Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drz-e mellé egy sm szett. Ha fontos a 2 személy akkor S vagy Sm verzió, de azok gyári adatok szerint kb 10 Le-vel gyengébbek.
A legfontosabb számomra az élmény ! :) rengeteg motoron ültem,Ninja,Hornet..GS stb..STB. most szeretnék egy városban elszaladgálós bohóckodós motort,de nem egy megfoghatatlan vadállatot, önindító csak előny. Túrázni max 1X 2X egy szezonban.
azért gondoltam enduróra és abból SM-re mert egy jó enduró szett se rossz ilyen téli időszakban . ;)
Túrázni akarsz vele? Vagy néha kiereszteni a gőzt és megvadulni kicsit? Szimpatizálsz valamelyik márkával? Zavarna ha rugdosni kellene és nincs önindító? Foglald össze mit is szeretnél.
köszönöm a gyors válaszokat!
Páréve motorozok.. inkább naked kategóriában találkozhattak eddig velem. , most szeretnék váltani és lehetőség szerint 35kw-ba férjen el.. még 1 évem van A.korl-ig
Szia...
Sokan építenek ötvenes motorokból is SM- nek kinéző motort,de az nem SM . Ezzel a motorral is ez a baj ,hogy gyenge.
Rakhatsz alá supermoto szettet ,meg matricákat stb stb ,de attól nem lesz supermoto. Szerintem egy kis drz 400 elég kezdésnek,ha már van némi motoros háttered. Ha nincs,akkor ez pont jó lesz gyakorolgatni ,aztán meg majd látod hogyan tovább.
Ugyrémlik ez 20-25 Le között mozog, kezdő motornak tökéletes, vagy futármotornak. Viszont egy ft-t se adnék érte.. Mennyi idős vagy? Gondolom A2-vel rendelkezel.
Üdv! újonc vagyok ebben a témában,de nagyon vonzó számomra ez a Stílus.. arról lenne szó ,hogy ebből a Honda CRF 250 ből lehetne jó SM-t építeni vagy felejtős?
Tippeket- Ötleteket,érveket .. ellenérveket . szívesen meghallgatok..:)
Üdv!Van valakinek(vagy ismer olyat akinek lehet) DRZ fekadaptere 320-as tarcsahoz?
35kw-os?
Eladó wp sms 2008 futómű cnc mart papucsokkal 108mm-es x-trig radiál fékfelfogatás
Akkor jövőre legyetek olyan jók és kihozni pályára motort családot mindent
Wazze ez megint kib...tul ütős lett! Szerintem máshol a baj... Nincs idő/stex racsingolni pályán. Nagyon nehéz utcán és pályán is ott lenni anyagilag. szerintem
Még az SM re volt időm egyszer sikerült kb. 4 l benzint elmotorozni vele és ez volt az idei összes motorozás om pedig eladtam 3 motort és 2 öt pedig vettem, 2 gyerek meg a vállalkozás mellett nincsen időm semmire
Köszi norbeee
Igen nagyon silány mostanában,ez köszönhető a közösségi moslékháló virágkorának.
Gorazs neked mi van a supermotos karriereddel?
Az igen! Eszméletlen kemény, grat!
Az egész oldalt se ártana feldobni valamivel mert ez így siralmas
Kicsi fel kéne dobni a fórumot mit szóltok?
Kár hogy mindenki inkáb faszbúkon lóg......
és indul?
Hi.igen,még megvan
Hali.
SMR meg van még?
Halli .aprilia rx 125 re szeretnek supermoto kerekeket rakni, az erdekelne milyen motor nak a kereke kompatibilis nekem? koszi
köszönöm