Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2013-ban vette meg a KTM 2008-as Husq meg BMW blokkos (piros szelepfedel)
Sziasztok. Sm450r husqvarna volt valakinek már? 2008esetleg? Ebbe már ktm motor van? Alkatrész ellátás? Árak? Megbízhatóság? Tapasztalatok?
Supermotora, pályára (Kakucs, Kecskemét) milyen gumit javasoltok. 120/70 17, 150/60 17 méretben?
Helló
17"-os első (3.5 ) excel sm ráfot vennék 36 lyukasat.
Köszi
Ha teheted, próbálj fel minél többet, mielőtt választasz. A crossfire jó vékonyabb vádliju embereknek is, a gaernek pedig vastagabbakra is.
Köszi. Megnezegettem neten most a crossfire csizsmakat. Szimpatikus és még g árban is a belefér kategória.
Hali, cross/sm csizmat akarsz elsosorban gondolom, ha mar ebbe a topikba irtal. Az en ismerettsegi koromben a Gaerne/Sidi-t hasznal szinte mindenki. Ezen ket markan belul a Gaernenek vannak olcsobb megoldasai also kategoriaban, azokat nem ismerem, de a kozepkategoriat-felsot ismerem, fastback/supermoto nevre keresztelt csizmak es azok folott az sg10-sg12 mar mondhatni premium. Sidibol crossfire elterjedt jobban az is premium. Az amerikai markakat en szemely szerint nem ismerem meg annyira nem is tetszenek, gondolok itt az fox-alpinestarsra.
Sziasztok. Ki milyen csizmát használ / javasol? Vízállóság nem szempont a védelem annál inkább.
Rendben köszönöm előre is!
Ha aktuális keress nyugodtan. Segítek szívesen
Értem köszönöm a választ!
Egy laptop kell hozzá meg egy erre a célra szolgáló kábel. Meg az említett program. Én vettem ilyen adatkábelt, magamnak csináltam. Kb. Fél óra alatt meg van az egész. Érezhető a változás
Egyszer kijössz pályára, ott helyben megoldja neked valaki. A 690 nagyon egyszerűen programozható, TuneECU segítségével.
Szia! Az injektor térkép cseréje hol kivitelezhető? Ktm szervíz megcsinálja vagy kell egy szakit keresni?
Teljesen jó. A gyári kipuffot lecserelnem rajta ha az van, mert nehéz. Sokat lehet vele nyerni. Fék futómű bőven elég. Illetve alapból elég harmatos a gazreakcio,erdemes az injektor térképeket frissíteni.
En is azzal kezdtem. Egy utcai balna 200kg-os motor utan mas dimenzio nyilik meg egy 690-nel. Aztan ha felulsz egy SMR-re, akkor megint csak egy ujabb dimenzio
Igen persze ott is mennék 50-50% felhasználás lenne a cél de persze ez változhat. A nagytestű dögök után szeretnék egy könnyű élvezetes gépet amivel nem kell annyit bírkózni. A technikás egyenesek már mennek jó lenne kanyarodni is normálisan megtanulni
Ha utcán is akarsz menni vele akkor tökéletes választás.
Szuper köszi szépen a gyors választ! Akkor talán meg van az új vonal ami kiút lehet a jelenlegi milyen motort kéne venni heti pár órás adrenalin vadászathoz!
A prestige változaton gyárilag radiális
Kezdetben semmit, később szelepeltetni kell a telókat, könnyebb kémények-kémény. Fékei gyárilag is nagyon jók, de érdemesebb a első-felsőt cserélni radiálisra.
Sziasztok! Hozzáértő szakértő uraktól kérdezném hogy a ktm 690 supermoto gép gyárilag mennyire alkalmas mondjuk Kakucsra hobbi pályázásra esetleg miket kell módosítani rajta? A sima 690 aminek az első sárvédője a fejidommal egybe van építve.
Köszönöm szépen a segítséget
Köszi a válaszokat mindenkinek! Akkor maradok a gyári sm verzióknál ;)
Képek lemaradtak
Sziasztok!Eladó a kepeken latható jó állapotban lévő sm szett, jó gimikkal és tárcsákkal,tengelyel,lánckerékkel.Ára 25.000Ft.
06308740159