Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Széria hibás ? Ember , a fejem van benne , elkophat , beszakadhat , na de hogy elrepedjen majd 20 cm hosszan ?! Ha látnék egy hasonló Shoei-t a büdös életbe nem venném a fejemre a típust ! Egyébként két sisak létezik számomra a Shoei és a Marushin !
Gondolom a Shark is gyárt különböző kategóriájú és áru sisakot nem ismerem lehet ez pont egy széria hibás termék..... Én ezekben az oldalakban azóta nem hiszek mióta a Schuberth sityak kapott 3 vagy 4 csillagot a kínai meg 5..... Ja persze mert a németek hülyék és nem tudnak sisakot gyártani.
Amúgy én a Német Japán sisakokat preferálom ( azokból is a felsőbb kategóriát) közhely tudjuk jól hogy kinek mennyit ér a feje stb....... Meg milyen az anyagi lehetősége....
Ez durva baszki! a motoron meg még számolják a kárt 2.3mill ennyinél tartanak ugye.
Semmi ! Hagyjuk ! Igazad van !
Én is FC moto-s árakat írtam... De még mindig várom a választ h mi köze a kettőnek egymáshoz. Szted aki női ruhát akar venni az inkább vesz majd egy férfit? :DDD ne röhögtess már :D
Na szóval a sisak ! A barátom kis sebességgel szinte nullával esett , lent az útpadkán ! Az eredmény teljes KO , mentő , kórház , CT, röntgen plusz egy éjszaka megfigyelés ! A sisak egy SHARK , amit nem az Aliexpress-en vásárolt , hanem a tavaji motorkiállításon hivatalos kereskedőtől ! A sisakon vagy 20cm REPEDÉS , a képeken a Kawa kulcs van a repedésbe , de nem feszítve , kulcs nélkül is látszik a 2mm széles repedésen keresztül a hungarocell ! A sisakba minden van ami kell , levegős arcpárna stb. nem olcsó kiskőrösi ! Azt el sem merem gondolni , mi van akkor ha ilyen sisakban valaki 200-nál dobja el a vasat ! ? Érdekesek ezek a törés tesztek , vagy csak népbutítás ez is ? Vélemény ?
Mommeg a BusaLacikának kitakarítottam a felniket!
Persze mindíg igazad van , bocsánat hogy elnézest ! Én csak az FC moto árakat ismerem , tök egyforma az ára , de ha már sértésnek vetted , naná hogy a Dainese és nem a spidi ! Arról nem is beszélve hogy amit linkeltem új és nem használt , ráadásul friss széria ! De kitartást és minnél magasabb eladási árat kívánok , vagy új csajszit , akire passzolni fog !
Megosztom , érdekes eset és elgondolkodtató !
Teljesen lutri! Még egy márka különböző típusainál is.
Mikor az 1. bukómat vettem, egy viszonylag olcsót, próbálgattam azért pár jobb fajtát is, és elhatároztam, hogy a következő egy Shark lesz, nagyon passzolnak a fejemre. Aztán 1-2 év múlva, amikor már volt keret jobbra, gondoltam, ha már lúd, legyen kövér, beruházok a Speed R-be. Viszont sajnos a probbánál kiderült, ez nem az én sisakom, a megfelelő méret rohadtul nyomja a homlokom. (Aztán egy hasonló szintű HJC lett)
Sziasztok!

Szeretnék venni nemsokára bukót (igen első lesz, és új jogsi stb...) Szeretnék egy megbízható, kényelmes és főleg biztonságos bukót. Ismerőseim a HJC-t mondják viszont a környéken kb 80km-s körzetben nincs lehetőségem felpróbálni 1-et sem, csak AGV-t. Kérdésem az lenne, ha méretben megtalálom a megfelelőt AGV-ben mondjuk az mennyire adhat támpontot egy HJC-nél? Vagy teljesen lutri lenne megrendelni láthatatlanban?

Köszi
Eladó egy pár alkalommal használt Nox márkájú, S-es méretű chopper/cruiser bukósisak. Beépített napszemüveges, gyors záras rögzítésű. Ára 15eft.
Érdeklődni a baloghlaszlo1980@gmail.com címen vagy a 20/5897360-as számon lehet.
Vagy kell egy új hölgy akire passzol a ruha
A repedt buksiról oszd meg a kèpet! Az nem gyenge főleg, hogy alig több egy èvesnèl ès nem kiskőrösi!
Mi köze van a női ruhának ezekhez a féfiakhoz, áruld már el. Gondolom nem a 3 kerül 194be. Ezek újonnan 700 eurós ruhák, ami nekem van az meg 850 euro. De magyarázd meg, régen is olyan jókat magyaráztál
Oliver ! Amíg ilyen hirdetések vannak /https://auto.jofogas.hu/budapest/Vadi_uj_csucs_Dainese_Laguna_Seca_ketreszes_borruha_alkalmi_aron__58999910.htm#xtor=SEC-8741-GOO-%5Bdsa%5D-%5Bna%5D-S-%5B%5D/ addig porosodni is fog , de próbáld meg a leányzóval együtt hátha nagyobb kapás lesz , de mindenképp gari nélkül tedd fel !
Szett akció! Minden méret készleten!
https://www.kepesmotor.hu/text...
Még mindig rajtam porosodik a volt asszony ruhája, vki már végre megvehetné a sajátjának :) https://www.kepesmotor.hu/bor_...
Tesztgyőztes 3 rétegű esőálló motoros nadrág most akcióban 45.000Ft helyett: 34.990Ft!
Klikk a linkre :http://darazsgarazs.hu/termek/...
FORMA ARROW-SX 45-ös újszerű (2Xhasznált) állapotban 26.000ft.- és egy BERIK RACE-GP 45-ös megkímélt csizma 28.000ft eladó.
Érd:06-70/379-9919
forgacsj@citromail.hu
Lehet persze így is melegedni, de mi jobb ötletet tudunk!
Tesztgyőztes és ár-érték arányban verhetetlen őszi motoros ruházat akciók!
www.darazsgarazs.hu
Sziasztok! Eladó egyszer viselt Nolan N87 "S" méretű bukósisak! Hibátlan , karcmentes állapotban! Egy barátom kért meg , hogy hírdessem meg, de a sisak nálam van és minden kérdésre szívesen válaszolok! Személyes átvétel előnyben (Sopron)! Irámyár:70.000 Forint
PROBIKER TRAVELLER használt túracsizma 45-ös méret eladó.
5000ft.-
Érd: forgacsj@citromail.hu
06-70/379-9919
Tesztgyőztes 3 rétegű esőálló motoros nadrág most akcióban 45.000Ft helyett: 34.990Ft!
Klikk a linkre : http://darazsgarazs.hu/termek/...