Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakit érdekelne,holnap reggeli kezdéssel némi osztrák kacskaringóra készülünk,esélyesen barátnővel(ez esetben szolíd tempó,a gumi oldalfalának időnkénti kihasználásával).Ebéd a Bozsoki határcsárdában.
Ha egyedül mennék akkor némi randalírozás is belefér.
Szívesen látunk bárkit,szükség esetén a tempót hajlandóak vagyunk a kollégákhoz igazítani :)
itt 1 masik kedvencem
nincs neked szived?

hat igen :) elfogadnam az elso futomuvet, na meg a hatsot. es meg a vazat is, a motorja is biztos jo...

koszi
jozy
gürizem 1000,ezert nem hivlak
szombat vagy vasarnap az jo ha kigurulok?
nem csak az R1-rol, a soros ezresekrol. mar egy ideje ugy erzem, az a 130 loero amivel jelenleg rendelkezem is boven eleg kozutra, es egyebkent sem motoroztam meg ki amit tud a gep. amennyit meg palyazok... nem erdemes erosebbet venni. palyacsucsot meg ugy sem all szandekomban dontogetni :) azert meg nem veszek R1-et mert ez volt az a motor amire azt mondtam anno, hogy "a csucs"
de azert mindig huz hozza a szivem ha meglatok egy szep darabot.
A kérdésem a következő:Van egy fej kamrám amit bérbe tudnék adni ha vkit érdekelne.
én igen bár ez relatív havi 2szer,azért mindig eljutok
Srácok!Van vki aki gyakrabban jár pályázni?
Köszönöm,hogy megnézted! Vasárnap 6körül érek vissza Sopronba!
Vazz,azt már én is keresem évek óta de még nem találtam,pedig hallomásból tudom hogy bécsben van valahol. Aki tudja,lökje!
csak a ebayt ismerem de az hazon belül van
sziasztok nem tudjátok merre van motorbonto ausztriában? bécs-ig bezárólag
piat en fizetem a csajokat viszont te.
mikor erkezik ,kb nap ora?
Ott lesz az összes főnököd... Dehogy lépsz Te le bambizni
Hello h'ombre!
megyek feléd motorral jövő hét végén, iszunk egy bambit?
Regina van a Louisban 180€a többi csak dragabb.
vasarnap itt vagy sopronban?
Köszi szépen! És miért kezdessz lemondani az R1-ről?
Az ilyen kis 2-300km-es köröknél nem tervezünk,elindulunk nagyjából arra,aztán kanyargunk ahogy kedvünk tartja,visszafele meg moha bá' mutatja az utat. Most épp Puchberg-Ternitz-Semmering-Glognitz lett belőle.
Hazafele belefutottam én is egy 3 lábúba. Jobban mondva túl futottam rajta. Olyan "lassan" sikerült jönnöm,hogy már nem volt idejük elém ugrani. Jobb a békesség alapon visszamentem,mondom a faszinak biztos kicsit gyorsan mentem.
Azt mondja: A 70-es táblánál a 156 az már nem kicsit. De értékelte a becsületességet hogy visszamentem magamtól,és egy 35 eurós bírsággal megúsztam. Tekintve hogy itthon ezért teljes vagyonelkobzás,főbelövés,és a jogsi 10 évre elásása járna,azt kell mondjam tök normális és elnéző volt. Fizettem,bucsuzóul még lebaxta asszonykámat,hogy miért nem vert a hátamra hogy ne menjek olyan gyorsan,azt hazajöttünk.
Már megvan a kuszi!

De azért köszi.
fantasztikus helyek vannak arra... en tavaly elott a 21-23-as uton kerultem egyet, nagyon elveztem, csak hajtani nem mertem.. vagy is megprobaltam, de majdnem perec lett a vege, mivel az egyik kanyarban, (aminek a fele arnyekos volt a masik pedig nem) hirtelen megjelent egy vizfolt, ami dontott motorral kellemetlenul ert, es a szembejovo autosokat is mivel kiegyenesitve a motort atmentem a masik savba. szerencsere eleg szeles volt az ut. raadasul egy honap mulva kaptam egy csekket is :D gondoltam ennyit ausztriarol, nem eri meg, hacsak nem turazni megy oda az ember...
Te merre jartal pontosan?
ugyanolyan csizmank van ;-

amugy szep a motorod... regi almom volt az R1 de kezdek lemondani rola...