Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
http://m.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_b-king-8216966

Ez a motor nagyon szép. Nem tudom, hogy mennyit szánsz rá, meg, hogy tetszi-e. Az tuti, hogy nagyon régen hirdeti, szóval lehet, hogy enged az árból
Köszönöm!

Esetleg ha van valakinek sérülésmentes, kevés kilométerrel eladó? Lehetőség szerint fekete gyári felszereltségű érdekelne.
Szia

Ezt a linket próbáld meg:
- http://kalkulatorlap.hu/teljes...

Nagyon jó motor, sok sikert hozzá, csak óvatosan
Sziasztok!
Eladtam a motorom, remélem mostmár sikerül vennem egy jó B-Kinget. Nézegettem az átírási költseget, hát nem lesz olcsó. Azt kérdezném, hogy mennyibe kerül egy évre a "súlyadó"?
Sziasztok!

Új androidos köridőmérőt fejlesztettünk, amihez most készül egy rövid reklámfilm. Az első részt pályán forgattuk pályamotorral, Chrobák Jani vezette, nagyon jól sikerült.

A második 30 másodpercben a gyorsulásmérés funkciót mutatnánk be, amihez keresünk egy brutál kinézetű csupasz motort, pl. B King.

Érdeklődöm, hogy van-e köztetek, aki Budapesten vagy közelében lakik (max. 100km), és szívesen segítene nekünk ebben. Kb. egy 3-4 órát vesz igénybe a felvétel elkészítése, a motor annyia lenne igénybe véve, hogy párat gyorsulni kell vele 100-ra. (Nem kell, hogy 4 másodperces legyen, megvágjuk ) Gondolom a tulajdonos ülne rajta, de Chrobák Jani is szívesen segít.

Cserébe egy komplett köridőmérő szettet ajánlanánk fel ebből az új típusból aminek 25eFt (vevő) + 7eFt (jeladó) =32 eFt nettó lesz a fogyasztói ára. Még nincs fent neten sehol, jövő szezonban kezdjük majd igazán hirdetni. Itt nem szeretnék "reklámozni", de emailben szívesen küldök róla infót.
Illetve itt a helyén már írtam róla bővebben: http://www.sportmotor.hu/motor...

Ha van akit érdekel a dolog, az keressen az alábbi elérhetőségeimen:
geza.szayer@generalmechatronics.com
+36303987609

Előre is köszi.

Üdv.: Géza
Igen van, de én még csak külföldi hirdetésekben láttam.
Sziasztok!
Olvasgatom a B-King hirdetéseket és találtam köztük olyat, amit ABS-el hirdetnek. Van gyárilag ABS-el szerelt?
Alkuval 20-e?
Eladó, használt Power Commander IIIUSB az alábbi motorokhoz jó:
Suzuki GSX-R1000 (2007-)
Suzuki GSX1300R Hayabusa (2008-)
Suzuki B-King (2008-)

Ára alku nélkül 30.000HUF!
mi lett a vége? Jól sejtem, hogy téged marasztaltak?

Futómű kérdés: Nos, kiváló, isteni. Ausztriától nyugatra. Itthon max autópályán élvezhető. Mondom ezt úgy, hogy a jelenlegi motoromig istenítettem, mert imádtam, de nem ide való.
Ok.
Koszi a valaszt.

