Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Félreértesz. Nem azt mondtam, hogy az a lényeg, hogy olcsó legyen(közben meg szar), hanem azt, hogy ha meg tudom venni ugyanazt olcsóbban kintről, akkor azt fogom venni. Persze lehet valakinek nem számít, hogy egy bukó(ugyan az), mondjuk 280 vagy 200.
Tavasszal mindenhol hosszú a várakozási idő.
Én ősszel szoktam letenni a szerelőnél a motort, amikor már sincs rá szükség.
Tavasszal nem kell sorba állni
Évente 2-3x megyek feléjük. Ha felhívom őket, tudják milyen motorom van és hogy ki vagyok, biztosan nem 100% de nagyjából tudják.
A szerelőjük korrekt volt nagyon, haverom oda vitte a 990-et mert zavarta valami hang, igaz hogy 1hónapra kapott időpontot(mindenhol legalább ennyi a várakozás tavasszal) meghallgatta, mondta hogy ez csak a kuplung és ne foglalkozzon vele. Nem akarta lerántani pénzzel, pedig megtehette volna.
Szegeden ott a shox, van macna ruhájuk tudnak szerintem méretet is lekérni ha komolyan gondolod, persze ha ugyse veszed meg náluk akkor ne is próbálj velük beszélni.
Motostarnàl haverom vásárolt, fel kell hívni őket nem irogatni és ők is segítenek.
Meg túl sok a szabadidejük.
Mert öreg vagy,a fiataloknak nem gond hogy kattingatnak,oszt ha nem jó visszaküldik.
Veled nagyon elutasítóak valamiért?
Én azért nem veszek meg valamit mert olcsó.
Baszhatom a csizmát pl, ha olcsó viszont becsatolni meg nem tudom.
Legyen felpróbálva és ha jó, kifizetem.
Volt. A dukeom kiskönyvét is sikerült elhányniuk. Aztán nagy nehezen meglett. Belegondolva hogy itt a Husqvarnánál milyenek Szegeden, meg ott. Az itteni szerelő közvetlen, segítőkész, tele jótanáccsal. Szinte várnom sem kell. Nyilván arról nem a szerelő tehet Kecskemêten, hogy várni kell, gondolom baxnak felvenni mellé még egyet, talán akkor nem lenne hónapos várakozási idő. Azonban a rugalmatlanság sztem az Ő hibája(hibájuk)
Nyilván nem vagyunk egyformák. Ha szar a méret, anyázok egyet, aztán tovább nem bosszankodom. Nem szeretek dràgábban venni dolgokat, csak a kényelem miatt. Nem beszélve arról, hogy itt Szegeden jóformán semmit nem lehet kapni, tehát ha próbalni akarnám, utaznom kellene mindenfélekêppen. Aztán Pesten sem biztos, hogy lenne méret. Valahonnan válaszra sem mêltatnak. Pl Motostar.
Ktm kecskeméttel volt negatív tapasztaltod ? Akárhányszor megyek be, mindig jófejek és segítenek.
Királynál a Rodeo Ride-ban, nekem rossz tapasztalatom.nem volt.
Sem vele, sem az alkalmazottakkal.
Segítőkészek, korrektek.
De mindenki onnan rendel, ott vásárol, ahol neki szimpatikus.
Írtam, hogy én öltözéket próba nélkül nem veszek.
Röviden.
Majd ha a harmadik csizmával és a harmadik kesztyűvel kell a postára szaladgálnia, akkor térjünk vissza, hogy megértre vagy sem!
Biztos van olyan akinek elsőre sikerül améretet eltalálni, annak szerencséje van. De az nem minden.
Nekem kb a 4-ik csizma lett jó, a vádlim vastagsága miatt.
Szerinted én postázgattam volna?
Ja és Fcmoto, Motoin, nagyon gyorsan itt a csomag. Most persze nem tudom, emiatt a szar miatt, hogy van, de normál esetben pár nap alatt itt a csomag.
Az a hely amugy is gaz sztem. Hónapokat kell várni egy szervízre. Sőt, jártam úgy, hogy kaptam időpontot, közben lett mégvalami, amit meg kellett volna nézni, erre mondják, hogy ok, de az idősávban, amit kaptam, akkor csak az első hibával tudnak foglalkozni, a másikkal majd újabb 2 hét múlva. Mivan?
Nem beszélve, hogy nem néznek rád úgy a boltban(persze hogy nem, mert postán küldöm :) ), hogy mi a faszt akarsz itt megint visszacserélni. KTM Kecskemét pl.
Sztem még így is megéri FCmotorol(Motoinról) vásárolni, mert pl egy kesztyűre 3000 ft volt a postaköltség. Még egy plusz postával is olcsóbb, mintha innen vásárolnék. Főleg ha megvárok egy 10-15%-os plusz csökkentést. Szokott lenni viszonylag sűrűn.
Igen tudom.
Ironikus kérdés volt.
Mert én, de szerintem más se vesz próba nélkül se kesztyűt, de főleg csizmát se.
Sajnos nincs. Ha biztos vagy a méretben, akkor rendelhető. Cserélik ugyan de akkor már nem biztos hogy megéri.
Van magyarországon?
fcmoto
Rodeo Ride 34.
Csizmát kesztyűt kell vennem. Tud valaki jó boltot?
Szeretnéd megvenni?
lehetseges, ha a masik felbe is standard ykk zipek vannak
Miért adod el? Összement??
Sziasztok. Próbálkozott már valaki közűletek azzal hogy Berik márkájú kétrészes bőrruha nadrág részét összecipzározta más márkájú bőrkabáttal? Kompatibilisek ezek egymással? Vagy legalább valamelyik márkával?