Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sykes es reitenberger 2019ben 1 csapatban, es BMW vel, kivancsi vagyok
wsbk superpol eu sport 1
Bautistát nem írnám így le! Rea is esett elég sokat, amiíg a Hondán ült.
pasini és mások természetesen a gp-n, de meg van az a tipikus esek kelek csapat aki biztos földhöz veri a technikát.
rea ugyan úgy az elejével fog menni, hiszen lesz minden pályára fix jó nyerő beállítása míg a többi újonc csak keresgélni fog. bautista a gp-ben is esik kell, itt sem fog változni a helyzet, alex löws, pasini és társai esni kelni fognak.
Bautistától várok sokat jövőre! A BMW nem tudom az új S1000RR-t beveti-e valami komolyabb gyári támogatással. Skyes lehet a Hondához megy. Haslamre kíváncsi leszek jövőre mire megy Rea ellen.
sajnos sykes lemaradt, és valamiért rea sokkal jobban megy a technikával. így van a jövő még kétséges. davis biztos feni a kaszát, a két yamaka is be be fog szúrni, attól függ mit tud majd a v4 ducati, az április sokkal jobb nem lesz, csak vakmerőbbek lehetnek a pilótái, talán baz mellé kellene egy favorit pilóta aki beállítja a sorba a bömbölőt, így most csak az is a helyét keresgeti a rajtrács végében. a honda pedig jobb ha kidobja azt amit eddig főzött, mert romlott lett, a kawa 2011 -óta tudja mi az irány a honda meg dédelgeti a szart. a sprint futamoknak jó lesz menete 10 körön nem lesz mit spórolni, teli rüsztből kell végig menni, nincs vonatozás nincs spórolás nincs megvárom az utolsó 3 kört megyek az elejével feljövök mint a talajvíz nem lesz eleje-vége-közepe, aki lemarad az mehet a depóba és várhatja a hosszabb meccset, a pontozást még nem dobták fel, de mi lenne ha a sprint futamon a leggyorsabb kör is érne még 3-5 egységet ?
Jövőre kiderül mennyire jó a Kawa, mert ha Sykes azért nem villog vele.
csak rea-ra reagáltam
De milyen neveket?! Reiti a BMW-vel nyert
nos, hová írtál ?
Melyik kategóriában?
de kellett alá az a ződ szörnyeteg is mert a handa csak a futottak még kategóriát erősítette
Rea! Reiti! Ana!
https://www.p1race.hu/hir/rea_...

a kawa sbk adja a tempót a 8-óráson !
Amikor egy csapatban voltak Rea bucira verte. 1 éves szerződést kapott. 2020-ra Razgatioglu-t akarja a Kawa.
Ügyes gyerek, de az eddigi karrierje alapján nem egy bajnok alkat. Lehet hogy direkt csak hátvédnek szánják Rea mögé?
Leon Haslam.
Ki is lesz helyette???
Talma azért nem volt rossz! Sykes nekem a kiégés jeleit mutatta a futamokon, jó tesz neki a változás. Mondjuk azt sajnálom, hogy nem VDM ment a Kawához.
valamiért nem találta a fonalat, sokáig drukkoltam neki, de pl a csatákban is rendre alul maradt ha megelőzték akkor ritkán tudott vissza támadni, és úgy kanyarodott mint talma, akkor előzték meg amikor akarták, volt hogy tudta védeni a pozíciót és volt pár jó meccse, de ebből sokkal több kell, ha pedig nem tud ellépni mint rea akkor csatázni meg kell tanulni ! ebben melandri nekem példa, nagyon tud küzdeni, nincs elveszett meccs ha bírja a technika ! valami hiányzott belőle a versenyen, viszont superpolt tud futni !
Ideje voltmár
t.sykes jól kigolyózta magát az élmezőnyből. ez profi munka volt ! és hiába vb bajnok nem kapkodnak utána, tudják hogy a kawa legalább 50-60% ban adta a jó szereplését. egy futottak még bömbölő vagy április ülés is necces lesz számára 2019-re.
Azért a KAWASZAKISOK ÉS A dUCATI TULAJOK NAGYON SOKBAN HASONLÍTANAK EGYMÁSRA.
A kawák még fordulatszámlimittel is más ligában játszanak.
Ennyi energiával akár a moto gp-ben is indulhatnának. Rea főleg...