Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello GURO!

Itt a fórumban jópár kommenttel lejjebb árulnak komplett kuplungot, és a riga.hu oldalt is ajánlom figyelmedbe, ott is sok a jó szaki akik szinte mindent be tudnak szerezni neked.

Hajrá!:)
üdv Mindenkinek!
kuplung lamellákat és fém tárcsákat vagy komplett kuplungot keresek DELTA-hoz
minden megoldás érdekel
segitsetek, hogy ne csak egy helyben járjon a motorja, hanem falhassa a Km-eket is
köszi, GURO
Sziasztok!
Van nekem egy RIGA Mini Mopedem (az első motorom!) ennek lopták szét a blokját. Már egy éve vadászok egy olcsó blokkra, amit fel tudnék újítani, és össze tudnám rakni a kis drágát és egy lepellel letakarva betenni a garázsba.
Mindíg pár nappal maradok le az alkalmi vételekről, hátha ti tudtok segíteni.
Ha valaki tud segíteni, várom válaszát.
Köszönettel előre is. Attila
Szia! Nekem van mini Riga vázam,kerekekkel.
Sziasztok! Valakinek nincs egy eladó gyújtás állórésze riga verhovina-ba?
Szia !volna nekem egy riga 12 -es motorom.olcsón.Szép állapotban van .Teljesen működő képes .ha érdekel hívj 0670 231 54 92
vagy írj livia20@hotmail.hu
Sziasztok!
El adnám olcsón Riga 12-es motoromat ,jó álapotban van és teljesen működő képes!Kérésre képet küldök .
Érdeklődni:0670 231 54 92 vagy livia20@hotmail.hu
Segítséget kérek! Van egy Riga 22-es motorom, de hiányos. Azt szeretném tudni, hogy a blokk csereszabatos-e a korábbi/16, 12/ Rigákkal. A kuplungot próbálom pótolni benne, de úgy látom, hogy a régi elfekvő kuplungkosár ebbe nem jó. Minden segítséget szívesen fogadok.
Üdv.
Szeretnék venni egy kuplung szettet Mini Rigához.Milyen árba lenne? Köszi
na jólvan, előbb olvassak, aztán kérdezzek, már rájöttem.. :)
tárgytalan az összes kérdés :D
üdv!
tudom, hogy nem riga, de mégis csak kötődik egymáshoz a 2 típus, verhovina 4es.
egy kép róla: http://www.tiszafured.info/apr...
Mit lehet tudni erről a motorról? 2 sebességes? Vakuljak meg, de nem látom rajta a váltót?! Egyáltalán nem vagyok képben ezzel a motorral, de érdekelne. Köszönöm!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek...... Mini Riga vázat keresek kormánnyal és tankkal.... Blokk, és kerék nem kell.....esetleg ha a sárvédők és a lámpák, meg az ülés megvan az is érdelekne. Csörgessen meg aki tudna segíteni! Visszahívom! Számom: 70 445 35 17 előre is köszönöm! Zsolti
Eladó egy Mini riga szép állapotban...Ára 40ezer ft.
Hello!

Nincs sajnos fölösleges alkatrészem, alig tudok én is beszerezni ezt-azt. Ajánlom a riga.hu oldalt és abban a Delta RMR 24 topikot. Ott van pár guru akik tudnának segíteni szerintem.

Jó szelet!
delta alkatrészed nincsen eladó esetleg?

mert keresek deltához egy ülést és egy jobbos szerszámos fedelet.
ha esetleg lenne elfekvőben neked tartalékba és megválsz tőle átveszem
Sziasztok! Eladnám Riga 16-os segédmotorkerékpárom! Gyári fényezéssel, pár apróbb hiányossággal (benzincsap, bowdenek). Akit érdekel az árban biztos meg fogunk tudni egyezni!
Lenne egy kérdésem. Riga 16-osba milyen keverék kell? Mármint egy liter 95-ös benzinhez mennyi olajat kell keverni? És milyen olajat kell a benzinbe keverni? Mert ilyen motorom még nem volt amibe keverni kell a benzint és ezzel nem nagyon vagyok tisztába. És még azt szeretném kérdezni, hogy kb mennyi olajat kell önteni a váltóba? Előre is köszi a választ.
Riga Mini, Delta, Stella, 22-es típusukhoz való komplett új kuplung eladó!
mail: bambageri@gmail.com
Csao!

Köszi, de már beszereztem a szükséges motyókat.
hy nekem van 3 rigám is vanak blokjaim is hivj ha tudok segiteni 06202760355
riga12@freemail.hu címre irjatok nyugodtan
Sziasztok! Mini rigához keresek, a kuplung szerkezethez az a lamellás valamit.Nem vagyok nagy szaki, így csak körbeírni tudom.ez egy lemez, fogakkal a belső részén.kb ennyi! Hol tudok ilyet szerezni? Válaszotokat előre is köszönöm!
Hiánypótló !



Utángyártott tankgumi Riga 22 és Mini típusokhoz :



http://auto-motor.vatera.hu/ve...
Sziasztok!
Van nálam egy eladó mini riga váz. Kerekei már nincsenek meg de a többi része megvan. Elkeztem restaurálni, csak szétszetem és ennyi volt. Ha érdekel akkor írj a kispondru@gmail.com e-mail cimre.
Van egy riga 4 em szép állapotban nagyapámtól kaptam,elég gyenge a motorja már.Szeretném eladni vagy elcserélni egy póny rometre.Kb.40000ft. Nyúl /GYMS/ 0670 526-1070.