá mi a hiba?
Termosztát csere. Nem nyit ki. De ha kiveszed, az se baj, csak a motor nem éri el az üzemi hőfokot, többet eszik. Szerintem cseréld ki, nem egy nagy összeg, és nem kell havonta cserélgetni.
Sziasztok 1 hete lettem tulaja egy piaggio fly 125 4t robogónak. Az előző tulaj elégé el hanyagolta menni megy de nem úgy ahogy kéne max 50 nem is nagyon akar gyorsulni most derült ki hogy gyújtás alaplap lett cserélve de nem a 125-é lett rá rakva ha nem az 50 é. Ez okozhatja a hibát? Mivel új vagyok még ezen a téren Kérdésem az lenne honnan tudom hogy melyik van rajta mert abba se biztos az előző tulajdonosa . A másik milyen olajat érdemes venni és milyen szűrőt? Meg köszönném a segítséget. És Még lesz is kérdésem ebbe biztos vagyok :)