Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Lehet használni robogót úgy ,ha ki van kötve a világítás,és a töltésért felelő tekercsek?
Piaggio sfera üzemképes de nem üzembiztos.Új henger+dugók,új karburátor(kínai),új rezgőszelep.A motor könnyen idúl szépen jár de van hogy leáll a kinai karburátor hibályából,nem sikerült rendessen belőni.Kell rá egy dellortó és rendben lesz.Gyári fény szokásos helyeken repedések,minden működik rajta jó gumik.Cserébe érdekel szerszám,kisgép,fűnyíró,chippelt ps2,laptop,tablet.
nagy kerék nagy pakoló meg a centro állítólag ettől nagyobb ülés alatti tér egyikben sincs
pl a scarabeónak alig van tároló része
hol akar járni és mennyi táv?
a kicsi robeszokon nincs fűtés, kell venni mellé egy lábtakarót

asszonynak egy 3kj yamaha jog van, megvan már vagy 6 éve egszer cseréltem benne görgőket meg szívócsonkot aztán azóta is megy
igaz nem sokat használja 8-9 ezret mehetett vele összesen
szar úton nem az igazi mert elég ostoba az első futómű
Sziasztok!
Tanácsot szeretném kérni abban, hogy egy középkorú nő rokonom megbízásából, 50-es robogót keresek neki munkába járásba! Ebből adódóan semmi extra igény nem lenne a teljesítmény és a külalak szempontjából, kizárólag két fő szempont lenne! Megbízhatóság és gazdaságosság! Ha ez a két kritérium kipipálva, akkor már csak mellékes szempontok lennének. Nagy kerék, nagy pakoló rekesz(ek),...
Tudnátok olyan Márkát/típust ajánlani, ami valószínű a "világból is kiviszi"? Esetleg van olyan típus, amin a hidegebb napok is komfortosabban telnek, mert van rajta fűtési lehetőség?
Az anyagi "fájdalomküszöb" ~150e forint lenne!
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni: robogó vásárlását tervezem. Annyi a hiba, hogy gyárilag távirányítással indítható, viszont nincs meg a távirányítója. Az eladó azt mondta, hogy csak át kell kábelezni. Bonyolult dolog ez? Tud valaki ebben segíteni, hogy hogyan kössem le a távirányítású indítást a robogóról?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha valakit esetleg érdekelne...http://www.kepesmotor.hu/brand...
Sziasztok!

Kymco Grand Dink 250 bontott alkatrészei eladók!
Idomok (500 - 4000 HUF), ülés, kapaszkodó háttámlával, irányjelzők, lámpák, stb...
Árakról, képekről érdeklődés e-mailen! Cím az adatlapomon.
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Sziasztok.Valaki tudna segiteni?Piaggio typhoon robogómon véletlen lelett csiszolva az alvázszám.Kérdése,hogy hol találok a motoron alvázszámot?
Yamaha jog aprio eladó. 45.000ft
malaguti crosser cr1 eladó 60ezer forint.Lovasberény.tel06205890604
Szia!

Először azt kellene tisztázni, hogy a megfelelő csavarnál töltöd-e egyáltalán az olajat. Próbálj egy szervízkönyvet keresni és abban a leírásban megtalálhatod az ellenörző nyílást.
Mondjuk ez pont megfelelő lenne: http://www.manualedereparatie....
Eladó cpi robogóm.2011-es,gyári folytás még benne van 30/463-0284
Piaggio sfera maradvány egyben 5e ft-ért.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Üdv mindenki.malaguti f18 4t robogó vég áttétel olaj cserével kapcsolatban: dekni oldalán 0.18l ír, az oldalsó feltöltő-ellenőrző nyíláson keresztül már 2.5 dl beletöltöttem és még nem folyt ki.nem mertem tovább tölteni. Hogy tudok megbizonyosodni a pontos mennyiségröl? Köszönöm
Köszi a segítséget, de benzin van neki. Amikor leállt, akkor megnéztem a benzincsövet, volt benne üzemanyag.
Megragadna? De csak teligázon? Félgázon gyönyörűen megy.
Amikor leáll, kb 1-2 perc és újra is tudom indítani simán.
Nem értem...
Nem is arra gondoltam hogy elektromos a sztender,esetünkben az adta át a testet a váz és a blokk között véletlenül (oldalsztender),majd mikor ráült a cimbora annyit billent a blokk,hogy nem ért hozzá a felhajtott sztender,így megállt.
Így neked a hátsó kuplungnál kellene szétnézni a rugók körül,mert alapjáraton a hátsó kerékre nem lenne szabad hajtásnak menni!
Nem lehet hogy megragad?Majd ha hűl egy kicsit újraindul?Volt ilyen 70-esem :) Esetleg a benzin lassan cordogál és nyélgáznál elfogy
Sziasztok!

Segítségetekre, tapasztalatotokra volna szükségem az alábbiakban:
Van egy Peugeot Speedfight 100 ccm robogónk. Eddig - ahogyan az lenni szokott - hiba nélkül ment, mint a golyó. Múlt héten ment közben (természetesen tökig gázzal, mint mindig) egyszer csak leállt. Aztán kb. egy fél óra múlva beindítottam, megint ment. Kivittem, hogy egyenesben meghúzassam, teligáz, aztán néhány másodperc múlva ugyanaz, leállt. Utána megint beindul. Olyan, mintha elmenne a gyújtás menet közben. Létezik ez? Mitől lehet ez?
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Bármi ötlettel vagy tapasztalattal tudtok segíteni, azt nagyon szépen köszönöm!
Nem elektromos a sztender ha be huzom a feket akkor is leall meg ugye alapjaraton forog lassan a kerek es kezzel lefogom akkor is ugyan ez a gond
A blokk és a váz közötti testkábelt nem piszkáltad?Minket az már szopatott így meg!
Helló! Segítséget szeretnék kérni motorommal kapcsolatban! Nem régiben azt tapasztaltam hogy alig akar menni mondom egyik hétvégén mikor lesz időm szét szedem. Meg is történt le vettem a hengert hogy furatom de aztán meg láttam hogy a kipufogó nyílás a hengerbe szinte teljesen be van rakódva! Ezt gyorsan orvosoltam utána takarítás majd mondom össze rakom a motort. mikor már be raktam a vázba meg húztam a csavarokat mondom előtte még ki takaritom a karbit. meg is csináltam utána össze raktam mondom inditóm és próba hogy mi változott. Nagy rugdosás árán be is indult és azt vettem észre hogy a folyik a karbiból a benzin meg nézem és olyan volt mintha jeget fogtam volna meg. gondoltam állítok a tűn meg is csináltam utána nem jelentkezett tovább ez a probléma. majd jött az hogy akkor megyek egy kört vele még be állítottam az alap járatott hogy normális legyen. És itt jön a gondom: Amikor sztenderen be indítom akkor fasza de amikor le veszem róla ahogyan a kerék földet ér egyből le fullad! Mi lehet a gond vele miért csinálja ezt? Válaszokat előre is Köszönöm!
Eladnánk feleségemnek vásárolt, de nagynak és nehéznek bizonyult Kymco Grand Dink 250 ccm robogónkat!
Ha valakit érdekel, akkor a link:
Kymco Grand Dink 250 ccm
Ha már tippelgetni kell, én meg hengerfejtömítés hibára tippelek. Vedd le a kiegyenlítő fedelét és húzz neki gázt. Ha bugyborékol akkor én nyertem. Ha fogy a víz és az olaj sárgás-zöldes, akkor is én nyertem.