Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6-12 oldaltól pontosabban.
Szia! Nem öt perc kicserélni, de nem vészes.
Szia! Én is szemezek egyel...! Hol vetted a gépsárkányt?
Sziasztok ! Nemrég lettem B King tulaj , és még így az utcai szezonkezdet előtt szeretnék lecserélni ezt azt , köztük a levegőszűrőt is , az lenne a kérdésem hogy ez mennyire macerás esetleg bízzam inkább szerelőre ?
Ú, bakker, ez kurva kemény!
És a faszkalap nem is igazán mutat hajlandóságot a segítségre, inkább ott topog az autója mellett, ez alapból 5 év pluszban nálam.
Valaki cserélt már saját maga első telókban olajat?
Dehogy tettem le róla azonban valahogy nem jönnek az e-mailek hogy kaptam választ csak el kellene adnom az mt 0101 et hayabusa tulajok emlegetteék a mértéktelen olajfiygasztást a régebbi típusoknál de utána olvastam meg lenne annak is az orvoslása de 2008 után már elev ajitotta a suzuki meg a 1340esek már nem voltak ilyesmiben gazdagok ... vissza olvasok akkor csak meglelem ... minden infó érdekel amúgy ami csak van róla jó is ropssz is egyarnt
Azt hittem, hogy már letettél erről a motorról, hogy nem kérdezel. Nálam 8 évig volt. Tapasztalat: egy punahajszálnyit sem fogyott. Fogadjunk olyantól hallottad akinek nem volt ilyen, és az a valaki is hallotta valakitől. Olvass vissza ott leirtam amit én tapasztaltam személyesen és nem hallomásból.
Beszélik ezt az olaj fogyasztás történetet ennél a blokknál erről valami őszintén?
Kérdezz! Hátha......
sziasztok voln avalami bking fórum facebook opn is csatlakoznék és lenne pár kérdésem ...
Nyiregyháza mellé. Nagykálló
Magyarországon maradt? Lehet tudni hova került?
ddt500 reszkess!
Hát elérkezett az idő. Eladtam a DRÁGÁMAT Utcai motorozás befejezve végleg. De...... maradt a pályázás
Köszi Melus!
Majd én megköszönöm
Szia! Azt jelzi, hogy a motor elérte a szervizt, azaz olajcsere periiodust. Le tudod nullázi, gyújtás ki- nyomva kell tartani a "set" gombot-gyújtás rá-3-5 másodpercig majd gyújtás ki.
Sziasztok! Végre egy B king tulajdonosa lettem. Kérdésem az lenne, hogy a kijelzőn villog egy M betű felváltva egy ikonnal, ami talán mintha egy szelepet ábrázolna. Valaki tudja ez mit jelent?
Sziasztok! Valakinek egy felesleges balhátso irányjelző, ha lenne azt megvenném!?
Nem ezt Lőrinciből hoztam.
Elmentem megnézni de otthagytam. Nem volt szimpi.
Mit tudsz rola?
Ormosbányait vetted meg?