Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha érdekel valami a 900asról, tudok segíteni, van egy itthon :)
Mire készülsz a tolomérővel?
Köszi
gondolkodtam még tdm 900-ban is látom neked 850-es van
Olajfogyasztásra, illetve a váltóra figyelj nagyon. Csendes legyen minden fokozatban illetve könnyen lehessen kapcsolgatni a fokozatokat. A sportdob sajnos nehezít a dolgon, mert ugy látom az van rajta
köszi de olyan ismerősöm nincs. Berlinből megyek majd haza 20-án vagy 21-én mivel az egyik kollégám Pesti majd arra kanyarodunk és megnézem és ha jó akkor elindíttatom a hitelt
még 1 tolómérőt kell szerválnom valahonnan
Vigyél magaddal olyat, akinek ilyen van és kicsit ért is hozzá. Az sokat számít.
Sztem a Bandit sem kényelmesebb.
Sziasztok
Elérkezett az idő h mocit vegyek a kiszemeltem :https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_1200_s_bandit_full_extra-11662017
Valaki esetleg nem ismeri?
ötlet h mire figyeljek a vásárláskor esetleg típus hiba?egy 93 gsx 750f-m volt de kényelmesebbet akarok
előre is köszi
Oké
Ne gondolkodj ezen, Kecskemét ! :D
És még fikázzák csóri streetty lámpáit.
A lámpát nekem is ki kell billenteni,de előtte egy csomó idomot félig-teljesen le kell szedni,de ez legyen a legnagyobb gond,kurva jó vele menni mint egy bicikli olyan könnyed,pedig ránézésre elég nagy állat NA,ez jó tipp,akkor Kecskemétre viszem én is legközelebb,gondolkoztam épp Ócsán,vagy Kecskeméten.Köszi.
Na ezt nem tudtam, azt hittem mindegyiknek változott a lámpája. Ne aggódj, az enyémben sem egyszerű az izzócsere. Lámpát ki kell szedni a helyéről.
Nekem se szimpi a fullgas, ktm alkatrészátak 10%kal drágsbbak mint kecskeméten és kecskemetnel adnak 5%ot nagyon könnyen, nem sok de az is valami, így már 15% különbség de 20 is lehet...
Ilyen fehér volt mint az enyém?Ez a T,ennek nem változott a lámpája,nekem tetszik,mondjuk ebben izzó csere... majdnem 1 óra.Most voltam garis szervízben a Fullgasban,fordítva tették fel a csatikat az izzókra,érdekes volt tompítotton a refi világított,refin meg mind kettő..faxa,ráadásul hülyének néztek azt mondták a lámpát kibillentették,de a csatikat nem vették le...magától megcserélődtek...ezek köcsögök,na többet oda se viszem,buzi banda,ha bevallották volna nincs nagy gond,de így.... magam visszacseréltem kb 45 perc alatt sikerült.Az újabb "S" "R" változatok Pu.ci lámpája elég érdekes.
De szerintem oda adta, azt már nem vártuk meg. Hozta ki az új bontatlant és mutatta mennyibe kerül.
Na mindegy, baszott szép a 1290 :D főleg a "régi", ez az új lámpás nem adja nekem.

Annyit erősített bennem a dolog hogy a spray nem jó. A slime lögyi lehet hogy jó, de nekem ez a kukac a legtutibb és lenne a legjobb ha kisebbre kéne dörzsárazni a lyukat.
Nem hinném,hogy odaadta a készletet... olyan belső gombással mentem már sokat,bevált dolog..
Hát ha a készletet utána odaadta neki, akkor nem túlzás a 10e. Később is jó lesz még.
Nem, én bele akartam rakni a kukacot de mondom ez egy új gumi, próbáljuk meg hogy a motorosboltban aminek van szervize, megcsinálják normálisan, leszedik a gumit, bele egy folt/gomba akármi. Szoltam hogy mi van, jo oke megprobaljak megoldani. Bebattyogott a boltba kihozta az ugyanolyan slime kukacot amivel én is megcsináltam volna, 8990ft a keszlet (vicc) és a szerelő tekerte be, gondolom nem ingyen. Ugyhogy lekiismeret furdalasom van mert en szoltam bent hogy csinaljak meg normalisan, erre miattam a nulla forint helyett lett neki 10ezer...
Tízezerért tolt bele egy kukacot?????? Még a mentőben is ütöttem volna, a kurva anyját.. Nekem itt a helyi gumis - még a Banditról - leszerelte a hátsó gumit és tett bele ezt a gombaszerű szart (hasonló, mint a kukac, csak belül van egy széles folt is, és mindennel együtt nem fizettem 5e pénzt. Oké, ez három éve volt, de akkor is. Az egész gumijavító készlet 6 kukaccal, patronokkal, ragasztóval nincs 10e.. A rohadék..
Pontma találkozta egy olyannal mint a tied, belga rendszam. Jovok ki a motorosboltbol, defektje van, gyorsan adom neki a kukacot, mert egy sprayt belenyomott es egy szar. Zsiruj gumi, mondom inkabb megkerdezem a boltost hogy tudnak e javitani. Behivja a szervizbe, beletekeri a kukacot, 10ezer... na basszameg... mondom a szerelonek hogy szedd le a gumit es tegyel egy foltot, aaa o ilyet nem csinal.
Hat rohadjatok el, en is beletekertem volna neki a kukacot ingyen, ezek meg behuztak csori embert...
No problem. Levettük magunktól is
kézzel.....
A súly nagyon sokat szá mít a biztonság érzetben meg egyáltalán a kezelhetőségben.Az 1290-nel a közelébe sem mernék menni (ráadásul 20 perc alatt kidöglenék)ahol a 300 exc-t szinte egy kézel is elvezetem,igaz fele súlya sincs.
Átírja ez a rohadt mobil a szavakat.
Nya asszem mintha vettek volna egy Uralt az operatőrnek mert a sima pálcás-trafós hegesztő kibaszta az elektronikát a GS-en.
Ugyanis a segédváz megkotlott útközben.
No az ipse ezután egészen kisimult arccal csapatott a könnyű urállal.
Na ezaz Zoli, írj még ilyen baromságokat, ne hazudtold meg magad.