Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://www.apriliaforum.com/f...
elég gyakorinak tűnik a probléma
Itt azt írják, ha nem stimmel a kód akkor nincs szikra
Sziasztok
X9 500cc el ment a gyujtás, gyujtó trafó jó, jeladó jó imob és elektronika jó oldal támasz kapcsóló jó biztik jók kontakt van van valakinek tippje mi a meg oldás Skoty írt hasonló hibárol de nem tudom fel venni vele a kapcsolatot
üdv Mindenki
piaggio x9 evon mostanában a kijelzőn megjelenik az ALARM felirat és dudál folyamatosan...aztán egy idő után elalszik és elhalgat. és ugy érzem ilyenkor veszit a teljesitményéböl is

mit nézzek át??
köszi
Szia!
Nekem a kormányon lévő nagy kijelző paneljában volt elégve egy szál, át lett hidava, és jó lett.
sziasztok Jani vagyok van egy 2004 x9 500 evo piaggom megalt a motor azt mondtak benzin szivattyu kicsereltem de nem jo a szivattyu nem indul merre keressem a hibat tud valaki segiteni elore is kőszőnőm
Sziasztok
Piaggio X9 500 evo töltes elment. Kicsereltem a fesz szabalyzot,de töltes ugynugy nincsen
Most kicserelnem az elötet ellenallast,de nem talalom,hogy hol van.
Nagyjabol hol keressem?
Köszi a valaszokat
Szia
Szatmári Tibor vagyok én is ebben a cipőben járok most ugyan így végig cserélgettem mindent de semmi eredmény érdekelne hogy neked sikerült meg oldanod és ha nem titok meg osztanád velem előre is köszi.
X9 500 as motoron hány biztosíték van? Van az ülés alatt, elöl a kesztyűtartó bal oldalán. Van még máshol is? Ugyanis nem működik a féklámpa.
Szia!
Köszi a segítséget! Ott lehet a gond, az egyikről le voltak szakadva a vrzrtékek. Már az elektromos támasztó is működik.
flenfer:
Szia, ha még nem sikerült megoldanod: A motor úgy érzékeli, hogy nyitva van a sztender ezért ha mozogsz, akkor jelez neked hogy ne csináld. Valószínűleg az elektromos sztender érzékelői a ludasak (nekem ez volt). A lábtartó alatt 2 oldalt van 1-1 gumiharang, azt húzd szét és ott van 2-2 csatlakozó. Ellenőrizd h épek-e, valószínűleg szétjött/eltört. Ha nem szünt meg a hiba, akkor a brit „x9ownersclub” oldalt ajánlom, ahol van még megoldási javaslat (ha bírod az angolt). Hajrá!
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 500-as X9- et.
Az lenne a kérdésem, hogy néha egy sípoló hangjelzést ad, de semmilyen hibajelző lámpa nem világít. Csak akkor sípol, ha megy a motor. Ha megállok, elhallgat. Elindulok, akár csak lépésben is, újra jelez. Mi lehet vele a gond?
Egy órája írtam a hozzászólást. Akkor nem járattam, csak 5 másodpercet körülbelül. Nemrég kimentem és pöccre indult rúgásra.
Ha hidegen indításkor befogad a légszűrőt és könnyebben indul akkor esélyes hogy a szívató a probléma forrása
Sziasztok.
Nemrégiben vettem egy piaggio nrg mc3 sport series karbis robogót. Előző tulaj szerint sokat állt. Azt a jelenséget produkálja, hogy hidegen nehezen indul (10-15 rúgásra) hiába rugom meg gyújtás nélkül 4-5 alkalommal majd gyújtás hol beindul hol nem hatodjára. Melegen pöccre indul önindítóval és rúgásra is. Mi okozhatja ezt a jelenséget? Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok!
Van egy Piaggio NRG mc4 Purejetem. Nem rég a munkahelyre menet megállt alattam: a motor járt, de gázadásra nem reagált, a motorhiba visszajelző villogott. Leállítás és újraindítás után megint ment egy keveset, de 1-2 néhány km után megint ez a hiba jelentkezett. Azóta már többször mentem vele, az út elején semmi gondja, aztán 6-8 km után problémázik. Az utolsó utamon végig figyeltem a motorhiba visszajelzőt, időnként elkezd világítani, aztán ha egy kicsit visszaveszem a gázt, 5-10 másodperc után kialszik, ha nem, megáll (gázadásra nem reagál) és villog a visszajelző. Elsőre arra gondolnék, hogy túlmelegszik, ezért jelentkezik csak km-ek után a hiba, de a műszerfalon lévő hőfok mérő szerint normál szinten van a hőmérséklete.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Tudtok esetleg olyan szerelőt Budapesten, ahol tényleg értenek ezekhez az injektoros robogókhoz és megvan a diagnosztikához a megfelelő műszerparkjuk?
Köszönöm!
Valakinek esetleg volna ötlete.
Beverly 500 as enyhe vinnyogó sípoló hangot adott és az olajnyomás lámpa folyamatosan világít??????????????????????????
Sziasztok! Szeretném megtudni hol találom a piaggio Liberty s 50 óra kijelzőjének az elemét, mert már nagyon halvány.
Piaggio Liberty s 50 óra, dátum kijelzője elhalványult, gondolom elemcsererére szorul. Hol találom az elemet és miként tudom kicserélni?
Helló! Nézd meg a szivatót. Ha autómata van rajta az lesz a hiba. Údv Józsi.
Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Van egy 96-os 50ccm Piaggio ZIP em. Teljesen felújítottam, totál jó csak annyi problémám van vele,hogy kisebb gáznál pufog mintha kihagyna a gyújtás. Csutka gáznál tökéletes. A gyertyát már néztem, cseréltem a helyzet ugyan az. Ha valaki tud segíteni megköszönném. Üdv Józsi.
Austriai Post Moped , megy mint a szelvesz , prima allapotban plexi nagy szelvedövel, uj uszohazgummi gyürü tömitessel, (kiszaradt es csöpögött ) kick es elektro starterrel elado Givi koffer nelkül
Keszthely 70-2614833
Piaggio Skiopper 125 4T eredeti külföldi okmányokkal,érvényes műszakival 8kw-os papírokkal B1 jogsival vezethető,új aksival ami még fel sincs savazva,givi dobozzal,szinte új michelin 2ct gumikal eladó.Érd:zolimotor@gmail.com
Sziasztok. X9 250en hol van az olajszűrő?
Sziasztok!

...egy kis segítséget szeretnék kérni....2005-s Liberty-t szeretnék venni, de az együléses verzió. Rálehet-e tenni a dupla ülést alakítgatás nélkül, vagy bele kell nyúlni? Előre is köszi!
Van egy piaggió x9-es robogó blokkom.. hiányzik önindító, karbulátor, és a tekercsek.. 50 es robogó érdekelne