Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

SUZUKI SEPHIA ZZ alkatrészek eladók.

Nekem útban vannak.
Hivj és megegyezünk!

Ingyen van minden :-)

Fotó csak illusztriáció. Ehhez a típushoz vannak alkatrészeim.

0630/4807856
Köszi megint, ezek alapján tökéletes lesz a Motul.

Tervezek vele egy hosszabb túrát, hogyan lehet játszani az áttétellel, hogy ne pörögjön annyira a blokk hosszabb távon? VXR-ekhez nem nagyon találtam eddig Gear Kit-et.
én annyira nem a márkákra vagyok ráálva,inkább a minősítések alapján választok.api s/m minősítésű olajat teszek csak bele és attól függ melyiket tudom jó áron venni!most tavassszal ilyet tettem bele:

link

ezt a két cikket olvasd el:

link

link

tanulságos irományok:)
Köszi, meg is rendeltem. Hétvégén szerintem már benne is lesz, majd lövök pár fotót.

Te milyen olajat használsz?
Motul Scooter Expert 4T-t használtam régebben a 180-as VXR-be is, nagyon meg voltam vele elégedve.
igen az lesz az!akkor arra való,én is csak találgattam,nem tudtam,hogy mire jó....pedig én is néztem és próbáltam rájönni,mert most cseréltem vízpumpát és azt is le kellett szednem,hogy hozzáférjek
Szia upsy,

Köszi a választ, elvileg ez a secondary air system, vagyis ilyen másodlagos levegőztető rendszer, ami a kipufogóba szív be friss levegőt=jobb emisszió, legalábbis ezt írták.

http://www.gileraspares.co.uk/...

Az a nagy cső lenne a nyertes?
szóval elképzelhető,hogy az a bibi....egyébként egyszerű,mert befogod az ujjaddal a kipuff végét,ekkor ugye le kell álnia a motornak pár másodpercen belül,ha nincs lyuk és így szépen mgtalálod,hogy hol fúj ki :)
ez a másodlevegőztető és a vízpumpa/gyújtás dekliből kapja a levegőt!igazából nem vágom én sem,hogy mire szolgál,de valamiért biztos fontos!lehet,hogy ez a kartergázcső kivezetés?
nekem aprilia atlanticom van,de a két moci ugyanazzal a blokkal van szerelve!itt egy robbantott ábra róla:

link

ezen az oldalon találsz a t mocidhoz is rajzot :)
Még egy kérdésem lenne:
Ma hoztam el egy 2005-ös évjáratú 200 VXR-t. Valahol kifúj a kipufogó.
Alánéztünk, és észrevettünk egy csövet, ami a víz (vagy olaj, nem tudom) pumpába megy és a hengerfejben kezdődik, ennek a csőnek a közepén van egy rohadás. Mire szolgál ez a cső? Ez valami levegőztető? Lehetséges, hogy ott szuszog ki?
Köszönöm szépen!
ha minden igaz 1,2 liter fris olajszűrővel együtt!
Urak, valaki meg tudná nekem mondani, hogy egy 2005-ös Gilera Runner 200 VXR-be mennyi motorolaj kell?

Köszönöm előre is.
Piaggio sfera légszűrő vadonat új.Téves rendelés miatt eladó.Ár:600ft érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok!
Úgy döntöttem ráfaragom a hengert, jelenleg anyagilag más egyszerűbb megoldást nem látok :S Úgy számoltam 2mm-el kell megemelnem a hengert (Honda Lead). Mellesleg találtam egy gc8as jelölést a blokkon, a hengeren pedig egy gc7est, ugy néz ki, itt lesz a probléma, viszont anyagilag nem állok ugy, hogy vegyek rá gc8ast. Mellesleg sehol sem találtam neten, igy egy picit el is szomorodtam :S
NAhde.....az lenne a kérdésem, ha 2mm-el megemelem a hengert, azaz teszek alá hengertalp pakolást...mennyire befolyásolja ez nekem a teljesitményt? egyáltalán elindul a motor? Csak azért kérdfezem, mert ugye ha megemelem, máskor gyújt a gyertya,máshova kerül a szívó és kipufogó nyílás
a beömlő ablakok is szóval, félek el sem indulna :S
Tudnátok segiteni tanácsokkal?
Hálás köszönet!
Mellesleg ez egy Af15-ös veterán Honda LEad, amihez alkatrészeket már olyan drágán lehet kapni, hogy komlett motort veszel helyette :D
A dugattyú ebbe való egyáltalán? Nem értek hozzá csak kérdezem.
Ilyesmiket nézegettem eddig én is! Köszi
Nagy kerekű 50-as robogó az Aprilia Scarabeo 50. Nincs nagy tárolórekesze (elöl van egy kicsi) de hátra dobozt fel lehet tenni, sőt nagyon sokat már alapból úgy árulnak. Ezek pont olyan 100 000 Ft körül mozognak. Jó motor hajtja ha normálisan van összetéve, karbantartva és szervizelve.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Szeretnék a közeljövőben, úgy 100e környékén vásárolni magamnak (+100kg) egy használt munkábajárós (nem kell, hogy feltétlenül szép formája legyen) nagykerekű 50ccm (lehetőleg 2 ütemű) robogót venni, ami gazdaságos, megbízható és jól pakolható tároló rekesze van, vagy hátsó doboza és olcsó legyen a szervízelése! tudnátok ajánlani pár típust, amik ezekkel a kritériumokkal szóba jöhetnek?
Helló srácok!
Nem tudom, tudnátok-e nekem segiteni, rátaláltam egy robogóra, Honda Lead (elvileg), bár érdekes módon, hiába teszem rá a hengert ami hozzá való(elméletileg), nem passzol. Oldalt belátni a blokkba :S és érdekes módon, ha össze rakom, a dugó hozzáér a hengerfejhez, sőőőt, át sem fordul :S rendeltem hozzá másik hengert, hátha az a baj, erre megjött a Lead-hez való henger, ami hozzáteszem, teljesen ugyanolyan mint ami volt nekem :S igy az sem jó :S most nem tudom, akkor nem Lead blokk ez? vagy mi a baj? tudtok segiteni mit tegyek? Mellékelek képet ! Már nagyon elvagyok keseredve,hogy nemtudom hol lehet a baj :S
Ha valaki tudja hogy hol lehet üvegszálas műgyantát venni amivel az idomokat össze lehet dolgozni kérem írjon
utánna néztem gyárilag is 13/42 a végáttétel fogaskerék aprilia rallyba.
Van itt rengeteg nem tudom melyik lennne jó.
De legelöször azt kell kinyomoznom hanyas volt gyárilag vizes rallyba.
Lehet cserélték már benne.
jól megy a variátort is most hangoltattam be egy szerelövel malossi special új szijt rakattam rá , top variátor 6,5g görgövel, új külső tárcsa Top az is. csak az a baj hogy 5km/h-nál kezd megindulni és a 75-80-at nehezen éri el.
A szerelő azt mondta más a végáttétele az aprilia rally-nak az sr50-es azért megy jobban mert abba más milyen az áttétel.
Megszámoltam 13/42-es a fogszám a végáttételbe.
képről fingom nincs milyen
ha zavarszűrős akkor azt ki lehet valahonnan szedni
vagy a kábel felőli része kitekerhető vagy a gyertya felőli része