Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pécs, vagy Kaposvár környékéről tervezte valaki, hogy felmegy Bp Expóra február végén? Csak mert társulnék, ha van lehetőség ilyenre
Február 24-25-26 Budapest
Budapest Motor kiállítás
http://motorshow.hu/
Szia!

Pontosan ennek mi is a neve? :) Engem is érdekelne onnan 1-2 holmi.
Sziasztok! Eladó vadonatúj Dainese g. d-explorer gore-tex motoros ruha, 54-es méretben. A ruhához tartozik nadrág, és kabát is. Mind a kettő két rétegű, és a belső réteg kivehető, így hidegben és melegben egyaránt használható.
A ruha megtekinthető és átvehető a 13. kerületben. Ha bármilyen kérdésed van, hívj nyugodtan a 06306512505 telefonszámon.
Javaslom hogy gyere majd fel az Expóra február végén. Én is akkor vettem az enyémet. Árában legalább 10-20%-al olcsóbb olyankor a sisak mint a normál bolti ár. Tavaly volt saját standjuk.
Mostani sisakom egy Givi Sniper 50.4 sisak, na az sem arról híres, hogy halk. Caberg sisakja van fateromnak, viszont az ilyen bimbi kivitel, szóval ő nem tud érdemben nyilatkozni. Duke-ot néztem én is, viszont a gyártó oldalán megpillantottam a Droid-ot , egyből elnyerte a tetszésem... viszont ha valamiért nem lehet nálunk abba színvilágban megvásárolni és nem emberi áron lesz, akkor maradok én is a Duke-nál. Füldugót 10 km en keresztül tudtam elviselni, utána kibasztam a fülemből a fűbe, és léptem is tovább
prima rövid motoros csizma-cipö, 42-42,5-ös, keveset mentem benne, mert a regit szerettem megis:))
13 000 Ft atadom . 30-2614833 ingyen postazom:)))
Caberg Duke-om van egy éve. Kényelmes, a felnyitható állrész nekem nagy áldás (szemüveges vagyok), a pinlock szintén. Alakja, mérete rám tökéletesen passzol, nem tágult ki 8000 km alatt sem szerencsére. Simán bele lehetett passzítani egy olcsó Aldis-s interkomot, amit én csak a GPS-hez használok kihangosításra.
Viszont hangos. Mi több, qrva hangos! 90-es tempónál jobban süvít benne a szél, mint az elősző - zárt - Kappa KV-4 Jade-mben 140-nél. Sajnos nem túlzok, ez van. A füldugót én viszont nem tudom elviselni pár percnél tovább, így szenvedek....
2 barátom használ Stun-t sisakot.
Nincs rá különösebb panasz, meg vannak vele elégedve.
Viszont hideg időben kesztyűs kézzel kell bánni a plexi fel-lehajtással mert könnyen törik.
Mind a ketten vettek már másik plexit
De nem szerettek volna váltani mert ár/érték arányban jó sisakok.
Én Caberg stunt-ot használok. Én meg vagyok elégedve vele. Egy picit talán zajosabb de ezt nem a márka rovására írnám hanem a sisak formája miatt van szerintem. ilyen stílusú sisakok más márkából is egy szerintem egy picit zajosabbak. Amúgy érzetre kellően minőségi a márka, legalábbis szerintem.
Üdv!
Szeretnék a közeljövőben venni egy Caberg Droid Hi Vizion sisakot (2017. es modell), kérdésem, hogy a márkával kapcsolatban van e valami tapasztalat, legyen az pozitív, negatív..mindenre kíváncsi vagyok.
en a nagy markak kozul valogatnak,. dainese, alpin, spyke spidi, ezekbol neha van akcios outlet aron eleg jo. en 26-ert vettem a dainesemet 3 eve idaig durvan 30k km-t hasznaltam es meg tok jo allapotba van. nem biztos hogy az olcso vett kesztyu lesz hosszutavon olcso.
Nem tudom képet linkelni. Dainese Cleaning Kit. Egy fehér és egy viztiszta folyadék van benne +egy szivacs.
Nem tudom h jó helyre írók e , de segítséget szeretnék kérni! Kaptam egy bontatlan dainese bőr ápoló szettet, de sajnos nincs hozzá magyar leírás! Ha valaki használt már ilyet ossza meg velem legyen kedves!
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni kesztyűvásárlás ügyben. "Sport"túra - inkább túra - motorhoz kéne átmeneti kesztyű. Milyen márkát érdemes venni? Tavaly vettem egy pár Difi-t és őszre eléggé szét ment. Jó lenne, ha kibírna egy-két szezont és kényelmes is lenne.
Makulátlan állapotú, 1x használt, full protektoros Yamaha kabát, kivehető thermo béléssel, áron alul eladó.
Ár: 30.000ft
Érd: 70/379-9919
Eladó kiváló állapotú, szakadás és csúszásmentes 56-os méretű Winter motoros bőrkabát. Ára: 25 000 Ft. Érdeklődni telefonon: 0630/5737783 vagy email: fflooty@freemail.hu
lazlo, 2 éve én is sharkot akartam venni, de nem volt jó a fejemre egyik sem a hosszúkás fejformám és a keskeny arccsontom miatt. Az M-es Shark sisakok elviselhetetlenül nyomták a homlokomat, miközben az arcomnál tökéletesen passzoltak. Az L-es sisakok pont jók voltak homlokban, de lötyögtek az arcomnál. Vision-R és Race-R sisakokat próbáltam, mindkettőnél ugyanez volt a problémám. A Race-R valamivel passzentosabb volt mint a Vision-R.
Úgyhogy az eladóval való tanakodás meg próbálgatás után arra jutottunk, hogy elengedem a Sharkot mint márkát, bármennyire is tetszett. Haveromnak viszont kicsit teltebb arca van, neki mindegyik Shark sisak tökéletesen passzolt.
Eladó X-Lite X802R Brave sisak XS-S méretben vadonat új! Sötét + víztiszta plexi, pinlock, dupla D-gyűrűs csat, spéci kence az ápoláshoz, törlőkendő, sisakzsák. 65eFt. Érdeklődni kizárólag telefonon : 20-9-523-658
Shark bukokkal mik a tapasztalatok? Mennyire passzentos a meretezese? Megmertem a fejem 57cm. felek az M-es nagy lenne foleg ha hasznala tutan ki is tagul.. viszont az S-s felbropalva is eleg szuk.
Kerdesem az hogy az evek soran tagul-e hogy jo legyen?
Speed r-rol van szo amugy
Elkelt.
Eladó az alábbi képeken látható TLD GP krosszkesztyű.
Fekete színű, a címke szerint L-es méretű (inkább M-esnek felel meg).
Teljesen új, tegnap hozta a postás, csak sajnos nem lett jó rám.
2900 Ft, budapesti személyes átvétellel vagy a vevő költségére történő szállítással.
E-mail címem az adatlapomon megtalálható.
Bukósisakot keresek új alig használt állapotút. XR1100 esetleg hasonló érdekel 59-es méretben.
Acerbis Active Graffix őszinte bukósisak teszt.

A teszt-sorozat második videója, némi terepezős bejátszással! ;)

http://youtu.be/XXVDviu2JD0
Dainese gerincprotektor napi extra akció!
40.000Ft helyett: 24.990Ft!
A részletekért kattints az oldalunkra!
www.darazsgarazs.hu