Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok 1 hete lettem tulaja egy piaggio fly 125 4t robogónak. Az előző tulaj elégé el hanyagolta menni megy de nem úgy ahogy kéne max 50 nem is nagyon akar gyorsulni most derült ki hogy gyújtás alaplap lett cserélve de nem a 125-é lett rá rakva ha nem az 50 é. Ez okozhatja a hibát? Mivel új vagyok még ezen a téren Kérdésem az lenne honnan tudom hogy melyik van rajta mert abba se biztos az előző tulajdonosa . A másik milyen olajat érdemes venni és milyen szűrőt? Meg köszönném a segítséget. És Még lesz is kérdésem ebbe biztos vagyok :)
Sziasztok! Van nekem öreg piaggio typhoon 50 2t típusú szamaram. Talán 93 körül legózták össze. A blokk típusa TEC1M. Az istennek nem találom az olaj betöltését lehetővé tévő nyílást. Mivel az előző gazdi a gyári szíjjal adta át a motort, ezért félek hogy a hajtóműben is a gyári olaj lehet Tudnátok segíteni?
Sziasztok
Beverly 500 motorom van és az lenne a kérdésem, hogy a valamiért mindig fellforr a hutovoz haver mondta vegyük ki nem kell az oda úgy tökéletesen működik a kérdés baj-e ha nincs benne vagy rosz a termosztát egy vegyek egy másikat?
Előre is köszi a válaszokat
Sziasztok
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem.
Piaggio nrg mc2 első teleszkópba mennyi olaj kell?
üdv!
Van egy piaggio typhoon motorom.Gyári 50-es,17,5-ös karbi 5,3Le euro 2-es besorolás,egr szelepes,katalizátoros 5200km-t futott..Hol vannak benne a további folytások?Kuplung gyűrű,karbi levegőfolytás kivéve.Még több mint fél gáz üres.
!
Sziasztok! 2003as, Beverly 500-hoz keresek, làmpa alatti, bontott idomot, amiben az indexek is valók. Köszi!
Hát nagyon köszi:)
https://manuals.wotmeworry.org...
Utolsó oldalon van a megoldás.
Sziasztok! Érdeklődöm, hogy tudja-e valaki, hogy Piaggio zip 4t robogóban hol van a folytás és hogyan kell azt kivenni? Nekem a 100 cm3 változat van, de ez majdnem mindenben megegyezik az 50-essel. Köszi a segítséget előre is.
The Kraton handle helpfully opposes the components and the finger sections give a sheltered grasp to hard cleaving. Likewise, there is a channeled cord gap in the blade handle. You likewise appreciate a cowhide Cordura sheath for cutting edge assurance and simple conveying. https://bestmachete.co/
Piaggio Ape jármûre kiszállító kollégát keres a NekedTerem. motorvezetôi gyakorlattal.
Munkanapok: Heti két nap, mindig kedd és péntek reggel 6-tól (teherbírástól függôen 12-ig vagy akár este 6-ig)
Megadott címlista szerint kell haladni Budapest belvárosábab. A jármû fûthetô. Munkabért, benzint fizetünk és ezen felül némi borravalóra is lehet számítani.
Jelentkezni a az info@nekedterem.hu emailen lehet vagy telefonon +36203432440
Köszönöm, ha megosztjátok!
Sziasztok! Van egy 2009es piaggio nrg mc2-m, új gyújtás trafó került bele. Első rúgásra indult teljesen jól ment, nem volt vele probléma, és ha leállitottam egy pár percre utána is teljesen jól működött. Aznap este(olyan 3ora múlva) újra megpróbáltam berúgni, de nem indult és nem is volt szikra. Vettem hozzá egy újabb trafót megint ugyanúgy indult egy rúgásra jól ment stb. Aztán 2-3órával a leállítás után megint nem volt szikra. Ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni remélem valaki tud segíteni.
Sziasztok! Van egy 2004 es piaggio beverly 500 asom kék színű és színkódot keresek hozzá. Esetleg valaki tud ebben segíteni? Előre is köszönöm.
Üdv. Segítséget szeretnék kérni.
Nekem van egy 2000 évj 250 es x9.
Megállt a benzinpumpa, sehol nem találok!
Valakinek van vmi ötlete hogy hol tudok ilyet beszerezni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok. A minap vettem egy Piaggio Beverly 200-at. A bajom vele az,hogy ha nem húzok neki gázt,csak teker és nem indul. Hol keressem a hibát? A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok! X9 500.Most vettem és szeretném lecserélni az olajat.Megírnátok,hogy milyen viszkozitású olaj kell bele?Szűrőt hol vehetnék?Köszönöm!
Sziasztok!
Az alábbi videó vége felé hallható, csikorgó, súrlódó hangot mi okozhatja?
https://www.sportmotor.hu/vide...
Csak jó pár megtett km után jelentkezik a hang, és csak elinduláskor. Ahogy megindult a moci, elmaradt a hang is!
Köszönöm a segítséget!
GSTLeslie
Üdv!
Van egy Piaggio Fly 2T robogóm 50 cm3 levegős. Hogy lehetne kicsit több km/h-át kihozni belöle? Jelenleg 65 a vége, parton elég gyenge. Kipufogóból, karburátorból, variátorból a folytás kiszedve. Elektronikába lehet benne folytás? 17,5-ös karburátor van rajta. 4600kilométer van a motorba. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Üdv!
Piaggio Fly 125 v 150 keresnék, akinek van jelezze.
Köszönöm!
Üdv mindenkinek!

Érdekelne a véleményetek, egy piaggio beverlyről van szó, 125 4t, 2005 ös évjárat.
A motor generálozva, új henger, dugattyú, főtengely szimering,variátor, karburátor kitisztítva, kipufogó nincs eltömődve, a motor pöccre gyullad, gázadásra még is fullad.
Hidegen és melegen is.

Szerintetek mi lehet a baja?
Azt hogy lehet le tesztelni ?
Akkor a főtengely vagy a vezermű tengely jeladó lehet a ludas. Minden jó, de felső holtpont detektálás nélkül nem fog inditani
Szia
Az elektronikát és az imobot be vizsgálta egy Dunakeszi eldktromos mágus azt mondta hogy hibátlan. Hohyan tovább ?