Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire nyilnak az ibolyak,alakul.....
Én jelenleg is ebből élek, plusz informatika nem kezdő fokon. És igen, tervezek, alkotok ebben a "tudományágban" Szóval, ha más nem, akkor itt vagyok én. Viszont vállalom a vitát, amennyiben arról szól, amit én állítottam és az ellenfél ezt vitatja konkrétumokkal. Merthogy ilyen eddig nem fordult elő. Ekecselek topiktárssal kapcsolatban egyébként pont az jön elő, hogy bemagolt valamit, amit igazából nem ért, mármint az igazi alapokat nem, hanem felmondja a bemagolt leckét, de azt már nem érti, hogy amit mond, azt miért kell mondani. Ez jól tetten érhető, amikor más irányból mond neki valaki valamit, mint amit ő megtanulni gondolt, akkor már nem tud érdemben válaszolni, hanem fel hoz olyan dolgokat, amik magukban persze helytállók, csak az adott kérdéskörben indifferensek. Nem véletlen, hogy '85 óta kamionsofőr. Ami persze nem szégyen, sőt!, de nekem ne ossza az észt, amikor én ebből élek, nem is rosszul. Ez egyébként jól tetten érhető, amikor egyszerű kijelentéseket tettem és kértem, hogy vitassa, ekkor viszont szépen elkezdett mellébeszélni és Ohm törvényt felhozni, meg "kapcsolási áramkört" aminek semmi köze, az alapvetéshez. Kb ennyi. én nem szólok bele olyen dolgokba, mint motorszerelés, stb, de amivel tényleg foglalkozom nem kezdő szinten, ott csak olyantól fogadom el a kioktatást, aki tényleg ott van a pályán. És vannak ilyenek szép számmal, de ekecselek topiktárs nyilvánvalóan nem tartozik ezek közé.
Az egyik pesti sracot elkuldtuk kalapacsreszeles kozben gyantáért a gyakorlatitanarhoz,az meg uvolti hogy "minek neked,hegedulni akarsz?"
Az első munkahelyemen az ipari tanulókat balkezes hegesztőpálcáért és reszelőzsírért küldözgettük - jó messzire.
Haverom repgépszerelő suliba járt, elsőre beküldték a műhelybe a homálymaróért, ő meg csodálkozott, hogy üldözi a műhelyfőnök :D
Én velem "jancsit" kerestették ....mire rá jöttem, hogy a vasbakról van szó.
Jókat lehet derülni a különböző nyelvterületek szóhasználatain ! Én amit eddig ki nem találtam volna , az a botrafagyott kifejezés volt , valahol ottalvós kanyarnál a helyi vendéglátó egységben próbáltam jégkrémet kérni , de míg rá nem mutattam azt sem tudták mit akarok !
Az enyem meg öteve meg se mozdul,pedig mar majd minden elindulaskor homlokon baxott.
A pájszert nevezték így a vasutasok !
Jó sokat sajna...
Hallgatok néha nyelvművelő műsort, mivel a nyelv folyamatosan és gyorsan változik a szokásjog alapján így amiket írtál a tömör cső kivételével azok megállják a helyüket. A gömbvas is hiába szakmaiatlan ha egyszer a nép így használja akkor az beépül a nyelvhasználatba.
Mennyi pici kereket kell elkoptatni a targi alatt ? !
Akkor az R1200R az nekem begyött.
Ez jó ! Még nem hallottam !
Qna olyan állat nincs.
Ja azt írtam a vita hevébe menjünk át a ZZR topikot is futtassuk , ott úgy is nagy a csend , nincs hiba , nincs kérdés minden ZZR szundikál !
1200-as!
BMW!!!
Na azert az feltunt valakinek hogy szotyi meg mindig nem mondta mivel motorozik iden?
Múltkor hallom:
-Srácok, nincs véletlen kockacsövetek?
-Zártszelvényre gondolsz?
-Tudja a f@szom...
Ezek amúgy tetszenek : beton talpfa , tömör cső , beton cserép , és társaik !
A fő, hogy pörögjön a fórum, az se baj, ha okoskodással. 90 százalékban úgyis csak az megy...
Még mindig jobb mint a gömbvillám.
Én mar kaptam itt a forumon a népnevén gömbvasnak mondott kör keresztmetszetü rúdacé megnevezés helyett.