Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reméljük hogy meg is nyerik a világbajnokságot egyrészt mert ügyesek másrészt, hogy megmutassák, a korlátozások ellenére is baromi jók. Meg azt is reméljük hogy a szezonban többször nem lesz ilyen gyenge napjuk mint ma!
Hatalmas a zöld köd a szemed előtt.
Tényleg hatalmas kibaszás és gerinctelenség hogy azzal akarják a többi csapatot tolni, hogy visszafogják a kawát.
De a többi amit írsz... szar a Ducati mert szitált, aha. A többi nem szitált.
Itt most a kawa elbaszta, akkor is elbaszta volna ha nincsenek visszafogva.
A szar is le van szarva! Ki vezeti a listát?
grat a két yamahás-nak, amit tudtak hozni azt konstans jó körökkel tették, és lemeccselték hogy ki a box bikája !
+ a közvetítések az eu sporton. alig telik el 3 perc a közvetítésből pong csang élmények lassítások baszások ! meg áll az ész ! újabb 3 perc újabb sielős 5 perc ! 2 kör és újabb sielős lassított frászkarika ! meg fogom nézni a következő közvetítést ? nem vazze ! nem érdekel a tél ! de kíváncsi voltam hogy a mittudom én milyen X sánc versenyt azt élőben egy az egyben reklám nélkül le tudja tolni ! ott nincs autós motoros reklám, nincs lassított felvétel pl a GP-ről ! egyszerű el akarják űzni a technikai sportokat a képernyőről. nem is fogom erőltetni a következő futam élő közvetítését, megnézem a elvételről vagy a p1 race-n reklámok nélkül. eljött a technikai sport halála ! én évekkel ezelőtt is néztem az eu sporton az sbk-t hosszabb jobb közvetítések voltak, ma már csak a rajtra kapcsolnak oda vagy onnan adják.
ha tegyük fel fizetnem kellene a GP-ért biztos nem a hivatalos oldalon tenném, linken nézem a GP-t és ott a BT sport igen jó közvetítést hoz össze, és olyanok prédikálnak akik nem csak láttak olyat hanem versenyeztek is.
a motorhiba vagy más mindenkinél bejátszhat, lásd lorit a fékkel. de az hogy nem azt a motort hajthatod amit kifejlesztettél, no az szar. lásd az SSP600 -at, évekig ott is a kawa volt nyerő, eddig, jött a yamaha és már az első 4 R6. évekig a 600rr volt a nyerő, csak oda oda tudott egy egy márka szúrni. most hátul vannak, akkor hogy van ez ? ott tudott fejlődni más márka ?miért nincs duki a mezőnyben ? hja lemaradtak ! pénzt kellene önteni a fejlesztésekbe ! most hogy 3 -4 évig a kawa fejlesztett ez most már szúrja a szemünket ? milyen égő volt mikor a phillip islandi egyenes végén a kawa ellőtt a féktávon a NAGY duki mellett, dobnék egy ásót nekik és ott a helyszínen földeld el ! buriram egyenes : melandri úgy imbolygott mint egy defektes kezdő ! látszott a belső kamerás felvételből hogy amint már kezelhetetlen lett a risza lemaradt rea-tól. amíg ne tér vissza az eredeti állapot addig egy fos lesz a sorozat ! tessék fejleszteni ! ott a suzuki, nincs csapat aki bevállalja, a gyár meg nem tud/akar indítani gyári gárdát, nem is indul. nem érdekes hogy pont azt fogják vissza aki olyan motor fejlesztett amit 3 évig csak kergetni tudtak ? de nem látnám hogy az mw -aprilia -bmw ott sorakozna a dobogón, fényévek vannak a márkák között, ez verseny ? a GP-n meg ha nem teljesítesz lemaradsz ?
Akárki akármit mond, most nem a fordulatszám szabályzás tett keresztbe a kawának, itt valamit elszúrtak most.
Okádék lett ez a sorozat, ezekkel a szabályokkal... tehetségtelen emberek is dobogora álljanak ... szar az egész.
Csak egy kézzel vezethet, ballal! Akkor talán lesz esélye a többieknek is
bömbölő és április sehol ! semmit nem érnek ezek a packázások !
3 verseny után lesz felülvizsgálat !
Zőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőd Vér!
Na, aztán most milyen büntetést kap Rea a fordulatszám korlát után-? Ki kell vennie az elsőkerekét, hogy a fakezűek is nyerjenek?
Régi árnyéka önmagának ez a sorozat.
nah, megnéztem az ismétlést hurrá, a nyomorult digók megint elérték hogy a kéthengeres traktoroknak áll a zászló ! verseny ? jah az nem volt a bömbölő április mw megint nem volt versenyképes. hogy mekkora a tempó különbség jól látszik azon hogy az áprilises csávó igaz ellépett egy pöttyet az élmezőnytől, de bukott, míg a kawa és a duki 20 körön át tartotta a tempót, azaz az április a határokon ment míg az eleje nem. szal versenyt szeretnétek ? vegyetek vissza -most már - a duki fordulatából 2 000-et, a kawáé-ból 1500-at, a yamaka kapjon 500-750 -et , talán akkor lesz verseny ! addig csak futottak még egy fordulót ott is, égették a benyát feleslegesen.
hja, live stream , az jó ott még nem járok hogy meg tudjam fizetni, no majd hetfün a júró sporton megnézzük.
www.worldsbk.com live stream
Spíler tv nem adja?
de hóóóóóól ? eu. sporton nem .
23:45-től FP1.
de, simán lehúzhatják kawasaki-t a lefolyón, év közben bizonyos futam elteltével 250-el csökkentik a jól jobban teljesítők fordulatát, míg egálba nem hozzák a szar motorokkal bmw április handa. ahelyett hogy inspirálnák őket a jobb motorok fejlesztésére, aki bele lát az látni fogja hogy eccer csak előz a rajtrács vége. ezzel elérik hogy a kvalifikált jó pilóták elhúznak a rákba, a szponzoraikkal egyetemben. van 4-6 versenyző aki mögött tudás és versenyszellem is dolgozik, a többiek csak át akarják vészelni itt a szezonokat, vissza csúszott gp pilóták klubja. rea is elpucol innen amint kap egy jobb szerződést, ő sem fogja a hátra lévőt elbaxni ott ahol minden futam után álmodnak a szervezők. hiába neked van a legjobb verseny technikád ha befogják rajta a légszűrőt. sykes pedig verhető, ha nem esik úgy a lépés még az első 5-6 ban sem lesz, neki már nem lesz jobb szerződése.
Akkor ez most nem jött be a Kawa ellen ?! A nagyokosok gondolnak majd valami újat ! Szerintem az lesz a vége , hogy mégis csak első kerék nélkül telóra állítva állnak a zöldek a rajthoz !
23.30 éárdemes kielemezni a dőlésszöget a bálnán.
http://www.worldsbk.com/en/vid... no, kezdődik. ! itt ép gobert ámokfutása