Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlöm a simosokat!!!Bár csak 17 vok, de 2 gyönyörü simo fordult meg a kezem alatt!!Az első 87 évj. S51N kék, a masodik pedig 89 S51B zöld volt!!Nagyon szerettem mind a kettőt!!A 2.-at kerek 100 ezerért adtam el, minden gyári volt rajta,gyönyörű állapot!!Hajrá simosok!!
20000ért szerzek neked
tudnátok szerezni eredeti simson lámpaégőt???????????
A bazár álmosban láttam ma 1 hirdetést,a motoralkatrésznél:Simsonra 70ccm-es henger dugóval,csapszeggel új eladó,úgy emlékszem 20-e!Ha valakit érdekel!Üdv.Alex.
Lehet a kuplungon állítani, az lehet hogy megoldja, de ha nem a kuplung komplett belseje öt ezer ft, de fém lamellák nem is kellenének és úgy olcsobb.
Itt egy szám, futár motoros bolt, tud mindent ami kérdés felmerülhet:06209769688
kaptam egy ajánlatot
50 cm3 as simson, nem 51 es, 60-65 öt viszi, hácsó fékbowden el van szakadva
mg lenne hoá pár alkatrész:gyertyapipa, hácsókerék, stb

ezt 10 ért.sztetek megérné? bár sztem majd úgy lesz, hogy mondom neki, hogy cinűja meg a hácsó féket, és akor megveszem 10 ért.

de az mit jelent, hogy csúszik a kuplung?
De persze jogsival sokkal kellemesebb vezetni, ajánlom mindenkinek.
akkor neked még nagyobb mákod volt
Én is két évig jártam jogsi nélkül és egyszer sem kaptak el.
Egyszer direkt oda mentem a zsaruhoz amikor megláttam, megkérdeztem mit keresnek, és hogy segíthetek-e (nem volt menekülési út) és nem foglalkoztak a jogsimmal, illetve hiányával, csak megköszönték a segítséget.
kince mákod volt
méghozzá k....nagy
egy ilyenér is kifizethetted volna a jogsi árát+eltiltás
grat
Hy! Hozzászólok...én 2évig jártam jogsi nélkül...és csak 9szer kaptak el....de mindig csak értesítés jött!soha nem büntettek+pedig kötelezőm sem volt..sőt volt ojan is amikor üldöztek az erdőben és ugyebár a simson +bízhatósága=a 0val..persze h bedöglött.De nem gáz ha elkapnak.amugy tolni kell és kész
Simó sok! Itt a tuning készlet! ITT
Sziasztok! Engem érdekelne egy simson s51-es! Olcsón 20-35000 ft-ig. Lényeg hogy elinduljon, meg a váza legyen egyben, átalakitásra kéne. Vas megye környékén érdeklödnék.
Szevasz Domaakoma!!én aszondom vegyél GREX-et!!!nekem az bevállt!!!Simora bőven elég!!plussz színekben is bővelkedik a márka és akár a mocihoz passzolót is tudsz venni.... hát sok szerencsét a mocihoz!!!!!
StuntRider hogy van feltuningolva a snowrider simson? Ha tudsz majt tegyél már még róla fel videókat!
én 10ért vettem a bukómat, kapott már rendesen és kurva jó a bélelése is fasza, nem tom h te hol lax, én az szigetszentmiklóson vettem illetve kaptam!
ahol van apámék üzlete
ja, még annyi, hoyg nem tudjátok hol tudnék vmi olcsó de viszonylag jó bukót venni, vagy milyen márkát??? mert én csak a grexet ismerem és végülis azok tetszenek is de hátha van valami más. simóhóz kéne tehát olyan 10 és 20 ezer forint közötti kellene
óó hát nagyon köszönöm. én is reméltem, hogy azért nem akasztanak egyből. egyébként a motor most szentendrén van az egyik barátomnál akinek volt simója és együtt szerelgetjük, csak hát mondjuk nyáron nem akarok mindig kiutazni, ha motorozni van kedvem én viszont a 2 kerületben lakom és nincs garázsom. ez meg a másik. szerintetek, ha veszek vmi kikötőláncot és odakötöm vhova akkor megfújnak egy 30 éves ndk-s csodát? mert akkor ezt fogom tenni.
.a.ttól függ h merre lax...én 2évig toltam jogsi nélkül.. és mi is elég gáz hely vagyunk..határváros..tele járőrökkel.. elmenekülni kicsi hely..ahhoz h ne találkozz zsekával,ahhoz pedig nagy..:S ..de összejött..nem volt igazoltatás se..semmi.. menj normálisan aztán nem elsz gáz..meg lehetőleg ne hulljon szét a géped és legyen bukód..stb..
Hivatalosan, egy jó nagy pénzbüntetés meg eltiltás a vezetéstől, ha elkapnak, ha tovább folytatod akkor meg a bíróság felajánlhat egy kis hűsölést meg még pénzbírságot . Nem hivatalosan megnézik milyen színű szelep van a gumikba, mert mostanában sok citromsárgát loptak és tolhatog haza több kilóméteren keresztül .
sziasztok!!!! én pénteken vettem egy simót 20 ronygyért. ha azt hiszitek hogy szar, hát akkor csak annyit hogy mátáyásföldről szentendrére eljutott tehát már megért a 20 pénzt. (az más kérdés, hogy 7 óra alatt )
na mind1 nem is ez a lényeg, hanem az, hogy szeretném megtudni, hogy szerintetek mekkora gáz az, hogyha jogsi nélkül megyek vele. mert nem szándékozom mostanság jogsit tenni. tehát várom a véleményket, hogy szerintetek, mi bajom származhat ebből???
Mármint a VIDEÓK között. Ugye...csak lemaradt...
A Simsonról annyit hogy naon baba dógokat lehet vele csinálni...
Pl:. SnowRider by Pepe
Nagyon komoly az a supermoto :D
asdfsdf