Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó a képen látható Riga 16-os felújítva! Ár megegyezés szerint!
Üdv!
Tel.: 06-30-978-83-50
Hali kipe!

Megy még a "rigám"? tőlem vetted a 22-est:)
Ajánlom figyelmetekbe :

Egy maroknyi Rigás és 320 kilóméter mopedolás :)

III. Budapest-Bélapátfalva-Budapest expedíció - 2010. május 21-23.
Budapest - Bélapátfalva - Budapest túra a riga klubbal : kétszer 160 km, 3 nap tömény buli ! Kemény lesz...de,nem fog fájni :-)


...már elindultak a srácok, folyamatos élő (online) közvetítés
(Csikós után szabadon :-) )
a klub weblapján a Fórumban olvasható :
www.riga.hu

ha van kedvetek, kövessétek az eseményeket, szurkoljunk nekik !

(a 2008-as és 2009-es Bp-Bélapátfalva-Bp túráról is találtok képeket és beszámolót a képgaláriában)

Kipe
klub elnök
Magyar Riga Motoros Klub
Motoros barátaink !
A Magyar Riga Motoros Klub története egészen 2003-ig nyúlik vissza.Célunk ezeknek a Szovjet (veterán)kismotoroknak az életben tartása, népszerüsitése valamint bemutatása ezen mopedek tulajdonosainak segítése.

Az elmúlt években számos rendezvényen,találkozón, OT Expon, stb képviseltük magunkat valamint bekerültünk párszor a médiába és nagy örömünkre még a Közlekedési Múzeumba is.
Azt hiszem, nem árulunk el nagy titkot, - mind-mind költségekkel jár amit az idei nehéz gazdasági évben már nehezen győznénk.Ebben kérnénk a támogatást, segítséget, hogy a 2010-es évben is minden zökkenmentesen mehessen.Ezért találtuk ki ezt :

KLUB TÁMOGATÁS – MOPEDÉRT CSERÉBE !


A részletekért és a mopedokról bővebb információt a www.riga.hu fórumán találtok.

Természetesen hálás köszönet előre is mindenkinek, aki segít. A Riga Klub teljesen nonprofit szervezet, mely tagjai örömére működik, és a lelkesedés és a régi mopedek iránti érdeklődés és szeretet tartja össze. A Riga Klub nem csak egy weboldal, és nem is két bikinipánton himbálózó molinó, hanem mi vagyunk mindnyájan és persze minden más, amit együtt az évek során létrehoztunk.

Köszönettel:

Magyar Riga motoros Klub

http://www.riga.hu/
http://indafoto.hu/Riga_klu
b/c...
SZOVJET JÁRMŰ TALÁLKOZÓ és KIÁLLÍTÁS 2010. június 4-6 (Szolnok)


Mi ( riga klub ) vasárnap (6-án) megyünk a 8:30- as cora-parkolós kiállításra.

Várunk minden Rigást, Verhovinást, klub szimpatizánst és érdeklődőt szeretettel :-)
Hellosztok Rigás társak.
Gondoltam megosztom veletek a mai napom munkáját.Ami úgy kezdődött hogy: nem égett se az első, se a hátsó lámpa a Rigán gondoltam bekötöm.Volt egy kis doboznyi izzóm 12-v,6-v minden féle, meg vettem 2-db kapcsolót, 2-db 9-v-os elemet.Kifurtam a lápának a belsejét pont olyan nagyságúra mint amekkora az izzó, és beletettem az izzót majd rá forrasztottam a vezetékeket az eggyik vezetékre a kapcsoló eggyik felét a másikat az elemre és végül a kimaradt vezetékkel az elemet és a kapcsolót összekötöttem.Az elemet beleraktam egy kis festett doboz szerűségbe és hát az lett a tartó Ime az eredmény:
hello mindenki!

téglalap lámpás, V-501-es szívvel ellátott Delta-hoz keresnék komplett kuplung egységet. asszem ez volt az utolsó verzió kb '89-es a gép
Az valahogy mindig megadja magát, jelenleg nem emel ki rendesen és az igazság az, hogy már azt sem tudom, hogy mennyi lamella kellene bele meg hogy milyen sorrendben.
Tehát ha vkinek van egy összerakott felesleges kuplungja, akkor azt megköszönném ( az ajánlatokat várom )

amúgy meg örülök neki, hogy még itt a SportMotor-on is elindult ez a topic , csak kiderül, hogy mindenki elkezdte vhol
OK,píísz !

(láttam itt a Mito-t, szép darab ! )
köszönjük
Minden tiszteletem a tiéd/tiétek, igazi eszelősök vagytok, a fogalom jó értelmében, olyasmit szerettek, amit rajtatok kívül csak kevesen, de kitartotok mellette és ez tiszteletreméltó.
Szia kedves Kipe ! Elsőként a legfontosabb nem fröcsögés ! Azért ide irtam mert beleolvastam a rovatba és beugrott a történet,.De nem lejáratásként irtam de igy volt .Kb 1 éves történet de már nem lényeges elajándékoztam a motort. üdv Zoli
Kedves Szutor !

Mint a Magyar Riga Motoros Klub (jelenlegi) Elnöke érintve érzem megam a témában, amit írtál.