Fogyasztas nem szamit, akkor robogot neznek

Akkor te hirdeted a szurke feketet?! Szep. Ha minden ossze all es meg hirdeted akkor hivlak.
Szia!
Megprobálok neked válaszolni amik az én személyes tapasztalatom. Van összehasonlitási alapom sport-naked között/adatlap/ igy elmondthatom, hogy nekem nagyon bejön mint motorikusan, mint kanyarvadászként, mint tura motorként. Kérdezed, hogy milyen futómüvileg, kanyarodás szempontjából. Én csak azt mondthatom neked /nekem a gyári futóműállitás van benne de nagyon stabil,/ a teleszkop ugy jó ahogy van elől-hátul. Egy kicsi baj azért van vele: a gyári gumik, egy kalap szar: nem tapad, nehéz vele kanyarodni. Javulás: jobb gumi/vágott slick/ és kisebb 190-195-ös hátsó gumi.Volt visszahivás a fesz.szabályzó miatt/alul volt méretezve/ ill. a kuplungkosárrögzitő csavart menetrögzitöztük be, mivel hajlamos volt a kilazulásra. Amugy más hibájával nem találkoztam. Szervizintervallum a szokásos:6000 km-ént. Az első olaj Castrol volt 1000km-nél. egy rakás fos. Csattog a váltó, 5-6 között üreset talált. Második olaj 3100km-nél MOL 4T Racing 10W50 nagyon ott van! Csendes a váltó, nem talált üreset, nem csipkedi, nem habzik, csak jókat tudok mondani róla. Harmadik olaj 6400km-nél /most cseréltem/ Motul 7100 10W40 nem tudok mondani semmit mert még nem vele annyi km-t, hogy véleményem legyen. Eddig jó. Azért cseréltem benne 3000-nél is olajat mert a motor 2010-es évjáratu és van benne most 6400 km. Nem sokat megyek vele mivel dolgozok hétvégén is, és ezért is elakarom adni. Fogyasztás: nem számolom mivel nem azért vettem motort, hogy nézzem mennyi a fogyasztás, hanem ezért, hogy élvezzem. Előzésnél nem kell vele baszakodni nagyobb sebbességnél nagyon stabil, csak egy kicsit nehéz rajta maradni . Hosszu távon is kényelmes. Fék:nagyon jó. Ezt a nagy motort is képes megfogni, Jó volt ugy is , hogy a visszaváltás is besegitett Kérdezed még a szerelőket: eddig nem volt rá szükségem, amugy meg SUZUKI szerviz, ha olyan vagy B-King, Hayabusa fórum.
Ha valami érdekel még és tudok rá válaszolni akkor kérdezzél, bár mostanában ez a topik kissé leült lehet, hogy mindenki vereti neki Szeva!
Szia
lattam a videot.. eszmeletlen durva latvany volt.
Szerintem a fout vedettsege az elsodleges s ahogyan gabenn irta a sebesseg relative. Ha megis kekeckednek veled nyugodtan keress ugyvedet szerintem megeri ha kell.
Kitartas es 100%osan gyogyulj fel-meg.
Még annyit, hogy:

ahány cikk annyi mindent írnak róla. A motorrevü ugye általában fényez mindent, de van ahol azért nem nyilatkoznak olyan elismerően a b-kingről. Érdekelne azok véleménye akiknek több motorjuk volt már, hogy milyen a futómű, mennyire szeret kanyarogni, mennyire stabil az eleje?
Sziasztok!

Feltett szándékom vásárolni egy b-kinget. Ha tudtok eladót szívesen veszem ha jelzitek.

Tudom, keressek vissza. Megtettem de a kereső egy vacak, amit találtam link meg már nem él. Szóval szokásos vásárlás előtti kérdések:
1. Van típus hibája ennek a típusnak?
2. Vannak hozzá értő szerelők vagy vadászni kell? (tudom általában mindenhez vadászni kell, de azon belül is vannak nagy különbségek)
3. Alkatrész árak milyenek? Nagyon típus specifikus alkatrészek vannak (gondolok itt beszerezhetetlen tömítésekre vagy csapágyakra stb.)?
4.Szerviz intervallumok mik? Olaj? Gyertya? Légszűrő? Vezérlés?

Illetve megköszönök bármi tanácsot amit jónak láttok.

Köszi!
Értem. Nálam is így volt Plussz ugye kérdés,h a sérülésedből lesz-e maradandó.. Majd jelezz. üdv.
Még folyamatban van az ügy, a rendörség csak vádemelésre tesz javaslatot. A többi a bíróság dolga. Még a sebességemet számítják. Összetett, mert a mellettem jövö lassabb mercinek is vészfékeznie és záróvonalat átlépnie kellett, hogy elkerülje az ütközést. Majd tudósítok.
Helló. Néztem a videódat. elég brutális bukás volt. üdv. az élők között
Nekem volt egy nagy bukásom szerencsésen megúsztam. súlyos sérült voltam de helyrejöttem. Érdekelne a jogi része a dolognak. Mit hoztak ki a zsaruk a dologból? A fő az elsőbbség meg nem adása? Sebességtúllépés gondolom max relatív lehet... Mi lett a vége a dolognak? Jobbulást neked.
Felraktam a balesetem videóját az adatlapomdra a videokhoz, érdemes megnézni.
Üdv Urak!
Eladó sorba került 0 km-es B-king motor takaró ponyva, én 22.365.- Forintért vettem. 12.365,-Forintért eladom.
Továbbá van egy 1000 Km-es gyári kipufogóm 45.000.-
Ill. egy 0 km-es utas ülés takaróm. 10.000.-

Tel: 20/ 9463668

Üdv!
Alkumentes 23000ft.
Írj egy árat!
Hali. Van egy 2011-es vadi új michelin power pure 200-as hátsó gumám, amit pincében tárolok. Megfelelő ajánlat esetén Bp. XV. kerületben átvehető.
Keresek normális állapotú b-kinget 1,5 millió körül.