Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Gyujtás problémával küszködöm ,bse 125 2008 tipusrol lenne szó ,tehát a probléma az lenne hogy vettem egy uj gyujtás tekercset ,összekötöttem szikra van ,viszont a probléma az hogy szó szerint kigyulad a gép ,valami utángyujtásra gyanakszom de nem tudom hol a probléma. A trafora csak egy kábelt kötötem a másikhoz nem tudom mi megy. Sos help
Szeretnék motorozni ,szeretem szellemlovast de azért nem szeretnék úgy járkálni
sziasztok apollo orion 250cc 4t dirt bike motoromhoz keresek állítható első futóművet!
Sziasztok eladó Karburátor van valakinek 140ccm-re?
Sziasztok.Van egy BSE 125 ccm-es, 4t pit bike-om.Hidegen és melegen is füstöl érezni a kipufogógázban az égett olajat.Most kapott új légszűrőt, karbi ki lett pucolva és be lett állítva és kapott új gyertyát is viszont mindezek ellenére gázadásra nem forog ki hanem durrog.Mi lehet a fő hiba?Kompresszió van benne.Illetve milyen pit vagy dirt bike blokkot lehet a helyébe beszerelni?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy tudtok olyan budapesti gokart pályát, ahol pitbike-ot is lehet kölcsönözni? Sajnos év elején el kellett adnom a saját pitemet, de hiányzik, szívesen csapatnám egy gokart pályán. Köszi előre is!
https://www.kepesmotor.hu/bran... Itt a link , a blokk 2018-as , ezen a számon elérhető vagyok bármikor és el mondok mindent róla ha komolyan érdekel , de felsorolni itt nem fogom mert ahogy irtam minden ki lett cserélve rajta ....! Tel:06303231446 (ycf Classic 150) !
#simsons50b1 Írnál infót róla Mennyibe kerül ? Illetve mikori valami típus hogy hogyan tudok rákeresni ? :) Helyileg merre van ?
Ycf 150 érdekel ?!
Nekem van eladó ycf képes motoron megtalálható , a kepesmotoron is hibátlan a motorra le informál ható mivel új blokkot kapott !
Sziasztok lenne valakinek eladó pitbike-ja vagy hol érdemes kutakodni mert nem nagyon találok max ezeket a nagy gagyikat.
Üdv meg van még a gyújtás felőli oldal dekni
Sziasztok! Pitbikeot szeretnék venni téli elfoglaltságnak. Arra gondoltam, hogy egy gokartpályán használnám tehát SM gumikkal szerelném fel. De az első kérdésem az lenne, hogy milyen pitbikeot vegyek ? 195 cm magas vagyok 95kg-al. 350et szánok rá kb találtam fent képesmotorn egyet 380ért az még talán bele férne. Egy új pitbikeról van szó. https://www.kepesmotor.hu/bran...
Vélemény? Ismeritek ezt a fajtát? Találtam itt Győrben 1 használtat Stomp 140ccm https://www.kepesmotor.hu/bsa-...
Felniméret mi lenne ideális szerintetek gokartpályára vagy az mindegy?
Köszi előre is
Imr K801 K59 Kayo 160RR
Helló Mindenki!
ITALJET Pitbike és mondjuk a Lem LX3 ezek milyen gyártmányok? Érdemes ezekért pénzt adni vagy inkább az elnyűhetetlen Yamaha PW80?
Hello Sagittarius,

Vettél azóta pitbike-ot?
Én is most próbálok informálódni, itt is halott a fórum és a neten sem találni semmi konkrét alkatrész ellátó boltot.
Pitbike blokkot vásárolnék. kérem üzenetet hagyni. Köszönöm.
Üdv
A bütykös 10"os gumi érdekel, ha megvan még. Helyileg merre lehet átvenni? Illetve ilyen 8"os ból nincs véletlen?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék ismeri e valaki a CRZ márkát?
Milyen minőségű pite bikeok?
Mennyire jó az összeszerelésük, strapabíróak, megbízhatóak, alkatrészellátás/ár jó?
Felnőtt alá is megfelelő lehet a következő típus, CRZ 150BW 14"/17" ?
Igazából nem pályára hanem itt a környéken, erdurózásra lenne.
Válaszotokat köszönöm!
Sziasztok! Egy kdx 612pro hoz hol lehet csináltatni erősebb kerék tengelyt? Sajnos a súlyomat nem bírja el a motor rázósabb utakon és félek hogy eltörik.
Üdv. Sérvműtét miatt sajnos eladó, és egy új dobozban levő cross bukóm is. IMR K801 K59 160 RR . Kayo. K. series . Spanyol gyártmányú .2017 első hó gyártású, 2017 szeptember vásárlású. Saját tulajdonú ! 160 ccm.- es új pitbike cross, verseny kategóriás, dobozból összerakva elindítva eladó. Imr csúcsmodelje. 0 km, a matricákon még rajta van a felhordó fehér réteg, és az ülésen a fólia ! Cr.mo bölcsőváz . Zongsheng Z 155 motoros ez van a pisterpróban is, 6 lamellás kuplung ,olajpumpás,olajszűrős ,nagy olajhűtős,Fekete elox. 14-12 es alu abroncsos kerekek,erősített egyenes küllők-erősített kerék agy, kmc gold 420 arany színű lánc, ipari csapágyazott alu lengővilla,nitrogénes és allul fellül teljesen állítható teleszkópok: elöl Fast ace AKX01RC 730mm double compression arany elox, hátul Dnm Hornet . Kúpgörgős kormánycsapágy gyárilag kék zsírral ,28 as fatbar merevítő nélküli kormány,fekete elox :előre hátra állítható magasított kormány -villa befogó. 3.5l gumibakokon levő benzin tank,tartalék-os benzincsap ,yamaha ttr 110 formájú idomszett, magasított csúszásgátlós ülés,hátsó dupla sárvédő-kavicsfogó,a hátsó teleszkóp és a légszűrő védve, molkt 26 karbi, kis lendkerekes daytona gyújtás: fordulat leszabályzós nagy cdi . Hatalmas kompresszió. Nulláról kis gázt húzva nagyon nyomatékos befulladás-,megtorpanás nincs, hosszú sebességek, endúrózni crossozni is jó .Videó van róla facebook oldalamon. Tunyogi Péter néven. Ár 510 e. ft fix. T:06307534807
Üdv,
Valaki tudna nekem segíteni, pitbike-ot szeretnék venni, de vagy én vagyok b@lfasz vagy nem tudom, de nem találok se importőrt se webshopot és gyakorlatilag semmilyen érdemi információt, hogy hol lehetne olyan 17/14-es pitbike-ot venni, amihez könnyű a komplett motor és alkatrészek beszerzése - ha szükséges. Lehetőleg ne valami no name sz@r legyen. Egyáltalán milyen típust érdemes nézegetni? BSE, Pitsterpro, YCF típusokat szűrtem le eddig, de hátha tudtok más típusokat is.
Hobby célra kellene, nem pályára, de valami megbízhatót keresnék ami nem fél milla.
Választ előre is köszi!
Apollo Rfz 150 Elite S
Első tulaj, 20 óra
Gyári lánc,lánckerék.fékbetét,okmányok stb
350.000 ft
A sportkipufogó megegyezés tárgya. (Gyárit adom a motorhoz)
06306359305