Mint írod, ez 2 éve volt (akkor még az alelnök voltam és az akkori elnökünk intézte a klub matricákat) de megpróbálok neked segíteni.
A matrica sorozat csak egy egyszeri sorozat volt, a készlet kifogyott, de felajánlom neked a kétféle (t-shirt : 1300 ft / már csak korlátozott a készlet , galléros : 1800 ft ) klub póló vásárlását és ebből természetesen levonjuk az 500 ft-ot.

Ez az amit jelenleg feltudok neked ajánlani, de nekem is lenne néhány kérdésem :
ha ez valóban 2 éve volt, miért csak most írsz erről és miért ide, miért nem a www.riga.hu fórumára amit a klub teljes vezetősége (is) napi szinten látogat, vagy a klub emilcímeire, stb...hiszen felvetted annó a kapcsolatot velünk tehát tudod az elérhetőségeinket, mi nem bújtunk el. Miért nem jelezted a problémádat, biztos vagyok benne hogy még akkor, frissibe orvosoltuk volna a hibánkat. A matrica készlet valóban kifogyott, de biztos hogy találtunk volna valami megoldást.Még egy ekkora (kis) klubban is néha homokszem kerülhet a gépezetbe, a klub vezetés nem profi irodistákból áll, hanem olyanokból akik hobbiból, szerelemből a saját szabadidejüket áldozva, társadalmi munkában csinálják ezt.Működtetik a weblapot, szervezik a klub találkozókat, túrákat és a kiállításainkat, stb, stb .... ők is csak emberek, hibáznak...és akkor neked kellene jelezni hogy, hé fiúk baj van, megfeledkeztetek a matricámról (...) Ez így, ez itt, nekem kicsit olyan fröcsögésnek tűnik. Sebaj, várjuk jelentkezésedet a riga.hu fórumon vagy a rigakep@gmail.com postafiókunkon !

Üdv !

Kipe
Klub Elnök
Magyar Riga Motoros Klub
riga matricát akartam kb 2 éve venni a riga klub elnöke v helyetese mindegy ,elküldtem a kemény 500 ft majd kiderült hogy nincs is ,a pénz se jött vissza,.nem az 500 ft röl van szó csak az eljárás érdekes.pont
Sziasztok!
Mozsonyi Dani vagyok igazi motoros család legkisebb tagja és boldog Riga tulajdonos immár 6. éve amit Apumnak köszönhetek akivel közösen kicsit átalakítottuk a gépet.
Van még egy Romet motorom is elég extrém módon átalakítva, de még nincs kész teljesen és majd csak nyáron lesz befejezve.
Friss regisztráló vagyok itt a SportMotoron és örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, remélem nemsokára élvezhetjük a jóidőt és ha sikerül idén még jogosítványom is lesz .
Mutatom a járgányom:
http://www.viktormotor.hu/port...


Szinte minden motoros cucc megtalálható
Helló!
Nekem egy verhovina 6-osom van és azt szeretném megkérdezni,hogy a hengert fel szeretném furatni 60ccm-re,de nem tudom,hogy ettől lesz e baja a motornak és,hogy minden maradhat e eredeti a blokkon?
Üdv mindenkinek.
Nincs véletlen valakinek egy eladó Riga Deltája?
Szevasztok!
A képeken látható Riga 4-es kerekek nélkül,egy üres,új Riga blokk és 2db lemezvillás Komar hiányosságokkal alkatrésznek,de a kettőből lehet építeni egyet.Ár:Riga 12.000 Ft,blokk:2.000 ft,a 2Komar együtt 15.000 Ft.Tel:70/356-6857, k.gabi30@citromail.hu
Üdv mindenkinek van egy Komar 2352-s motorom csak tákolmány a gyújtáskapcsoló/világítás rajta.A kapcsolási rajzból az olvasható le hogy a gyújtótekercsből megy a vezeték a gykapcsolóba és leállításkor oylan állsba kapcsol hogy a fényszóróhoz megy a vezeték a test sarura(ami középen van). Így testel ez le,vagy van-e valami jó tanácsotok ezzel kapcsolatban. Válaszokat előre is köszönöm.
üdv kellar.j a mini 40 e és teljesen üzemképes első hatsó fék feljavítva .
mennyibe kerül az a mini riga
Már nincs meg sajnos
sziasztok!
gyüjtők figyelem! Eladóvá vált Riga 16os Mopedom! gyári állapotban(gyári fényezés:nem kopott stb..) Motorikusan fel lett újítva(csapágy, szimering, stb.) Jelenleg nem indul mert be kell állítani a karbit! meg kell rá egy gáz bowden mert kiszálkásodott! A berugó karnál van egy viszarántó rugó..azt is össze kell rakni!
Én már nem érek rá vele foglalkozni mert van másik motorom is amire költhetek! Somogyban Segesden lakok!
Msn:lebar14@freemail.hu (ez az e-mail címem is)
Ár:30000huf Ha van komoly érdeklődő akkor az árból egy kicsit engedek!
hello fiuk kekem egy riga 16 hoz kelene egy jó karbi ha lehet somogy megyéböl