Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz.
Előfizetés. Szezonon kívül majd a havi díj szezonban első versenytől az utolsóig
http://www.worldsbk.com/en/sub...
no ez mi a gyász ? ezt küldözgeti már egy ideje
bár hayden elvesztése ........ nem siker !
Csodáltam hogy nem dobta el, vagy nem gyulladt egyből ki. Valami szétrepülhetett a blokkban, az olaj meg egyből a kipufogó csöveire. Szerencsére megúszta...
http://www.worldsbk.com/en/vid... és igen 0,43-nál kileheli a lelkét a zx10r blokk !
https://www.kepesmotor.hu/mv-s... ezért nem lesz az mv-ből jó wsbk motor, leon is befejezte náluk. amikor meghajtotta és tényleg jól futott akkor 2 kör és vége lett az mv -nek, szép de nem jó !
Ezért nem nézem az F1-et sem . Remélem a faszságok ellenére szarrá veri a mezőnyt így is ! Ez a Rea gyerek tud valamit , hogy ennyire a többiek elött motorozik . Bár Kawás vagyok , vártam az új Suzit , de az egész Suzuki is elmehet a picsába . A Honda meg leeresztett mint a lufi , a leggyengébb a négy nagy közül , semmi fejlesztés ! Feladták a Kawa eredményei miatt a fejlesztéseket vagy ilyesmi , aztán inkább kitalálják a faszságokat csak hogy ne legyen ilyen csúfos befutó , hogy a kockás zászló leinti Rea-t , aztán kifakul mire jön a második !
https://www.p1race.hu/hir/kedv... lehúzták a wsbk-t a faxa szervezők a klozeton ! ezt sem kell tovább követni. amikor a duki sok éven át nyerte a vb címeket senkit nem zavart ! most hogy mások is oda férnek a kondér köré, no azoknak kotric ! egy dzsigoló szemét banda az is ! WSBK BEZÁRT !
tök szar. amikor az április volt nyerő helyzetben vagy mikor a duki nyert több éven át akkor senki nem kántált egyen elektronikáért ! elég unalmas szánalmas ez az olasz versenyző nép, ha nem úgy alakul ahogy ő tervezi akkor keresztbe tesz másnak. pl az F1 -ben mikor nem tudták a motor fordulatszámát kb 15000/p felé növelni akkor is ágáltak mert nem tudták megvenni a feltételhez szükséges anyagot. a mc laren és a többiek igen csak itt bukik ki hogy a tervezéskor mit és hogy jól vagy rosszul alakítottak ki, mely motorban van még tartalék, mely állóképes ! ott az mw agusta, 1 motor defekt több gyártónak, pl a kawának dukinak is meg van egy szezonban, de nekik . ezért is lépett camier, a honda állóképes csak nincs kraft a bicajban. még 1 év és utána kiderül mit alkottak az olaszok a v4-el. nincs cm3 előny sem súly, viszont a hétköznapi vásárlók jól fognak járni, hisz még egy v4 fog felcsendülni a versenypályákon !
Tök szar volt a verseny ! Tessék a Kawákat elsőkerék nélkül indítani , és Rea háttal előre ülhet csak fel ! Kawa forever ! Hogy szar-e a Kawasaki ? Szar hát , annak akinek nincs !
Most olvastam én is, amit küldött a WSBK. Szomorú... bicikli balesetben...
R.I.P. Nicky...
RIP Nicky Hayden.
most nézem milyen szépen össze csukta az első futómű a motort !
haslam meg bukta a versenyt ! ezért kért bocsánatot pont haslam-tól a yamahás a palánknál. csak tudnám vörös csaba milyen futamot közvetített
Valamit mondtak, hogy Ellison technical problem. Ennyi.
http://youtu.be/vUg5BKI9hXA
vörös csaba szerint haslam eltalálta a yamahást, nos, szerintem a kigyorsítás közben / alatt valamiért a yamaha tecnikai hibás lett és lelassult haslam pedig kerülni akarta csak rosszul sikerült. látszik a felvételen hogy olyan erejű az ütközés hogy megdobja a yamahát, ez verseny alatt teljes gázas kigyorsításnál csak úgy lehetséges ha valamiért az lelassul. írnak valamit erről a kinti oldalak?
ma: 14:30 Superbike
(élő)
Egyesült Királyság bajnokság, Oulton Park Első futam

17:30 Superbike
(élő)
Egyesült Királyság bajnokság, Oulton Park 2. futam