Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy vádlira kellett.
Ez volt az egyetlen ami rám ment.
Fel kéne próbálni,máshogy nem megy.
hu köszi,de még ez is kicsinek tűnik nekem ránézésre is,ez tényleg nagy vádlira jó? :)
a shoxos is ekkora és abba még a lábfejem is alig alig fért bele.
Ilyen SIDI-t próbáltam ez is kicsi volt sajnos belement a lábam,de összecsatolni már nem tudtam volna a vádlimon max ha szétnyomja a vádlim,de úgy meg nem érdemes útnak indulni se. köszi
szia megvan még a csizma? :)
Vanucci vtb da grande.
Proba kotelezo.Csak ez ment ram,a tobbibol akkora kellett hogy csonakaztam benne.

https://m.louis.eu/artikel/van...
Sziasztok, tudtok esetleg olyan motoros csizmát-bakancsot ajánlani nekem ami NAGY SZÉLES IZMOS VÁDLIRA jó (igen lányban is van ilyen sajna) :) sajnos alkatilag erős csontozatú is vagyok és akármit csinálok a vádlim mindig is nagy volt...,elsősorban most magas szárú csizmát akarnék,de kezdem feladni,mert egyiknek sem tudok felhúzni a zipzárját SE.. :( még a barátom SIDI csizmája is felejtős. Nem feltétlenül ragaszkodom csak női modellekhez,mert a nők nagy részének szerencsére vékony szép bokája-vádlija van,ami nekem sajnos nem adatott meg,így férfi csizma is szóba jöhet sőt,mivel 41es a lábam ebben a méretben kb csak az Köszi a segítségeteket nevessetek nyugodtan ki,de nekem nem szépségversenyre kell a motoros csizma,hanem hogy védjen miközben hajtom a kis gs500 am. Vagy ha valaki tud olyan csizmát és olyan boltot,ahol méretre formázzák öntik a csiszmát,na azt is megköszönném!
Nolan N103 bukósisak keveset használt,papírjaival,sisakzsákkal,xs méretben eladó Ár:35000ft
Ennyiért lehet kapni? Kellett nekem a cofidist felvenni a mugenra.
Dainesenek is van!
Kezdődik...
Ha ez is olyan minőség mint a régiek, örök èlet+2nap. Olcsó, jó.
Az olcsó húsnak.... ezt megtanulhattad volna már. Alpinak van olyan ruhája aminek csak a karja, válla, csipő térd bőr a többi szövet. És ebben a legjobb hogy ezek sem horror drágák de lényegesen jobbak, mindenben mint az olcsók.
Ez árban tényleg verhetetlen...
Ott az olcso louis-os borruha,meg lett mondva hogy qurvajo.
Probiker.Ennyiert hasznaltat sem kapsz.

https://www.roadside.hu/index....
https://www.pardi.hu/shop/moto...
Ennyiért nem rossz...
Köszönöm! Megnézem.
innen válogass csizmát: https://www.fokt.hu/termekek/d...
ezek elég jók, szerintem nem sokan vállalnak ennyi garit arra hogy nem ázik be
ismerősnek van egy 8 éves trans open aztán még mindig vízhatlan
Remélem találsz egy jó cipészt!
Én bőrpárti vagyok, igaz nem is motorozok 20 fok alatt. Szerintem a legnagyobb védelmet az adja, nekem kényelmes is, szeretem. Aláöltözővel nyáron sem rohadsz bele, persze a perforáció egy áldás, de ősszel késődélután meg már hideg. Szóval kell kötni pár kompromisszumot.
Most nézegettem Plus Racing Gear cuccokat, 150-ért van teljes bőr öltözet, 35+65-ért nadrág és kabát. Pont a kívánt színben. 150-ig elmegyek a szettel, ha kell, csak legyen jó a cucc.
Van bőr és szövet kombináció, de az sajnos nem ez az árkategória.
Holnap reggel kimegyek a piacra , hátha lesz ott valakinek.
Értem, akkor tényleg marad a cipész.
Fű alatt vettem, erősen áron alul. Remek csizma, kényelmes, nem túl merev, hideg szelet is állja, gondoltam egy jó cipésszel megjavíttatom.
Tisztelt motorostársak !! Kellene egy 42-es motoroscsizma, mert a jelenlegi kezd elvásni. ! Azt mondták, hogy menjek a csicsába! Gondoltam motoroscsizmában megyek. hol tudok venni ilyesmit. Milyen boltban keressem?? De ha lehet, ne kínai gyártmány legyen, mert a jelenlegivel nem mentem összesen 2 km-t, mégis szrrá kopott szakadt !