Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A képet nem azért teszem ide hogy milyen szép vok hanem azért, hogy lásd, én nem a "fogtam a boltban, ez egy szar" vagy " volt egy haverom ismerősének" vagy "olvastam róla egy újságban" kategória vagyok, hanem vagy 4 évig használtam egy prx4-et, fetrengeni is sikerült benne, szóval kicsit haloványabb fogalmam van róla mint az eddig hozzászólóknak. Nyugodtan vehető, csak kell bele külön egy normális-nem szivacs- hátprotektor külön venni és kész. Sokáig motoroztam cordurában, de már jónéhány éve áttértem a bőrre. Tapasztalatból tudom, hogy a cordura esésnél szanaszét szakad, akárki akármit mond. A bőr meg még egyszer sem, csak horzsolódik, lejön a festék stb, de nem szakad szét. Próbáld ki, egy márkás cordurába beöltözve valaki markolja meg a protektornál(térd vagy könyék, egál) és csavarja el rajtad oldalirányba. Simán menni fog neki, pont a "kényelmes" szabás miatt mind elmozdul valamennyire. Ugyan ezt egy méretben passzoló probiker bőrben nem fog sikerülni. És ugyan így a helyén marad akkor is, mikor az aszfalt próbálja letépni rólad. Ahogy az a motorrevü(motorrad) tesztjéből is kiderült mikor bőrbe meg cordurába öltöztetett homokbábukat basztak ki egy 100-al menő autóból: a legdrágább cordura se érte utol a legolcsóbb bőrt védelem szempontjából, a protektorok meg ugyan olyanok mindegyikben. Nem mellesleg, én még melegben is jobban érzem magam bőrben mint régen cordurában. Most is meglenne, csak kihíztam és szembejött velem egy HeinGericke olcsón, mikor bezárt a bécsi üzletük és fillérekért kiárusították a készletüket, akkor cseréltem le, és annyiért adtam el használtan, amennyiért én vettem.
Nálam az a szitu, hogy eddig utcai ruhában motoroztam nagyrészt terepen. Tavasszal fogom befejezni a korlátlan jogsit, motor már megvan, cbr 600f. Tavaszig szeretném beszerezni a ruhát, csizmát (sisakom van normális). Elsősorban cordura cuccot néztem főleg az ára és a kényelem miatt, 80 körül (sajnos a költségvetés ennél sokkal többet nem enged) találtam a neten szerintem elfogadható kabátot+gatyát. Olvasgattam cikkeket erről hogy a biztonság szempontjából a bőr jobb de nyáron meleg stb. Gondoltam ha ez az olcsó probiker elfogadható, akkor inkább ebbe az irányba hajlok. Vegyek inkább cordurát?
Zoli cimborán is az volt, ugyanezt a márkát vette mert neki bejön, meg méretben is passzol. De benne is van az anysg, nehéz is, vastag is a bör. De a nadrág plusz kabát a duplájához közlitett árban.
Amikor neztem tavaly dragabb volt,de hogy az amit neztem az viselest is nehezfn birta vomna sz biztos,a tied mikori?
Nem felsőkategóriás ruha.
Olyan, amennyi az ára.
Én használtam, hemperegtem is benne sajnos, de gond nélkül álltam fel.
Vannak olcsóbb, drágább cuccok.
Mindenki pénztárcájához mérten válogat.
Ürgebőrből sem?
Megnéztem, annyi pénzért egy normális cordura kabátot nem kapni,biztos hogy bőrből nem jön ki.
Nem vitatom, én nem is vennék egyáltalán probikert.
A probikernek van tobbfele ruhaja,tobb arban,hidd el hogy ez nem er annyit se.Fogtam a kezemben.Jo lett volna,nagyon olcso,olyan is.Vekony bor ha az egyaltalan,inkabb mubor fogasa volt.
Annyira azért nem gáz. Cimbora abban esett,sok baja nem lett a ruhának. Pedig csuszott nem keveset. Helyette is azt vett. Nem mondom, hogy elit cucc, de talán az árához viszonyitva elfogadható. Bár a konkrét emlitett cuccot nem ismerem, de gondolom ugyanaz az anyagminöség.
Jah az kimaradt hogy olcso termekben sokkal jobb szerintem a mofaker borruhai ugyanennyiert,de ott a tavolkeleti meret miatt inkabb a gizdakra lesz jo s bor ruhajuk.
Eloben lattam,mar az anyaga is gagyi.
Nem akarok megserteni senkit,de azt az 50 rugot se eri meg.
Azert egy borruha minimum 100 de inkabb 130 amit ra kell kolteni,nem vagyok hive a hasznalt ruhanak de ha csak ennyit szansz ra keress egy hasznaltat.
Köszi! Váll, könyök és térd protektorokat ki lehet cserélni a boltokban kapható keményebb protektorokra ugye?
A középkategória azért túlzás!
Szia!
Középkategóriás ruha.
Nincs vele probléma, protektorokat beállítod egy varróval és kényelmes, biztonságos is lesz.
Nekem egyetlen problámám volt vele, az a szellőzése. Nem perforált.
Ez nyáron hátrány, hüvösebb időben előny.
Kompromisszumot kell kötni, és ár-értékarányban jól használható ruha.
Sziasztok! Probiker prx4 bőrruhával van valakinek tapasztalata?
ok...várom.
Este kuldok kepeket,most nincs nalam.
állapot? szín? ár???
Van egy marushin 999RS-em ilyen méretben.
Van egy marushin 999RS-em ilyen méretben.
xs vagy s méretü bukosisakot keresek. 5éves kisfiúnak elektromos gokartozáshoz. köszi.
fejmérete jelenleg 53cm.
max 15ezerig.
akinek van,kérem irjon.
köszönöm
44es Daytona EVO Riders goretexes túra csizma eladó jó állapotban meretproblema miatt. 25e Ft. Akit érdekel irjon!
A német méret el van egy mérettel tolva. A,másik szerint vásárolj.