Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Shoei XR1000 szép külső .......belseje kopott...Apró karcok a használatból....
L-es méret ( 59-60)
Irányár 27500ft
Szerinted szóba jöhet természetesen :) Pedig még csak 8 óra van..:D
Tudnál nekem pár ilyen hibát mondani?! Vagy ebbe az árfekvésbe mi az ami szerintem szóba jöhet esetleg?!
Értem, köszi. Azért érdekelt, mert több helyen is olvastam, motoros újságban is (ahol épp kesztyűt teszteltek), hogy az a normális, legalábbis az ilyen sportmotoros kesztyűk esetében, hogy kb. "egy kesztyű = egy szezon". Én ezt kicsit hihetetlennek tartottam, legalábbis nekem sokkal több lenne az elvárásom, egy soktízezer forintos kesztyűtől pláne... De úgy látszik, tényleg ez a norma, ha egy prémiumkategória is kb. ezt az értéket hozza. Mondjuk a 20e km tényleg sok, de akkor mondhatjuk, hogy a prémiumkesztyű kibír 2-3 szezont is... De többel ezek szerint nem nagyon lehet számolni.
Mert kesztyu ugyben mi volt az onbizalom?
Eredeti vagy hamis ? Valószínű mindkettő egy helyen készült , az egyik darabra csomagolva vámolva érkezett akár repülővel ,a motoros üzletekbe , a másik ömlesztve egy konténerbe hánykolódott a tengeren egy hónapot . Az alpine és a dainese és még sok márka varrat chinézébe . Nem ez lenne az első termék amely ilyen kalandos uton lett olcsóbb !
A túl sok önbizalom másokat buziskodásra késztet.
Aki buziskodva all hozza, annak nehez megfelelni
Mindig rosszat mondsz.
Mindig rosszat mondsz.
Nincs vita, vagyis nem erdeti vs hamis tekintetben, csak egyesek itt ugy csinalnak, mintha barmi rosszat is irtam volna a hamisra. Azon kivul, hogy 19ert nyilvan nem fog senki eredetit kapni.
De hogy a kerdesre is valaszoljak, estem benne, de nem az lyukadt ki amelyikkel letenyereltem, hanem a balos. Egyszeruen olyan, mintha a markolat elkoptatta volna a tenyer reszen a vekonyabb bort, de mostanra mar az egyik ujjam vegen is atkopott. Szo szerint el lett hasznalva a kesztyu. Mondjuk 20e km van benne ket ev alatt, legtobb embernek sztem 4-5 evig tette volna. Sajnalom kidobni, mert ezen kivul a varrasok es minden mas hibatlan. Gondolkodok, hogy spidi carbo 3ra valtsak, vagy kapjon meg egy eselyt az alpi es legyen egy 2016os gp pro, annak masabb a tenyerkialakitasa ahogy a kepeken neztem.
Agv-vel azért óvatosan ha tudsz nagyobb márkáknál nézz körbe inkább. Én sokat szívtam vele... annak ellenére hogy premium márka, vannak gagyi dolgai!
Nem akarok belefolyni az "eredeti vs. hamis" vitába, de azt megkérdezhetem, hogy kopott lyukasra a kesztyűd? Normál napi használat mellett, azaz csak a kormányt fogtad vele, vagy egy esés miatt, vagyis az aszfalt lyukasztotta ki?
Hideg van reggelenként és köd? Ázol-fázol nem is látszol?
Ezt a kabátot neked kínáljuk hogy ki tud tolni a motoros szezont !
Az ára is felhasználóbarát, ráadásul minden méret elérhető az üzletünkben! Részletek itt:
http://www.darazsgarazs.hu/ter...
Szerencséd lehet, mert a Shox boltokban van kipróbálási lehetőség az AGV-re!
http://www.shox.hu/agv-k3-sv-v...

Kipróbálod és ha nem jó nem veszed meg. Persze ha van rá lehetőséged.
Sziasztok! Valami 50-60 eft körüli bukót szeretnék venni! Kinéztem magamnak az AGV K3 SV bukóját!

http://www.mathemotor.hu/kiege...

Valakinek van tapasztalata vele, hogy milyen?!
Leginkább utcai motorozásra lenne használva..:)
Igen, biztos rakerestem a kedvedert, fc moton 160euro a 2015os. Biztos eladja vki felar alatt, ingyen postaval
Sziasztok!
19 000 INGYEN POSTÁVAL! Új XL !
Úgy jut eszébe valakinek,hogy az a 60 ezer az jó 130 eurónak,és ennyivel olcsóbban meg lehet venni,ha méret vagy más miatt valaki ár alatt eladja.
Nekem van egy EXO 700-as, amit nagyon szeretek. Bár amióta kimostam a belét, azóta kurva hangos lett. Igaz 2007-es gyártás és már nyugdíjazom lassan. Meg ugyebár ez "nagyonződ".
Ja van kép is lemaradt.
Én meg egy ilyet vételeztem csak piros-fekete-ezüst színben:

http://motorinfo.hu/shop/bukosisakok/zart-bukosisak/scorpion-exo/exo-1000-rpm-speed_13086
Kis érdekesség:
http://www.ebay.com/itm/271908...

Tegnap jött meg és rettentő pozitív csalódás az árához képest. Akit érdekel, annak ajánlom. Sajnos tesztelni még nem volt időm, mert szakad az eső. Viszont jó benne lenni (szobában).
Neonos eladva!