Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözletem!

Az idén várhatóan beteljesül egy több évtizedes álom, és motorkerékpárt vásárolok. Első és kiemelt helyen egy új RE Classic 500 áll a lehetséges paripák közül. Több mint tíz éve kísérem figyelemmel a márkát. Sok dolgot tudok már róla, meggyőződésem, hogy az igényeimnek maximálisan megfelel majd. Mivel életem első - és könnyen lehet, hogy utolsó - motorját kívánom beszerezni, ezért igyekszem nagyon körültekintően eljárni. A gyár oldalán, és más helyen is problémaként emlegetik a tulajdonosok a festés, krómozás minőségét és a korrózió jelenlétét már viszonylag fiatal motorokon is. Kérrem, írja meg a tapasztalatát, akinek van! Előre is köszönöm!
Szia Ritt!
Engem érdekel, ha electrához is jó. Hívj fel (30-9382-457) és megbeszéljük.
Üdv: FZ
Tisztelt mindenki
Royal Enfieldhez használatos olajhőmérő Enfieldes áron eladó Louisnál 10 e ft körül van én 6 ért átadom. A fórumon Ritt néven keressetek
Képet a tányérnyeregről csak email címre tudok csak küldeni sajnos...
Üdv mindenkinek! Eladó a képen látható nyereg, rugókkal. Postai utánvéttel vagy személyes átvétellel. Ára: 18.000 Ft. Tel:30/290 52 83.
Sziasztok!
Eladó Enfieldet keresek saját részre.
06-30-négytizenöt-5461
Hívj fel (30-9382-457) és megbeszéljük! Ha nem veszem fel, visszahívlak! fz
Természetes még érdekes a dolog. Amennyiben lehet akkor még tennék fel tudatlansági kérdéseket is természetesen. A kezelésit, hogy tudjuk intézni?

Üdv és előre is köszönöm.
Szia! Először azt akartam írni, hogy biztosan le lehet tölteni a netről a kezelésit, de most megnéztem és érdekes módon nem találtam az electrához valót (igaz, sok időt nem töltöttem keresgéléssel). Szóval annyit tudok segíteni, hogy - mivel nekem is ilyen gépem van - lemásolom a kezelésijét és elküldöm Neked, ha még aktuális.
üdv:fz
Üdvözöllek Benneteket ! Uj vagyok közöttetek, most tettem szert egy ENFIELD Electrára. Valaki hozzá tudna segíteni egy kezelési utasításhoz? A gép egykor Bodó Balázsé volt, s a Wallistól került hozzám. Nem az első motorom, ezenkívül most is van egy GSX 1400 és egy Honda GB500 TT a fenekem alatt. Ilyen koru techmnikából viszont az első. Ennyit rólam, segítségeteket kérhetem-e?
Előre is köszönöm.
:-) De jó is lenne
Sziasztok! Kihasználva a jó időt, a múlt hétvégét túráztunk egy kicsit a Miskolc-Bódvalenke-Aggtelek-Miskolc útvonalon. Élveztem nagyon.
Szép napot mindenkinek! fz
Igen, ez az a motor.Az önindító nem csak le van szerelve,hanem a primer ház is cserélve lett.A motoron több változtatás is történt,de mind a 1954-1960 típus irányában.Természetesen ígényes munka,lehetőleg enfield alkatrészekkel,és semmi jóvátehetetlen/nem visszaalakítható/változtatással.
Sziasztok!

Ez nem a néhai Kiss Jani motorja? Az önindító le van műtve?
Jól néz ki... Ritt itt a nagy lehetőség!
Tegnap voltam műszaki vizsgán, minden rendben volt.

Üdv: Imre
Köszi! :)

üdv!

SPQR
Szia!
Nem biztos, hogy tipushiba, de mivel nincs a gépen semmilyen visszajelzés az olajszintről, ezért rendszeresen ellenőrizd az olajat! (hogy ne járj úgy, mint én - gyakorlatilag szétkenődött a dugattyú a henger falán!)
fz
Sziasztok!
Tegnap Miskolcon egy fotósnak nagyon megtetszett a gépem. Készített néhány egész jó képet, amit most megosztok Veletek is.
Üdv: fz
Üdv! 30/290 52 83

Ha nem veszem fel majd visszahívlak, zajos a melóm...
Üdv Royalisták!

Pár hete vettem egy R E Electrát és azóta sikeres önindító szabadonfutó eltávolítás műtéten esett át szegénykém. Azt szeretném kérdezni milyen típushibákra kell még számítanom. Esetleg miből legyen nálam tartalék.
Köszönettel: SPQR
Semmi gond, és köszi a felajánlást.
Ha adsz valami elérhetőséget, szívesen szavadon foglak
Az biza akkor Én voltam

Bocs a továbbhaladásért, de biztos valami halaszthatatlan dolgom volt...ha gondolod szívesen megmutatom a gépet és nyugodtan vehetsz üléspróbát, akár még ha kedved támad fordulhatsz is vele egyet, csak egyeztessünk időpontot és helyszínt...nekem inkább a vasárnapok a szabadok és azok délutánjai...üdv! G.
Az bizony a Katona József utcában
Üdv Outsider! Hol történt az eset?
SPQR
Általánosságban szeretnék érdeklődni, hogy itt mennyire ismeritek a magyar Enfieldeseket? Úgy értem, ha tudok egy rendszámot, az alapján van-e esély arra, hogy a motor tulajdonosa (vagy a tulaj ismerőse) előfordul errefelé?
Csak azért kérdem, mert ma láttam egy Bullet Electra-t letámasztva a környékünkön, de hiába csengettem be a házba, ahol lerakták, nem jött ki senki, illetve aztán menet közben is elhúzott mellettem, és hiába integettem, nem állt meg (azért visszaintett, ez is valami).
Pedig csak annyit szerettem volna kérni, hogy "üléspróbát vehessek", egyáltalán nem kicsi-e nekem ez a motor.
Esetleg tud valaki segíteni?
a múltkor lemaradt a kép, most meg a szöveg. ez az eladó motorom. jawzsef