Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz Taiwani,de akkor sem Japán vagy Olasz......
Az a futó nem olyan nagy,szerintem direkt ezekhez tervezték.
Nem kínai.
Hobbi gépek ezek, nagyköbcentisekkel lehet fát vinni amiknek van erejük meg súlyuk is.
Kis futót akassz csak utána mert ha nagyon terheled, a váltója vagy egyéb alkatrészei nem lesznek hálásak.
Pedig a Kymco is valami kínai vérvonal szerűség.
Pont ezért kérdeztem rá.
A kijelző nem izgat,nekem jobban munkára kellene mert elég nagy a kertünk ( majdcsak 300méter szántó és utána ugyanannyi akácos ) és tüzifát hordanék vele.Ugyanis van hozzá gyári utánfutó is.

Na jó néha csak úgy szórakoznék is vele,de ez most mellékes.
Kymco nem volt még a kezemben, de amugy nem rossz gépek.
Kijelzőt lehet venni rá, nagyobb baja ne legyen. Talán karbit kikell pucolni, de innen nemlehet ezt tudni.
Kymco MXU 250 ATV- ről mi a véleményed?

Uncsimnak olyanja van,és lehetséges hogy átvenném tőle.
Most 10 éves,a kijelzője bekrepált csak zölden világít,akkuról nem igazán akar indulni pedig új van benne ( 3-4 hónapos ),rántásra könnyen indul.

Viszont elmondása szerint most van egy olyan problémája hogy könnyen indul,de gázadásra leáll.
Egy ideje nem használta kb 2 hönapja,és most ez fogadta,ez mi lehet?
200eft-ig csak kinai quad van.
Wextor, zongsen és további 100 fantázianéven kapod ugyanazt a fröccsöntött vackokat. Itt a neveket ne is nézd mert tényleg minimális különbség van csak köztük. 20-34 lóeröig ne is álmodozz. Jó ha van 20le a 250ccm-es. Valójában senki se tudja melyik hány lóerős (ahogy épp sikerült), de egyik se egy kihegyezett jószág (és persze még igy is korán tönkremegy). Honda trx 250 adatlapján 18le-t irnak, egy kinai se tudhat többet.
Tapasztalat: anno kinai quaddal kezdtem, új volt. 1 éves korára nem volt egy ép alkatrésze sem, pedig se nyirva nem volt se nem estem vele. Amivel baj volt: elektronika, lelazult csavarok, elrepedt váz, kitört kerekek, kikopott szilentek, kormány, világitás, kompresszio elment, kerék minden szartól defektes lett, láncot még ugyis ledobta hogy láncvezetőt raktunk rá, lengéscsillapito, aksi, idomok, karbi, stb. Szerintem mindene pusztult ami csak elképzelhető. 300eft volt ujonan, majd cserebere fojtán vitték el kb kb 80eft értékben.
Szia.
Sikerűlt venned Quadot?
Ha igen milyet és mennyiért?
Leírnád a tapasztalataidat?
Nekem is sorra fog lassan kerülni a vásárlás,de még nem kapkodok ......
Sziasztok! Quadot szeretnék venni és kettő közt vacillálok. Egy ltz 400 és egy TRX 400 ex. Ezzel még nem is lenne gond. Nem találok a neten Magyarországon olyan kereskedést aki árul ilyen motort. Mivel jelenleg nincs meg rá a keret már abba is benne lennék hogy részletre elhozni a mocit. Vagy az sem lenne nekem gond ha motorikusan rossz a szerkezet. Ebben szeretnék segítséget kérni tőletek.
Sziasztok!LTZ400 gyári dunlop hátsó gumik eladók!hibátlan ,kifogásmentes, kb 98%-os állapotban!Új ára:42.000Ft/db ,nálam 40.000 a pár!
A gumik Kazincbarcikán vannak,de kérésre postázom (+ postaköltség),képet tudok küldeni !
Miklós,30/260-3770
Sziasztok! Abban kérnék segítséget tőletek, hol tudnék hozzájutni Yamaha raptor 660 (2005 évj) hoz GYTR haspáncél, lengőkarvédő stb stb. Van e magyarországi forgalmazó vagy esetleg aki gyári méretpontosan le tudja gyártani vagy ezzel foglalkozik. Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
LT-F250-re keresek előre 10" vagy 12" felnit 4 * 110 osztókörrel. info@saab-club.hu
Keresek első gumikat AT22 X 7-11 méretben. info@saab-club.hu Kösz!
Sziasztok! Keresek Suzuki LT-F250 típusú quadhoz hátsó lámpát és lámpatartó konzolt. info@saab-club címre írjatok. Kösz!
Sziasztok.
Suzuki kingquad 700 mennyire bevállt modell? Sógorom akar venni egyet erdőbe vadászáshoz és fa kitermelés nézés irányítás stb vonalakra. Üzemórás motorok ezek? Kb 8000km az még kevésnek számít? Van típus hibája?
Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni szerezni egy Bashan 250 es Quadhoz baloldali felső lengőkart. A Wexxtor 250 es is kompatibilis vele. Nem nagyon találok, mindenhol elutasítanak.
Sziasztok!!! Első quadot szeretnék venni, 150-250 köbösben gondolkodtam, hobi szinten, többet mászkálni vele, mint szétrúgni, amikor nincs motoros szezon. Maximum keret 200'000 magyar forint, ennyi pénzért ezeket kapom: Wexxtor 200-250 Zongshen 20-34 lóig 1995-2008-ig, vagy Keeway Dragon 250 2005ös. Kérdésem mit tudtok ezekről a gépekről??? Olyan szóljon hozzá akinek jelenleg is van ilyen gépe, vagy volt neki valamikor. Sokat kell szerelni? Mi romlik el leggyakrabban? Tapasztalatok, javaslatok a fent említett gépekről.
Előre is köszönöm segítségetek, remélem tudjátok tágítani a látomezőmet a témában, mit is vegyek a pénzemért?
Szia Ádám,
használható természetesen közűton is. Én a rendszámoztatást a szalonra bíztam, ahol használtan vettem. A Polaris modelljei pl. mind 2 személyesre vizsgáztathatóak.
Alapvetően nem rendszeres közúti ingázásra lettek kitalálva, de ha bírod szervízköltséggel, akkor hajrá
Sziasztok. ATV-t használ valaki napi használatra? Hivatalosan rendszámmal stb... Közúton használható- e vagy csak terepre valóak? Ha valaki mégis napi használatra tartja szívesen meghallgatom a tapasztlatait. Ha már itt tartunk kíváncsi lennék pár atv típusra amelyeket ajánlanátok, ami megfelne akár 2 személynek is. Köszönöm ;)
Üdv!

