Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen vállalta. Azt mondta kitalál rá valami megoldást, hogy jó legyen :) mondjuk én azt hittem ha lemzből kivágja akkor az elég merev. 10+anyagért csinálja.
Nekem a Gpz 2-2 alumínium dobjai voltak nála 60,000-, 3-4 éve, szerintem hasonló árakon dolgozik max tízzel drágább.
Na írtam Csabinak. Hosszú lett és ömlengős de mindig ilyet szoktam. Amúgy vállalta a Csaba neked a kipufogó tartók elkészítését? Ha nem vagyok indiszkrét és persze vállalta akkor mit kóstál?

Amúgy még valami. Börze lesz ? Május 1.-én ahogy szokott ?
okés köszi
Szia!
Voltam nála. Nem tudott árat mondani, mert sok mindentől függ. Milye anyagból szeretnéd, mekkorát stb. Azt mondta ha vanelképzelésed küldj egy képet róla.
Tessék rakok nektek ide fel egy kis játékot nyeremény ugyan nincs de a szórakozás a lényeg

A játék neve Hol a különbség ?
Persze megkérdezem.
Ha mész holnap a Csabihoz kérdeznél tőle a nevemben egyet. Csupán árajánlat vagy legalább nagyságrend érdekelne két darab kipufogó dobra. Csupán a dobra lenne szükségem 4/2-es rendszer a motor pedig Honda CB 1100 SF azaz X11 Eleven. Semmi csicsa semmi extra csak két nyitott dob. Ha netán nem tudná a Csaba melyik ez a típus akkor ez konkrétan azaz kipufogó rendszerben és motor adatokban is szinte teljesen azonos az XX Super Blackbird-el azt biztos ismeri. A motor teljesítmény adataiban van némi különbség de nem hiszem hogy számottevő lenne a kipufogó szintjén mivel az alap gyári dobok csereszabatosak a két típus között. (ha kérdezné akkor nem akarok semmi teljesítmény növekedés vagy GP technológiát a dologba csak némi hangot szeretnék kicsikarni a gépezetből)
Nálam is kb ez a helyzet igaz még a saját lábán áll, de már nem sokáig. Holnap megyek a Csabához remélem hamar elküszülnek a dolgok. Ha netán valakit érdekelne van egy eladó egyrészes bőrruhám.
Na kérem szépen megindul a téli felújítás most. Megjöttek a Friesztől a a kerekeim frissen gumizva. Megérkeztek az új fékkarok, holnap jön a teló olaj is szóval megindul a sikálás festés és szerintem 2-3 hét és már csak az olaj csere marad . Majd pattintok egy két fotót a projektról. Mondjuk most elég hülyén néz ki a szerelő padon hiszen csupán a középvas meg egy autó emelő plusz két spani tartja. (Se kerekek se kasztni se lámpák.)
Háló mindenki ! Megerősítem Csabi jól és szépen minőségi munkát csinál !!!
Nem tudom pontosan azt tudom a Bolyiakról hogy egy "trike gyár" üzemel náluk. Nyitott dobnak csak a hang érdekében szerintem nem rossz főleg hogy ugye nekem 2 darab kell majd mert nem akarom átalakítani 4/1-esre a rendszert. Így egy márkás készlet kb 200.000 lenne. Az Ehl Csabiról pedig rosszat még nem hallottam szóval biztos minőségi munkát végez.
Én ma írtam Neki. Remélem sikerrel járok. Egyébként mennyire jók ezek a dobok?
Ehl Csabihoz nekem is el kell mennem mert szereznék árajánlatot kérni tőle egy 4/2-es kipufogó dob készlet legyártására. Van már egy ajánlatom Bólyból a kollégáimon keresztül de ha nem muszáj nem akarok elmenni a világ végére két dobért. Bólyiak legyártanák nekem olyan 40-50 E-ért. (Csak a két dob)
Így van. Mindig az emberrel van a gond.
Needee, részben igazad van, sem Bálványos, sem a motor nem veszélyes, csak és kizárólag a motoros veszélyes, ha van ész, tapasztalat bármit lehet.
Hát gondoltam nem bújok el előled OGERG
Szerintem Őket hívd fel, Ehl Csabiék, szerintem megoldják a problémát, ha nem van még egy ötletem. http://siowelding.freewb.hu/elerhetoseg/
A rendőrök 2009-ben sem szekáltak, amikor a barátom ott halt meg.
-"Na még egy utolsót megyek"
-Menj.-mondta a rendőr, de nem kellett volna.
Na de mindegy, az ősszel is volt egy jó nagy olajcsík a nagy balos közepén keresztben.
Mondjuk én azóta nem megyek inkább fel, amióta egy 50-el cammogó autót előztem épp, mikor egy Hayabusa lámpa volt mindkét tükrömben.
Akkor ez bukta nekem.
Hetek óta ezt bugászom, de mint mondtam az enyémhez nincs.
Azert rank parszor kihivtak a rendoroket, mert "versenyzunk". Kijottek beszelgettunk, megneztuk az uj Merciket, majd elmentek, par kor utan mi is. Volt motoros rendor aki oktatott, volt bunko rendor is, teljesen vegyes, javareszt rendesek, megertik, meg tudjak azt is, hogy tehetetlenek... Viszont mikor egy oregasszony hirtelen megall a belso savban kanyar kozepen, ott felszabadulhatnak az indulatok, mert o ott all meg es akkor amikor akar.
2015-ben nem volt ott semmi gond. egyedül az Hondás kavart kicsit be aki felfele bevágta a gépét a fák közé és utána maradt olaj folt. ezen kívül semmiről nem hallottam. nekem lakik kollegám bányoson és azt mondja hogy a lakóknak addíg nincs ezzel gondja míg kivárjuk az alkalmas pontot az indulásra és nem a kocsikat kerülgetve megyünk felfelé. Nekem ez meg belefér az időmbe. Rendőr is csak egyszer volt de ők is annyit mondtak hogy most menjünk el tankolni. Ezen kívül nem szekáltak.
sima ebay.com . csak a keresobe a feken kivul be kell potyogni a motor tipusat is. én is így rendeltem a 11-esre karokat.
Na, akkor biztos felborogatnák megint olajjal.
Viszont légyszíves oszd meg velem a méretre gyártott USA EBAY-s elérhetőséget.
Jól van látom éled a helyi motoros társaság is még a végén lesz valami helyi öntudat is amit én megmondom őszintén kissé hiányoltam a környékből. Akár még valami szezonnyitó esemény is összejöhet pl egy nagy össznépi Bálványosozás is akár. :-)