Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyolc évesen az önindító motor tönkrement. A palást belső felére ragasztott mágnes csikokat levitte, kettőt összedarált.
Uhhh................valaki mondjon már elromlási okot banditra...........
Erről jut eszembe:
Hogy hívják a Pál utcai fiúk focicsapatát?
Boka Juniors...
még kicsit dagadozik de minden cipőm feljön nem csak a mezőgazdasági lakkcipő fájni nem fáj valszeg a jobblábammal már nem lehetek bokamodell
Hazamegy a kisfiú az óvodából.
- Anya, anya, mindenki Rambónak csúfol az oviban!
- Ugyan már kisfiam. Bemenjek és helyretegyem őket?
- Á, anya, hagyd. Ez az én harcom!
Na mi a stájsz taschner úr? Semmi kompromittáló anyag, sehol semmi? Akkor tényleg csak pofázol a vakvilágba, lényegtelen, hogy igazat beszélsz-e? Hümm? Hát kaparj már elő valamit, ahol verettem magam a BMW-vel! Ilyen egyszerűen nem futamodhatsz meg?! Csak van valami ahol magamutogattam?! Különben honnan vetted volna?
Gixereknel is volt vmi vaznyak repedeses sztori emlekeim szerint.....

Labad helyrejott?
nem megfelelő adalékanyag vagy a hőmérséklet nem lett jól megválasztva , a yamahások biztos tudják mit kúrtak el
Lattam ilyet elolrol torottet,marha nagyot kapott szembol.....a villanyakat ujra kellett perselyezni,hogy hasznalhato legyen,de egyebkent semmi baja nem lett a vaznak.......pedig az elso villa annyira elgorbult,hogy az elso kerek a blokk alatt allt meg,vitte magaval a komplett leomlosort.......rezonanciatol vagy a hibas varattol,vagy kieg mellette az anyag,mitol reped?
Van ott a vázban egy bukógomba.Ha nem garizta le amikor kellett (vázcsere) akkor ha ott kapott elég lehetett a repedésre.
Mivel normál üzemben is repedhet.
Talán tavaly az FZ topikban egy tulaj megoldotta házilag.Mivel az előző tlaj nem vitte vissza így kifutott a visszahívásból.
Ami szerintem genyóság.
...valamint mindegyiken van kormányhínár Adolf bátyánk seggszőréből...
A hajtókarokba meg SS logó
nekem csak azért kellene mert úgy hallottam hogy horogkereszt van beütve a főtengelybe
eltaknyolt vele a bal első teló krómszára sérült különben csak pár karc se a tükör se a lámpa nem sérült ár karc még a tank se horpadt
Ja ez csak most tűnt föl, mondom én nem egyszerű értelmezni az agymenéseidet: "..hiteles BMW tolaskodo.." A hiteles és a BMW szavakat azt hiszem értem, a harmadikról nincs fogalmam, de térjünk vissza az egyenlet ismert elemeire. BMW: stimmel. Hitel: Kurvára nem. Olyannyira nem apróagyú barátom, hogy semmilyen hitelem sincsen. Minden ki van fizetve. Szóval mégegyszer L A S S A N leírom, hogy még te is megértsd: K É S Z P É N Z R E V E T T E M ÉS N I N C S S E M M I L Y E N M Á S H I T E L E M S E M.
Azért írtam lassan, hogy lassan is olvasd!
Kampf-topic
Amúgy ez a yam azért kapott a tulajtól.
Abba belefáradtam,inkább kerülöm.Max akkor szólok mikor megemlít..............én nem vagyok defenzív.
Multistradas nem fórumozik,elvan a kis világában.

Én meg hát mikor anno felmerül a dolog hogy csóró vagyok megemlítette az úr egy kis hitelt folyósítana nekem azonnal az jól jönne. . .
No azt várom már évek óta.
Erre az esszére azért kíváncsi lettem volna. Meg hát lett volna üzemanyag a flame-hez az elkövetkező napokra
Én is azt gondolom, hogy az irígység faktor bejátszik, de van még drága, meg még sokkal drágább motor is gazdagon, azokat miért nem fikázzál ilyen intenzitással? A Multistrada még drágább, mint az R1200, tudom, mert anno nézegettem azt is, műszakilag az se jobb/rosszabb mint a BMW, de attól mégse borul vérbe a szemük. Na ez az, amit nem értek..
Elvileg van/volt rá garanciális visszahívás.Ami már nem él ha nem csináltatta meg időben ingyen a tulaj.
Hegesztéssel/festéssel javítható.
Inkább az a gond hogy szabad szemmel látható összeget kell kiadni a hobbieszközért.
És a bizonyos társadalmi fejlődés miatt vannak embercsoportok akiket ez irritál.

(sárga írígység effektus) A rövidebb megfogalmazás.A szoci időkre visszavezethető degeneratív fejlődés amiből jó adag leszarom tablettával lehet kigyógyulni.

Amúgy írtam egy Tasi motivációiről esszét de kitöröltem.
Az 1100 és 1150-ekről egyedül az erő hiányát hallottam panaszba tenni, műszakilag állítólag teljesen rendben vannak 100e felett is. De majd jön taschner, meg a többi BMW rajongó és felhomályosít
Engem nem zavar, az sem ha valaki kifejezetten utálja. Az zavar, ha valaki ezt az utálatát folyton rám tolja, miközben engem hibáztat, hogy verem magam a motoromra.