Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rég jártam erre, de egy videoklipp kapcsán eszembe jutott, hogy valaha én is hajtottam ilyen masinát...igaz nem fogatban.
http://youtu.be/JGhoLcsr8GA
1:50-nél érdemes kezdeni, hacsak nem rajongtok ezért a zenei sílusért.
Sajnos eladóvá vált motorom,2006 évjáratú,2016-ig érvényes műszakival,5200 km .Rengeteg extrával,igényesen öregített.Email címem:jawzsef@gmail.com
Tisztelt Royal Enfield tulajdonosok!
Tehát, még egyszer :) :
szeretettel várunk Titeket augusztus 20-án, délelőtt 9 órától az üzletnél!
11-kor indul a jótékonysági felvonulás (https://www.facebook.com/motor... ), először az esztergomi Vaszary Kolos Kórházhoz megyünk, teszünk egy tisztelet kört a kórház udvarán, majd folytatódik a menet Sárisápra, ahol is már szeretettel várnak minket a Royal Enfield találkozóra kíváncsi vendégek!
Ott a helyem.
Fridli László /Oldshit/
Kép meg lemaradt!
Üdv Mindenkinek!

Múlik ez a rohadt idő. Lassan le kell lakatolni!
Egyébként én is megyek a talira!

Imre
Ha minden jól megy én megyek....
Tisztelt Royal Enfield tulajdonosok, kedves Barátaink!

Idén sajnos, a ONE RIDE, ez a hagyományos, már világszerte minden évben megrendezett közös gurulás, elmaradt. A gyárnál egyéb okok miatt… nálunk családi okok miatt.
Úgy érzem, mindannyian egyetértünk azzal, hogy ez egy nagy család, és minket, a márka szerelmeseit nem állíthatja meg semmi abban, hogy legalább évente egyszer találkozzunk és beszélgessünk, guruljunk egy közöset. Sem a gazdasági válság, sem az időjárás, sem semmi egyéb ok..
Ezúton szeretnénk Titeket nagy szeretettel és tisztelettel meghívni 2015.08.20-án, az idei év Royal Enfield találkozójára, mely üzletünknél kezdődik (2510 Dorog, Esztergomi út 125.), és egy kis beszélgetés, falatozás után, egy közös túrával folytatódik.
A túra végállomása Sárisáp lesz, ahol a falu lakossága, a falu vezetősége, és a környező falvak kíváncsi vendégei várnak minket nagy szeretettel, valamint étellel, itallal és egy kis ajándékkal.
Minden kedves Royal Enfield tulajdonost várunk szeretettel! Természetesen lehet jönni családdal, barátokkal is.
Találkozó:
2015.08.20. 09:30 Off Road Motors (2510 Dorog, Esztergomi út 125.)
Egy kis reggeli falatozás, beszélgetés.
11:00 Motoros túra (ennek részleteit később még megírjuk)
12:00 – 12:30 Érkezés Sárisápra (a sárisápi programokról is később részletesen írunk)

A tavalyi Royal Enfield találkozón részt vett osztrák royalosok, eljönnek idén is.

Tisztelettel kérlek Titeket, hogy jelezzetek vissza legkésőbb augusztus 10-ig, hogy JÖTTÖK!

Motoros baráti üdvözlettel és tisztelettel,
az Off Road Motors csapata
Kedves Vakroka !
1.Melyik tipussal van a gond,mert több típus is létezik.
2.Ezek után jönnek a kérdések.
A kormányon levő stop kapcsoló.
A trafón mérehető-e feszültség,a gyertyapipa lecsavarása után a gyertyakábelt kb 1-mm távolságból a blokktól van-e szikra.Ha van csatlakoztasd a pipát,cserélj gyertyát,próbáld meg.
A számom 06 20 9432-093. Fridli László
2008 óta hajtom, 30 E km-t tettem bele. Soha nem hagyott az út szélén. Kisebb hibák voltak, feszszabályzó csere mindjárt az elején. A porlasztót, gyújtást jól be kell lőni, mert ha alapjáratban hirtelen leáll, vagy ha indításkor visszarúg, szabadonfutót gallyra vágja (nekem két ízben, de volt másnak is). Ja és igényli a "törődést".
Üdvözlet!
Kérdésem lenne, hátha valaki találkozott már a problémával!
Mennyire gyakran szokott a gyújtótrafó meghibásodni? A gyertya nem ad szikrát, az önindító próbálkozik, berúgásra se indul, benzin tiszta, karburátor most lett beállítva... Tapasztalatlan vagyok, még kezdő a bütykölésben. Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! a honda cx500eurosport-mat szeretném enfieldé változtatni..de előtte informálódnék... mire számíthatok enfield tulajdonosként? bírja a hosszútávú túrákat?gyakran meghibásodik? vannak bosszantó apró problémái?
válaszokat köszönném!
Sziasztok!
Hát megtörtént, aminek úgy tűnik meg kellett történnie. Tönkrement a szabadonfutó. Szerencsére pár hónapja vásároltam Jawzseftől egyet - ezúton is köszönet Neki - így már újra útra kész a gép. Viszont én még mindig nem adnám fel az önindítót, szóval újra vásárolnék kiszerelt szabadonfutó alkatrészeket, írjatok ha valakinek van felesleges!
Nem mellesleg tegnap motoroztam egy Miskolc-Eger távot a Bükkön keresztül, nagyon élveztem annak ellenére, hogy szarrá áztam.
Üdv: fz
Szia Mindenki

A tiszajenei motorral vigyázz, főleg az eladóval... SzikszaiF gondolnád hogy nem tudtam anno róla itt tőlem 11 km re? :-)
Idén mikor lesz a szezonnyitó összejövetel Dorogon? Lesz egyáltalán?
Hát pont ez az. Újat lehet venni bármikor, de jobb oldali váltós, porlasztós régit, nem nagyon. És ez pont az.
Praktikusan nem ér semmit. 1,7 milióért lehet újat venni teljesen európai kivitelben, és jobb minőségben.
Pedig ez egy indiai belpiacos modell, igencsak értékes lehet. Jobb oldali váltóval! Ritt megőrült volna egy ilyenért. Próbáld meg úgy megvenni, hogy lepapírozva. És akkor nem tudsz mellényúlni.
Megtekintettem a tiszajenői 350eset. Balfék, és gyanús olasz papírjai vannak. A tulaj 550re tartotta, és 350et ajánlottam érte, így nem született üzlet.
Könnyen indult, szépen járt, de nem tudtam menni vele.
http://veteranapro.hu/szolo-mo...
Van valakinek eladó Enfieldje?
...és az óra hozzá ?
Szép ez a motor, nekem is van, de amióta átnyergeltem az enfield-re, nem használom. Nekem kell az a lassú , nyomatékos motor, és persze hozzá a hang.