Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még valami. Én senkinek sosem promóztam a cuccaimat. Sem a motort, sem a bukót, semmit. Éppen ezért nem értem, hogy mire ugrasz és épp ezért gondolom, hogy az irigységből adódó rosszindulat munkál benned. De ha nem így van, meggyőzhető vagyok, várom az indokaid. Ja és még valami, előzőleg én a Schubi kihangosítóját fikáztam, mert ÉN tudom, hogy miért szar, te meg a bukóra ugrottál. Mellé.
Nem cuppanok. Én arra cuppanok, ha valaki rosszindulatú. A saját szarjaimmal kapcsolatban nem tudsz kizökkenteni, mert pontosan tudom, hogy minek mi a baja. Veled ellentétben, de hogy konkretizáljuk a dolgot, itt ez a két a C3Pro-ról. Mutasd már meg lszi, hogy hol is látsz te ki a napszemcsi, meg az állvédő között?
És tudtam hogy cuppansz rá ahogy kell, olyan nincs hogy másnak nem jó az ami neked a legjobb.
Akkor amit én felhúztam az biztosan selejtes volt a lajosban :) az n87em sokkal jobban lejön, tényleg ha egyenesen ülök a motoron akkor az óracsoportot nézve ott van a vége, de a c3mal kb a plexim vonalában lenne a napszemuveg vége. Nem győzött meg, ennyi pénzért meg egyáltalán nem.
Nekem hiába fikázod, mert pontosan tudom milyen. A napszemüveg meg pont nem ott ér véget, sőt. Ami nekem van másik bukóm, az N86, na annál pont középen ér véget, ez az egyetlen baja, de a C3Pro-nál ez nem igaz. Majdnem beleér a légbeömlőbe az orrod előtt, a kettő között tuti nem látsz ki, de ha kell csinálok róla fotót is. Egyébként ez nálad valami kihívás, hogy mások dolgait gyakorlatilag szakmányban fikázod? Nem értem, mi az örömöd benne, de ha az lenne, hogy a másikat ez bosszantja, akkor nálam nyugodtan elhagyhatod, mert pont leszarom, én tudom milyenek a cuccaim, ismerem a hibáikat is, még talán azokat is, amiről neked fogalmad sincs, merthogy tartósan egyiket sem használtad.
Akartam is fikázni a c3prot amugy neked :D nagyon nagyon finom a mechanikája, nagyon finom az anyaghasználata de hogy vaszodjon meg, pont a látómezőm közepénél van a napszemüvege :D nem hittem el :D nolan dragabbjait is nezteem, azoknak isy a touratech bukoja egy silany szar...
Schubi 110e :) És bár jó, de bőven nem ér annyit. A rádiója egy kalap fos, még a pro verziónak is.
Nem, az 500m az amit tényleg tud, nyilván nem minden körülmények között, de a gyári adata valami jóval hosszabb - talán egy km - de arra nem emlékszem. Viszont, ha mással párosodik, akkor a táv csökkenni tud és/vagy a hang minősége romolhat, de működik. Ennyit tudtam meg. Meg hogy kurvára nem olcsó :)
Akkor köszi hogy megkérdezted, ez a mindennel párosodás jó dolog. Ha jol ertem az 500meter az sik terepen. Most haverék vettek valami 15000eset, jovohet vegen teszteles, ha jó lesz vagy legalább kozeleben van az F5-nek mar megerte, 15k nem basz hanyat de azert egy F5-öt megvenni 60-70ezerert mar sok
Rossz az, aki rosszra gondol :)
Ilyenből két készletet hagytam el. Levitte a szél a bukóról. De amúgy sem sajnáltam, szerintem - legalábbis ami nekem volt - egy kalap szar volt. Viszont kurva olcsó.
Na ez kétértelmű volt.
Mindegy, közben megjött a válasz, Interphone F5-el nyomják. A valós távolság 500m körül tud lenni max, ha minden oké és más gyártók szarjaival is párosodik ha kell.
