Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mar elengedtem a tortenetet,de minimum egy vasarlot biztos buktal....
Na ez így kitűnő lesz, pont erre akartam célozni.
majd ki lesz, de csak a legvégén valamikor, mert egyenlőre a belső programozás fontosabb... :-)
De, a következő lépés az lesz, hogy a "Kettenrad" és "Ritzel" elnevezések mellett ott lesznek a számok, 13 - 14 -15 - 16 stb és természetesen a gyári áttétel lesz vékony piros kerettel bejelölve.. ha változtatn iakarsz egyszerűen ráklikkelsz majd a számra és azonnal változtatja a kínálatot... érdekessége lesz, hogy az áttétel függvényében azonnal változtatja majd a szükséges lánchosszt is...
"Es wurden keine Artikel gefunden, die den Suchkriterien entsprechen." - ezt viszont kicserélhetnéd egy "válasszon a bal oldali menüből"-re.
Az működik, most már rájöttem hogyan.
A gyáritól eltérő fogszámú kerekekkel, ahhoz "konfigurált" eltérő hosszúságú lánccal nem tervezel foglalkozni?
mert alapvetően a lánckerék konfigurátort akartam teszteltetni, hogy milyen külső szemmel..
Oksa, így már jobb!
Amikor kiválasztottad a motort, akkor középen nem jelenik meg semmi, hanem a bal oldali menüpontokból kell választani..
Nem a választékodat fikáztam csak azt, hogy a saját motoromhoz - típus, évjárat szerint sem - nem hoz fel semmit. Kíváncsiságból megnéztem (hasraütésszerűen) a Honda CBF 125- 2010 motort is. Eredmény ugyanaz. Vagy mit csinálok rosszul?
Kattints majd a bal oldali menüpontoknál mint a motoralkatrész eu nál a Suzuki GS 500 2001 motor kiválasztása után: 03. Kettenantrieb - Lánckerék konfigurátor :-)
Ok,minden kafa,igazad van.
Ui. megnéztem, igen, a motoralkatrész.eu-nál választhatsz 2 féle DID láncból, nálam már most 7 féléből, hétfőre meg 22-ből ... :-D Na de mindegy...
"Es wurden keine Artikel gefunden, die den Suchkriterien entsprechen."
szotyi, baxter ciki, nem ciki nem... de ha felfrissited az emlékzetem, akkor tudni fogom valszeg mi volt az.. :-)
... hát, éppen fent van, a felső menüsorban "Main Bike" menüpont, és még csak regisztrálni sem kell... :-)

nem tudom hogy nem találtad meg, valszeg mert németül van :-)

http://bike.oscommerceforyou.h...
Ez a szomoru,hogy meg ezt sem tudod.
Hogy konstruktív is legyek, nekem pl. a https://motoralkatresz.eu/ megoldása jön be: regisztrálsz, elmented a saját motorodat márka / típus / évjárat alapján a "motorgarázsba" és rá kattintva mindent behoz, ami ahhoz a géphez kapható, ráadásul lenyitható, gyorsan kezelhető kategóriákként. (Nem kell mindent végig nyálazni, csak ami éppen érdekel).
Még mindig jobb ha az én motoromhoz való cuccokat listázza ki teljesen, mintha nekem kell 300-féle láncból válogatni, ami között nem is szerepel az enyém (ha jól láttam, akkor D.I.D. 520 VX2-ből pont 110 szemeset nem árulsz, ami a GS500-ra kell). A lánckerekekről ne is beszéljünk. Nem felhasználóbarát a megoldásod....
... hát... az elég érdekes lehet állandóan bogarászni, hogy mi kell.. a 600f 97hez felugrik 250-260 tétel és abból keresgetni ? :-)
Tipus alapján kerestem,izébizé 97-es cbr600f és úgy mittomén teleszkóp alkatrészek,majd lefelé a szimering,csúszópersely stb.
Az általános felhasználó legtöbbszőr így nézi,nem azt hogy szimeringek,felugrik 40 féle és bogarássza hogy neki mit kéne.
de fel van, a bal oldali menüből kell választanod mit szeretnél, azt a hülye szöveget majd kitöltöm, csak jelzésnek került bele, hogy oda még szöveg jön.. :-)
Mit igértem baxter ? :-( :-(
Höööö?
Relax.

Kanári szigetek,háwaii,dizsi szánsájn,fagyizás,vagizás?

hitelbőőőőő.

http://totalbike.hu/sebessegoltara/2017/01/13/tura_kanari-szigetek/
Igaz igaz