A képen látható motorblokk gyártóját kéne beazonosítani ,hogy Loncin Basan stb. Egy Shioneray Stg250 quadban van.Segítségeteket előre is köszönöm.
ELADÓ:
110cm3
Garazsban tartott
Uj onindito
Uj oldaldekni
Uj lanc
Folyamatosan karbantartott
Uj hatso feklampa
90%os gumik
Uj elso-hatso fogaskerek
Eladas oka:kinottuk
Hali Segítséget kérnék adot egy 206 os Honda trx 400 egyik pilanatról a másikra el ment a szikra a kérdésem az lenne hogy ami a blokkból jön fel csopórt kábel szét húztam és rá mértem multiméter mérővel de 1-2 volt ott mutat pontosan 4 szál vezeték jön ott ki az lenne a kérdésem hogy ott mennyi Volt nak kellene lenni ???
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni!
Yamaha Raptor 660-om van(2005) és az a jelenség hogy elindítom és a Rükverc visszajelző lámpa elkezd villogni! Tudja valaki miért van ez?
Sziasztok !

Rendszámos vagy rendszámozható ATV veszek ha valaki értékesiteni kivánja.Készpénzzel fizetek NO cserebere ! Köszönöm.
Szia! Nekem van egy yamaha warrior vázba 500-as domi blokk. Ha valami érdekel kérdezz. Képet az adatlapomon találsz róla.
Sziasztok eladó Quad emelőm!

3x használt hidraulikus emelő. Nagyon baráti áron.
30,000,-
Érd.: +36703230576