Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó cucc, régebben szponzoráltak 1-2 pilotát a WorldSBK-ban mostanság sokkal kevesebb lovét ölnék a marketingbe. bőrcuccba királyak!. amúgy itt a boncterembe Pisti írt róla.
Sziasztok. Valaki ismeri a texport márkát. Nemrég vettem egy kétrészest. Sokat nem vaciláltam a vásárláson, mert 200 ezer helyett 87 ezerért jutottam hozzá újonnan. Viszont sehol nem találok róla véleményt. Tud róla valaki valamit mondani aki használt már ilyen márkát? Megbízható? Gagyi?
2db Vemar bukósisak plexi nélkül állapotuk újjszerű,a fekete 10e ft a szines 6e ft posta oké.Érd:zolimotor@gmail.com
Sziasztok! Méret hiba miatt eladó az alábbi férfi polo! Új,nem használt!Xl méret, de xxl vagy 3xl a valós mérete! Ára 2500 ft!
Szisztok!

Gyermekáldás miatt eladó feleségem komplett bőr ruhája, bukóval,csiszmával,kesztyűvel.
50.000Ft
https://www.kepesmotor.hu/ketr...
Sziasztok!
Endurozáshoz keres csizmát. Lehet cross csizma is. 40.000ft körüli kategória érdekel. Szívesen meghallgatom bárki tapasztalatát, véleményét.
Most egy enduro csizmát használok, túl lágy a szerkezete, szerintrm simán törne benne a lábam, arról mem beszélve hogy nincs vasalva a talpa és állva motorozni nem túl jó benne.
Vízálló téli kesztyűt keresel? Ezt a videót nézd meg!
A termék megvásárolható a Darázsgarázs motoros boltban!
http://youtu.be/2RuUnpcKrB8
Sziasztok!

Alig használ protektoros női Wintex Tattoo motoros kabát eladó!

Paraméterei:
-anyaga 630D Airdura Cordura
-teljesen szél és vízálló membránbéléssel (Z-liner construction)
-Mesh belső hálós bélés (teljesen nedvszívó)
-kivehető CE protektorok (könyök, váll, gerinc)
-derékrészen állítható, a kabátujj szűkíthető
-nadrággal összecipzározható
-3M Scotchlight fényvisszaverők a nagyobb biztonságért

Ár: 27000 Ft
Érdeklődni: dorina.albert@gmail.com
Suomy Troy Corser Replica sisak,dupla D gyűrüs rögzítés,korrekt állapotban eladó ár:30e ft.Érd:zolimotor@gmail.com
Sziasztok! Átmeneti motorozás szüneteltetés miatt eladó az alábbi többé-kevésbé SÉRÜLT ruha, csizma, kesztyű.
1. Alpinestars Atem 2 részes ruha (54es): A két karjánál a szövet sérült, a váll részen egy kis kopás van rajta. A hátában utólagos Alpin gerincvédő, ez természetesen jár hozzá. A nadrágon a képen látható sérülés van, valamint kopások a combon. Kell rá 2 térdkoptató is (már akinek :) )
2. Alpinestars SMX Plus csizma (44es): A képen látható kis sérüléssel, amúgy csak használatból adódó karcok, kopások vannak rajta. A gyári "fűzőt" ideiglenesen cipőfűzőre cseréltem, mert a gyáriak elszakadtak.
3. GP Plus kesztyű (L-es): ez szinte hibátlan, egy kis kopás van a tenyéren és a csukló pánton.
A ruha és a csizma 3 éves, a kesztyű 1. Árat direkt nem írtam, mert fogalmam sincs mennyit érhetnek így. Ha érdekel vkit, akkor vagy itt vagy privátban írjátok meg mit érne meg, nálam csak a helyet foglalja.
Vemar felnyitható bukósisak új plexivel kis szakadás a belsően eladó 12e ft.Érd:zolimotor@gmail.com
Tegnap reggel kellett mennem kb 56 km-re , és a motorral mentem, mert az ilyen időben remek volt a blokk hűtése ! Nem utolsó szempont, hogy én sem izzadtam egy cseppet sem !
Aztán ma már reggel inkább az autót vettem elő !
Köszönöm szépen a sok választ!
Az állam alá én is gyártattam egy ilyen szélfogót. Jobb lett de meg sálat is szoktam oda tekerni de ugy is fázom. Valahogyan a plexin körül jön be a hideg levegő. Arra gondoltam hogy lehet amiatt hogy oldalt nincs is ilyen gumi szigetelő a plexinél csak alul és felül. Ezt meg jól megoldani nem hiszem hogy meglehet. Eddig is tartottam egy tartalék bukót, annak a helyére kéne egy jó.
Pl: Caberg Stunt Blizzard 100 euróért
Én is barkácsoltam az álrészre egy erősebb, gumis textildarabot, ami frankón megfogta a hideget, nyáron pedig a huzatot. Ráadásul ettől az egész sisak sokkal csendesebb is lett. Totál örültem neki, mindmáig jól is működik, azt hittem, hogy lám-lám feltaláltam a spanyolviaszt. Aztán nemrég felpróbálgattam a Louis-ban néhány sisakot, és mit látnak tünde szemeim? Egy csomó sisakon már gyárilag van ilyen okosság felszerelve... :-)
A legtöbb sisaknál, ha nem mindnél az áll részen be fog menni a hideg. Nekem erre vastagabb plüss nyakmelegitőm van, amit felhuzok a sisak alsórészéig hogy ne engedje be a hideg levegőt, és nem fázik az arcom vagy az állam.
Pink?
Egyébként többnyire minden cordura jó télire, szelet nem engedi át, alá kell öltözni, bélést belerakni. Ami nekem van, azzal még minuszokban se fáztam ha nagy ritkán előszedtem télen a motort. A kezeddel több bajod lesz hogy az ne fázzon.
Bocsánat predektiv javít bele mindenbe...
Szia Schubert C3 használtan kapsz van hozzá + téliesítő toldalék a bogárhálóhoz lezárod a szellőzőket és még bele is izzadsz! Pinlockos a plexi nem fog párásodni! Tavalyi telet végig nyomtam benne igaz csak robogó alkatrészek és csak napi 12 km
érdekességképp
én régebben próbálkoztam hogy a bukó állrészére alulra felragasztottam egy nyúlósabb műbőr darabot
felvételkor kicsit útban volt, de rengeteg szelet felfogott
ha van időd érdemes ilyet is kipróbálni
Van. Igy is megfagy az arcom
Szia!
Miért nem veszel maszkot?
Sziasztok, téli cordura ruhát keresek részemre!
Ne szomorkodj, hiába van ősz, nálunk az akciók ilyenkor sokasodnak! Nyár lesz jövőre is, vásárolj már most motoros ruházatot, felszerelést a következő szezonodra! A legjobb akciók egy helyen! www.darazsgarazs.hu
Sziasztok!
Tartalék\téli bukót keresnék. A mostani bukóm nem igazán szigetelt, nyáron is folyik benne a könnyem annyira nem zár. Hidegebb időben mindig lefagy benne az arcom. Ismertek olyan típust vagy márkát ami jól szigetelt esetleg még melegnek is mondható? Súly nem számít, lehet zárt és felhajtható is. 80 ig mennék el árban.