Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerek pl 125-ös DT-vel gyakorló srácot, annak is hasonló az erőleadása, szóval nem lehetetlen, de kétségkívül nehezebb, mint egy kisköbcentis négyüteművel pl.
Pontosan... Power szelep.....
Szervusztok!
Lenne egy kérdésem.
A honda NSR 125 hogy szuperálna SF motorként? Mert én olyat szeretnék venni Mz helyett viszont, 1 NSR-es Streetfightert sem láttam még...
Ez azért van mert a motor műszakilag nem felel meg rá, vagy mert drága? Vagy miért?
Mert végülis ereje van egy kicsi legalább is több mint az Mz-nek.
Najó még egyet had tippeljek: Talán azért mert nagyon kéne pörgetni hogy kihozzuk belőle a megfelelő erőt?

Szóval megköszönném ha valaki eltudná magyarázni a dolgot:)))
Köszi srácok
Ave, Bence
Sürgősen eladó motorom költözés miatt.Ár:35000ft
email:eva.molnar15@freemail.hu
irány ár 380ezer
egy telefonszámot lényszives!érdekelne
Mennyi a kikiáltási ár?
itt van ha kell még kép írj
Ha bevágnál róla egy képet, érdekes lehetne a dolog ;)
Szevasztok
valakit esetleg érdekelne egy 88 zx10-ből épitett street fighter motor ?kinézetre az semmi áttétel nincs kicserélve rajta nem fighter-kedésre volt használva hanem túrázásra
helo mindenki.egy 10 pontos kerdesem lene.van egy suzuki 600 sradom at akarom epiteni egy kis mokazasra,az olajzasal mit lehet kezdeni h ne maradjon olaj nekul? koszonom a segitseget eloreis!
Hát nemtudom. Én csak ülve úgy tudok körbe hogy lennt a lábam. De ha elkapom a ritmust megy lábletétel nélkül is. De mostanában túl sokat tanultam ülésen állva és segédvázon állva kerekezni, és elfelejtettem ülve körözni:D
Na. Körbe körbe. Én most tanulgatom egy pitbikeal. És geci nehéz. Ugye nem csak nekem?
Tudtommal ezek a gépek autómata szivatósak!
szerintem túl sok levegőt kap! próbálj a légszűrővel kezdeni valamit! hogy ne kapjon olyan sok levegőt(+szivacs bele)
fuvinak elégnek kellene lenni .. és ha ráhúzod a szivatót mit csinál?
Tökéletesen megfelelő. Körbe körbe
Lendíccsük hát.
A körbeegykeró jó lesz témának?
Hali.Nemis tudtam, hogy létezik ez a topic. De látom nem nagyon aktív, szóval felkéne lendíteni :)
Sziasztok
Van egy eladó SUZUKI GSXR 750 K4 fighterem. Igazából csak a stílus szeretete miatt lett átépítve, teljesen hibátlan, makulátlan a vas.
Nem szétverni, gyakorolni való (szerintem).
INFO
biobaka@gmail.com
tuti hogy valami karburátor gond lesz én biztos h megpróbálnám nagyobb fúvókával utána meg a levegőn álligatni.. ez innestől türelemjáték h eltaláljátok a jó beállítást.
Hello!
Vannak versenyek , mi a HSRC versenyeken versenyzünk! Ha érdekel írj és elmondom részletesen!
Sziasztok!
Haveromnak van 1 malaguti f12-es robogója! 70-es pollini corsa hengerrel , gyári 3 pofás 107-es kuplunggal , Leo vince kipuffal , 21-es dellortó karbival 86-os fúvókával( nem kevés?) malossi variátorral , 4.2-es görgővel , és topp racing légszűrővel!
Igazság szerint 1 kerekezésre lett csinálva de nem igazán veszi magát kerékre , inkább csak pörgős a gép! Szerintetek mi lehet a baj? Mentem már hasonló tuningolt géppel és elég szépen felvette az elejét! És szinte ugyan ez a tuning volt benne!
Nem tudunk rájönni mi lehet a baj , nehezen is indul , és mikor odaverem a gázt kicsit lehörög , levegőt már próbálgattunk állítani de nem sok változás észlelhető! Ha valaki tudna segíteni mennyi levegő kell hozzá vagy mi lehet a baja , akkor azt nagyon megköszönném!
Heló nemtudjátok h 50ccm-es robogó kategóriában vannak versenyek?
Sziasztok!A segitségeteket szeretném kérni!Lenne egy K4-es GSXR 600 amit szeretnék átalakitani streetfighteres-re.Kezdetnek a kormányt és a lánckereket szeretném cserélni csak nem tudom hol lehet beszerezni ilyen dolgokat.Ebben ha tudnátok segiteni,megköszönném!