Ilyenünk van :D inkább hanyagolom, azt mondják ebből is két verzio van, nekünk kb 300méterig jó, kanyargós úton, fák között amint takrásba kerül vége.
Hagyjad, köszi! Azért annyira nem életbevágóan fontos :D a rádiókra gondoltunk mi is, de a francnak sincs kedve a fülessel meg a gombnyomkorászással foglalkozni.
Bőség zavara...Nem tudom még bizonytalan vagyok. Az idei évben már hosszabb túrára nem akarok menni így nincs szükségem rá. Elgondolkoztam azon is hogy míg egy nagy turázót nem tudok venni adig szüneteltetem a motorozást. Ha meg elvonási tüneteim lesznek van a fiamnak egy DT és azzal kerülök egyet.
Szia,
mi a haverommal májusban ezt használtuk.:
http://www.ebay.de/itm/2X-Moto...
Való igaz, hogy 120 km/h felett ez sem igazán jól használható, de alatta kiváló, cimbim többször lemaradt 800-1000m-es távolságokra, kisebb recsegéstől eltekintve jól hallható volt és az üzemidejére sem lehet panasz. Volt, amikor 14 órán át használtuk és semmi gond nem volt vele. De ez csakis beszélgetésre/ navigálásra igaz. Első nap, mikor egyedül mentem Magyarország felé, az út elején kb 2 órás zenehallgatás után váltottam navigációra, és így reggel 6:30-as indulás után 15:00 körül lemerült. Tehát a zenehallgatás drasztikusan csökkenti az üzemidőt, a zenei minőségről nem is beszélve, ami csapnivaló .Hozzáteszem, nem azért vettem. Egyébként 120 km/h alatt jó minőségű átvitelre képes, telefonáláskor is, ha esetleg arra van szükség. Persze, a 6 motoros verziót ne edd meg:) Értem én, hogy össze lehet párosítani 5 másik géppel, de egyszerre mindig csak eggyel tudsz beszélni és menet közben, kesztyűvel a kézen, nincs az az isten, hogy váltogatni tudj a partnerek között, ahhoz kicsik a gombok,egymáshoz túl közel. Még hangerőt változtatni sem egyszerű, nemhogy ide-oda kapcsolgatni, plusz még a forgalomban is 100%-osan részt venni. Előre beállítva, 1 db partnerrel az én elvárásaimnak megfelelt, de ennyi.
és utána,ha a mostanit eladod?
Igen néha ha volt egy kis időm akkor középtámaszon beletekertem. Nekem mindig gyanús 10 éves motorban 15-ezer. Azért ez hihetőbb.
Egyenlőre semmi...
Gyanús, hogy tekerve van az órája.
Én csak motorozzvelünk.hu-s túrákon voltam, ott a két Peti (Baka-Lázi) az Interphone valamelyik verzióját használja. Nem tudom a hatótávot, de ha érdekel, rá tudok kérdezni. Mármint a VALÓS hatótávra. Egyébként amennyire látom, a hardcore csapatos túrázók PMR rádiókat használnak, abból a jobb minőségű - és persze illegális - darabok tudhatnak 3-4km-t is domborzattól függően. Nekem is van ilyen, de én csak melóba használom, ott tényleg messzire el lehet beszélni vele.
Te voltál már fizetős túrán. Nem tudod mivel kommunikálnak szervezők? Bárkivel beszéltem átbeszélő ügyben, mindenki azt mondja hogy 120felett drasztikusan csökket a táv amin működik és amúgy is a papíron megadott 1000méterekből jó ha tudnak a nagyon drágák is 150-300at. Hát mondom akkor nem eri meg megvenni az interphonet vagy senat 60-120ert ha az ebayes is tudja ezt 15ert
Kevés kilométer, mi? Höhö Mi lesz helyette?
Van itt egy kevés kilométerrel nem feltétlen eladó...
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_650_s-11761515